Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Η "Νύμφη του Βορρά" λέει... ναι στους gay τουρίστες!


Την πόρτα στον gay τουρισμό ανοίγει η Θεσσαλονίκη. Οι επιχειρηματίες του χώρου καλούν την παγκόσμια ομοφυλοφιλική κοινότητα να επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα, να περάσει καλά και στη συνέχεια να διαφημίσει την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η βαριά βιομηχανία της χώρας, ο τουρισμός.
Η ραγδαία πτώση του τουρισμού, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και ο οικονομικός κυκεώνας στον οποίο βρίσκεται η χώρα μας οδηγούν ολοένα και περισσότερα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας στο να αναθεωρούν τις απόψεις τους για συγκεκριμένες μορφές τουρισμού που μέχρι χθες θεωρούνταν «ταμπού» στην Ελλάδα.

ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ – ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ...

Επειδή εδώ και αρκετές ημέρες κάποιος πολιτικός αρχηγός μικρού πολιτικού κόμματος προσπαθεί να μας πείσει ότι εδώ και 33 μήνες , από εποχής Καραμανλή δηλαδή, προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό ότι αυτός δήθεν πρωτοστάτησε στο σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο, στου οποίου το όνομα συνεχώς και επέμενε, ας του αφιερώσουμε ένα ωραίο ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίου του MEGA, όπου δεν λέει και τα καλύτερα λόγια για τον Παπαδήμο ! (Ποιος τον ξέρει αυτόν , είπε)....

Πρωτοσέλιδα της Κυριακής

ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ

Έχοντας ολοκληρώσει τον φόρο τιμής στους ήρωες του Πολυτεχνείου που είχα ανακοινώσει ότι θα έδινα και προς τον πατέρα μου και προς κάθε άλλο συνέλληνα αγωνιστή, πεσόντα ή μη, ο οποίος θυσίασε την ζωή του ή μέρος από την ζωή του υπέρ της Πατρίδας μας και για την δυνατότητα να ζούμε ως Άνθρωποι και όχι ως σέρφοι στην ίδια μας την Χώρα, ανήμερα την 17η Νοεμβρίου 2011 διαπίστωσα τα εξής :
Σε όλη μου την πορεία με τα πόδια από το Ν. Ηράκλειο έως το πολυτεχνείο δεν υπήρξε ίχνος αστυνομικής παρουσίας. Ούτε επί της Πατησίων ούτε γύρω από το Πολυτεχνείο και βεβαίως ούτε και μέσα στο πολυτεχνείο δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Η αστυνομική δύναμη ήταν μακριά από το πολυτεχνείο, σε σταθμούς τραίνου, φυλάσσοντας τράπεζες και πιθανότατα εκεί που θα ελάμβανε χώρα η γνωστή παράσταση της πορείας – επεισοδίων – προσαγωγών που προβλέπει το …

Σύγχρονα πρότυπα..

διάττοντας ο [δiátondas] : (αστρον.) μετέωρο που παρουσιάζεται ξαφνικά στη γήινη ατμόσφαιρα και που, αφού διανύσει με μεγάλη ταχύτητα τον ουρανό σχηματίζοντας μια φωτεινή γραμμή, εξαφανίζεται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την εμφάνισή του: Bροχή διαττόντων, ταυτόχρονη εμφάνιση πολλών διαττόντων. || (ως επίθ.): Έπεσε βροχή από διάττοντες αστέρες. (έκφρ.) (εμφανίστηκε / έλαμψε / πέρασε κτλ. σαν) ~ αστέρας,για κπ. του οποίου η ξαφνική δόξα ή προβολή κράτησε ελάχιστα και έσβησε χωρίς να αφήσει ίχνη.
Λάμψη, αναγνώριση, πλούτος, φήμη……αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διέπουν τα σημερινά πρότυπα – είδωλα.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης

Η βόμβα του πατέρα έσκασε στα χέρια του γιου του…

UDemand Προσεγγίσεις!!
Δεν ξέρουμε αν οι τρέχουσες εξελίξεις αποτελούν το τέλος της Μεταπολίτευσης. Εξάλλου αυτό πια λέγεται συνεχώς, φανερώνοντας την ελπίδα να αλλάξουμε πολιτική σελίδα επιτέλους στην χώρα…!
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ήρθε το τέλος του Παπανδρεϊσμού. Δεν χρειάζεται να απορεί κανείς! Αυτό ήρθε νομοτελειακά και εξηγούμαστε αμέσως…
Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέλαβε μία χώρα μετά το ’80 στην οποία όντως υπήρχαν έντονες κοινωνικές ανισότητες.

