Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Το "σύνδρομο του Νομάρχη"...

Από σχόλιο αναγνώστη στο Olympia
Βρε σεις ο Βορίδης και ο Άδωνης ξέρετε τι έχουν πάθει..;;
Έχουν πάθει το "σύνδρομο του Νομάρχη"..
Φαντάζομαι πως όλοι έχετε δει την Ελληνική ταινία " Καλώς ήλθε το δολάριο", όπου ο Κωνσταντίνου έχει ένα αδελφό τεμπέλη που κάποτε για ένα φεγγάρι έκανε τον Νομάρχη και από τότε ψωνίστηκε και δεν έκανε καμία δουλειά , γιατί η μόνη δουλειά που του άξιζε νόμιζε πως ήταν από Νομάρχης και πάνω ...

Αυτό έπαθαν και αυτοί ... 
Πάντως καλά να είναι τα παιδιά, που σε αυτές τις δύσκολες ώρες μας θύμισαν την πολύ καλή παλιά κωμωδία..
Όσοι δεν έχουν δει την ταινία ή θέλουν να την ξαναδούν ορίστε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.