Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Αυτόν τον Υπουργό στηρίζετε κύριοι της Ν.Δ;;; (Βίντεο)

Στηρίζετε τον κ. Βενιζέλο που έλεγε :"Καλώ την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση και να ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχία αυτά που λέμε..."

Στηρίζετε τον υπουργό που έλεγε: "Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας και καμία απειλή χρεοκοπίας. Δεν θα παίζει κανείς με τις λέξεις, με την αγωνία των πολιτών και με το μέλλον του έθνους..."
Δείτε το βίντεο.. "


2 σχόλια:

  1. Αν ήξεραν ποιόν στηρίζουν και γιατί δεν θα είχαμε φτάσει εδώ σήμερα.Τσολάκογλου δεν έχει μόνο η κυβέρνηση δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε δύο ενδιαφέροντα άρθρα

    http://taairetika.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html

    http://taairetika.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.