Ο Τιτανικός δεν σώζεται με διαφορετικό καπετάνιο..

Όσο αναφορά τις διάφορες κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν κατά του κύριου Παπαδήμου αυτές τις μέρες, δεν έχω άποψη. Κρητική όμως μπορώ να ασκήσω στα όσα έχουν ειπωθεί πρόσφατα.
Ουδέποτε, για παράδειγμα, έχω καταλάβει πως είναι δυνατόν να νόμιζε ο κύριος Παπαδήμος ότι η δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδος μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς κούρεμα. Ήταν μεταξύ αρκετών Ελλήνων οικονομολόγων που έκαναν δριμύτατη επίθεση εναντίον της ιδέας. Βέβαια θα μου πείτε ότι εκπροσωπούσε την ΕΚΤ και ίσως δε μπορούσε να πει αλλιώς, αλλά ακόμα και έτσι να είναι, η άποψη του δεν άλλαξε (δημοσίως τουλάχιστον) όταν έφυγε από την ΕΚΤ

Έφυγε από τη ζωή ο Δάσκαλος, Νεοκλής Σαρρής. Το Πατριωτικό Μέτωπο, υποκλίνεται και πενθεί.

 Πατριωτικό Μέτωπο
pamet.gr

Έφυγε από τη ζωή, ο Δάσκαλός μας, Νεοκλής Σαρρής.
Υποκλινόμενοι στη σωρό του, πενθούμε και υποσχόμαστε το κεράκι της Ελευθερίας, της Αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας που μας άφησε, να το κρατήσουμε αναμμένο.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ

Mε αξιοθαύμαστη διάρκεια και ένταση, συνεχίζεται η προπαγάνδα της Άγκυρας πάνω στο ''οθωμανικό παρελθόν'' των Βαλκανίων και τους ''πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς'' της Τουρκίας με τα σημερινά βαλκανικά κράτη. Είναι χαρακτηριστικό, πως στην ρητορική του Ερντογάν γίνονται διαρκείς αναφορές στο κοινό μέλλον της Τουρκίας με τα κράτη των Βαλκανίων, που ''θα πρέπει να συνεργαστούν και να συγκροτήσουν ένα κοινό αύριο''.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ... Το 3ο Ράϊχενμπαχ


Προκαλούν με την Κερύνεια

Και σε επίπεδο συμβολισμών συνεχίζονται και ενισχύονται οι τουρκικές προκλήσεις, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η υπογραφή της συμφωνίας της τουρκικής κρατικής εταιρίας πετρελαίων ΤΡΑΟ με την Shell, θα γίνει στην κατεχόμενη Κερύνεια!

Η συμφωνία, που έχει ανακοινωθεί από την αρχή της εβδομάδας, θα αφορά στην εκτέλεση γεωτρήσεων στην Αττάλεια και βόρεια της Κύπρου, εντός της ΑΟΖ της Τουρκίας.

21η Νοεμβρίου, Ημέρα της Παναγίας: γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάζει η Ελλάδα.

Στις 21 Νοεμβρίου, Ημέρα της Παναγίας, γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας.
Η αποστολή και διαρκής επιδίωξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης. Μόνο σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, αλλά και περιφερειακής συνεργασίας, είναι δυνατή η νηφάλια και ανεμπόδιστη ενασχόληση του ελληνικού λαού με παραγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες.
Με βάση αυτή την επιδίωξη, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ζουν, αγωνιούν και αγωνίζονται, προς όφελος της και προς όφελος του ελληνισμού γενικότερα.

Daily Mirror: "Η Γερμανία είναι ο νέος αφέντης μας"...

Η ιρλανδική κυβέρνηση παραπονέθηκε στους Ευρωπαίους εταίρους, μετά την διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών του προϋπολογισμού που είχαν κοινοποιηθεί σε ΕΕ-ΔΝΤ, από Γερμανούς βουλευτές πυροδοτώντας πολιτική θύελλα στην Ιρλανδία.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η αντιπολίτευση αντέδρασαν εξαγριωμένα για το γεγονός ότι, τα στοιχεία του προϋπολογισμού του Δεκεμβρίου

Για μια γενιά χωρίς έμφυλη βία

Η Κοσμητεία της Παιδαγωγικής Σχολής στο ΑΠΘ σας προσκαλεί στην εκδήλωση
«Όταν ζηλεύει…ξέρω ότι...»
Συνομιλώντας με νεαρές γυναίκες για τις βίαιες και υγιείς στενές ερωτικές σχέσεις.
την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00, στον 10ο όροφο του Πύργου της Παιδαγωγικής.

e-Επιλογές της 18/11/2011

19 Νοέμβριου του 1958 : Τιμή και Δόξα στον Κυριάκο Μάτση. "«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!

«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!
«Ο Μάτσης ήταν ο στρατιώτης του καθήκοντος, αγνός και τίμιος, υπόδειγμα, εις τους υφισταμένους του εμψυχωτής, εισήλθεν εις τον αγώνα με την φλόγα της αυτοθυσίας και την δίψαν να επιτελέσει έργον μεγάλο».
O Κυριάκος Μάτσης γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1926 στο χωριό Παλαιοχώρι της επαρχίας Λευκωσίας. Αποφοιτώντας από το δημοτικό σχολείο του χωριού του, πηγαίνει στο γυμνάσιο της Αμμοχώστου. Έπειτα ακολούθησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Ε.Π.Θ όπου και ανέπτυξε μεγάλη εθνική δράση.

Που χάθηκε αυτό το παλληκάρι...ο Πέτρος ;;

Χαθήκαν οι πολιτικοί Μαϊντανοί από τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ, αφού τους χρησιμοποίησαν για τους δικούς τους σκοπoύς τους πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων.


Vae Victis(*): Ο πολιτικός κόσμος σε εργασιακή εφεδρεία;


Θεόδωρος Κουτρούκης
Η παράδοση των ευθυνών διακυβέρνησης σε εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα αποκάλυψε το δραματικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Αφού κατασπατάλησε τους κοινοτικούς πόρους και διόγκωσε το δημόσιο χρέος σε αστρονομικά επίπεδα για να αποκομίσει εκλογικά και πολιτικά οφέλη, η εγχώρια πολιτική τάξη αδυνατεί να αναλάβει τις ευθύνες της και επιχειρεί με την παράδοση της εξουσίας στην Τρόικα και τους συνεργάτες της «να δοξαστεί κρυπτόμενη».

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Οι κούκλες, οι ντίβες και οι... πύραυλοι

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό Σαλόνι Αυτοκινήτου στις ΗΠΑ άνοιξε τις πύλες του στους λάτρεις των τεσσάρων τροχών, στους οποίους παρουσίασε εντυπωσιακά μοντέλα.
Από το νέο compact ηλεκτροκίνητο της Honda, μέχρι το ταχύτερο αμάξι που κατασκευάστηκε ποτέ στο Ντιτρόιτ, η φετινή Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες φιλοδοξεί να καλύψει όλα τα γούστα.

"Μπορούμε να λύσουμε και το ελληνικό πρόβλημα"


Για τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρωζώνη, μετά και την κυβερνητική αλλαγή σε Ιταλία και Ελλάδα μίλησε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε αποκλειστική του συνέντευξη προς την τηλεόραση της Deutsche Welle

O κ. Γιούνκερ αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όλες τις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ελληνικό πρόβλημα:

Έλα μου@@ στο τόπο σου!!!! (βίντεο σοκ!!!)

Α. Κακλαμάνης: Ο Παπανδρέου μου είπε να διαλέξω μόνος μου την κυβέρνηση μου!!!
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τις δηλώσεις Κακλαμάνη και

Η λιτότητα δεν αγγίζει τους βουλευτές...

Σχεδόν ανέπαφα παραμένουν τα εισοδήματα των Ελλήνων βουλευτών, όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό για το 2012. Συγκεκριμένα, για το 2012 προβλέπονται 35 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις, επιδόματα, έξοδα κίνησης κλπ, όταν το 2011 η αντίστοιχη πίστωση ήταν στα 36 εκατομμύρια ευρώ.
Παρά ταύτα, ο προϋπολογισμός 2012 είναι μειωμένος κατά 27 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την περασμένη χρονιά, το οποίο σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει κυρίως από περικοπές, σε μισθούς υπαλλήλων, μισθωμάτων και εξοπλισμών.

Καρατζαφέρης : Ο πόλεμος ξεκίνησε ...

Γεια σου Γιώργο με τα ωραία σου....
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εγκρίσεις Τευχών Δημοπράτησης για έργα συνολικού προϋπολογισμού 5,3 εκατ. ευρώ απ’ την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Έξη εγκρίσεις Τευχών Δημοπράτησης συνολικού προϋπολογισμού 5.319.380 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. «Σε μια δύσκολη δημοσιονομικά συγκυρία η αιρετή Περιφέρεια συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της», δήλωσε ο κ. Αγοραστός και συνέχισε:

ΓΙΑΤΙ θα γίνει πολύ πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ το «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» στην χώρα μας

ΓΙΑΤΙ θα γίνει πολύ πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ το «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» στην χώρα μας(* Όταν κάθε πείραμα ξεφεύγει από τις «Συνθήκες εργαστηρίου» γίνονται ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις!)
«Η περίσσεια του λόγου φανερώνει έλλειψη πνεύματος…» Αυτό μου έμαθε, και να με συγχωρείτε που συχνά το ξεχνώ, ο κ. Χρήστος Πασαλάρης.
Δια ταύτα θα πω με λίγες κουβέντες γιατί θα χρεοκοπήσουμε και σύντομα-όπως και να το βαφτίσουμε αυτό:

Αν ο Σ. Χώκινγκ ήταν Έλληνας…

Νίκος Ναούμης
Ο Στήβεν Χώκινγκ (Stephen Hawking) : γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1942 και είναι Βρετανός θεωρητικός φυσικός. Το 1962, οι γιατροί πληροφόρησαν τον Χώκινγκ ότι έπασχε από μια ασθένεια του νευρομυϊκού συστήματος και ότι του απέμεναν μόνο 2 χρόνια ζωής. Ωστόσο, εκείνος έγινε ένας εξαίρετος ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και επίτιμο μέλος του Conville and Cauius College. Από το 1979 έως σήμερα είναι Λουκασιανός καθηγητής Μαθηματικών και Θεωρητικής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, με το εκλαϊκευμένο του επιστημονικό έργο, να είναι γνωστό και αναγνωρισμένο, σε όλη την υφήλιο..

Την τροποποίηση του νόμου 3869/2010 για τους πλειστηριασμούς ζητά από την Κυβέρνηση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης..

Την τροποποίηση του νόμου 3869/2010 για τους πλειστηριασμούς ζητά από την Κυβέρνηση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τονίζοντας πως πρέπει να οριστεί ότι αναστέλλονται τα αναγκαστικά μέτρα αυτοδίκαια από την κατάθεση της αίτησης στο Ειρηνοδικείο επισημαίνοντας πως είναι απαραίτητο με νομοθετική διάταξη την αναστολή των πλειστηριασμών, μέχρι 31-12-2014
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΡΟΣ 3ο ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΟ...


Σήμερα σας παρουσιάζουμε το τρίτο και εκρηκτικότερο μέρος της μαραθώνιας συνέντευξης με τον Αλέξη Τσίπρα. Απάντησε σε όλα, χωρίς περικοπές και επιλογές. Ίσως η πληρέστερη συνέντευξη που έχει γίνει ποτέ σε πολιτικό αρχηγό με μεγάλες αποκαλύψεις. Την παραθέτουμε ασχολίαστη και θα σχολιάσουμε σε επόμενο άρθρο. Διαβάστε την, θα εκπλαγείτε:
ΜΕΡΟΣ 3ο.
Συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας – το νέο ΕΑΜ

H Aπάντηση Καμμένου σε Παπακωνσταντίνου

Προς : τον Υπουργό Περιβάλλοντος,              Aθήνα, 18 Νοεμβρίου 2011
Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου
Κύριε Παπακωνσταντίνου,
σε απάντηση της επιστολής της 17ης Νοεμβρίου 2011 με αριθ. πρωτ. ΕΜΠ 86, σας απαντώ τα κάτωθι :
 
  1. Πράγματι στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης αναφέρθηκα σε εσάς και είπα ότι εργαστήκατε στην εταιρεία Goldman Sachs.
  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το θεωρείτε εξευτελιστικό και συκοφαντικό να εργάζεται κάποιος σε τράπεζα που αποκαλείται τράπεζα οικονομικών δολοφόνων. Δεν νομίζω να χαίρεται το ίδιο και ο Πρωθυπουργός.

κ. Παπακωνσταντίνου, για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σε επιστολή του προς τον βουλευτή Πάνο Καμμένο αναφέρει μεταξύ άλλων:
Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας”.
Διαβάστε τώρα τι είχε δηλώσει ο κ. Καρατζαφέρης, στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο στις 9/6/2011.

Η Γερμανία τραβάει επικίνδυνα το σχοινί

Σοφία Βούλτεψη
Με μηνύματα από το παρόν γιορτάστηκε χθες η 38η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, καθώς εκτός από τα καθιερωμένα συνθήματα, αναρτήθηκαν και πανό στα αγγλικά με παραλήπτες τους δανειστές μας, τους οποίους οι διαδηλωτές καλούσαν να σταματήσουν «αυτήν την παράνοια».

Το τελευταίο μέρος της συνέντευξης Τσίπρα


Διαβάστε στις 18:00 και τελευταίο μέρος της συνέντευξης Τσίπρα στους Αδέσμευτους μπλόγκερ.
Πρόκειται για μια συνέντευξη εκρηκτική που θα σας συγκλονίσει και θα συζητηθεί...

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος» ...

Είναι συνεχώς επαληθευόμενη η ρήση του κ. Κατσιφάρα "δεν θα μας ήξερε ΟΥΤΕ  ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας"...
Έκρυβε γνώθι σ' αυτόν και μεγάλες αλήθειες για το ΠΑ-ΣΟΚ αλλά και εν γένει την πολιτική πρακτική (και όχι μόνο την πολιτική) των Ελλήνων.
Δείτε για παράδειγμα το σημερινό πρωτοσέλιδο του Α. Τύπου...
Αναφέρεται σε αυτά που σημείωνε το blog αυτό για την επόμενη μέρα του κ. Γ.Α.Π.

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ – ΑΛΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Του Στράτου Γ. Σιμόπουλου*
Μέσα στην καταιγίδα των πολιτικών εξελίξεων που δικαιολογημένα απέσπασαν τις προηγούμενες εβδομάδες την προσοχή της ελληνικής κοινωνίας, είχα την τύχη να παραστώ πρόσφατα σε μια εκδήλωση –όαση ανθρωπιάς και ευαισθησίας– του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».
Με εμπροσθοφυλακή μια χούφτα γυναικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσιάζοντας σε μικρές συνεντεύξεις τη μάχη τους με την αρρώστια, αλλά και συμμετέχοντας σε επίδειξη μόδας, απεδείχθη ότι τίποτε δεν είναι μοιραίο γι’ αυτούς που θέλουν να κερδίσουν και δεν παραιτούνται από την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εξέλιξη βόμβα! Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θεωρεί συκοφαντική δυσφήμιση την εργασία στην Goldman Sachs! Καλωσορίζουμε τον σύντροφο Γιώργο στον αγώνα!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/papakonstantinou.jpg?w=300olympiada 
Μετά βδελυγμίας φαίνεται να διαψεύδει ο υπουργός περιβάλλοντος, κλιματικής αλλάγής κλπ κλπ, την είδηση που αναπαράχθηκε σε κάποιες ιστοσελίδες που διατηρούν καλές σχέσεις με κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, σύμφωνα με την οποία ο κύριος Παπακωνσταντίνου εργάστηκε στο παρελθόν στην Goldman Sachs!

ΣΟΣ. Εκτός ελέγχου η Ευρωζώνη..

Το ντόμινο πλέον ξεκίνησε. Το πουλόβερ του ευρώ άρχισε να ξηλώνεται και η Ελλάδα δεν αποτελεί τώρα πια την προτεραιότητα της Ευρωζώνης. Μετά την Ιταλία, στον τρελό χορό των spreads μπήκαν πλέον η Ισπανία αλλά και η ίδια η Γαλλία.
Σε νέα επίπεδα ρεκόρ διαμορφώθηκαν σήμερα τα spreads των δεκαετών ομολόγων της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας σε όλη την μέχρι σήμερα ζωή της Ευρωζώνης. 

Όταν οι Γερμανοί κάνουν τον Κινέζο...

Λέτε να έχει τρελαθεί ο Γιούνκερ ;;
Λέτε να θέλει να σερβίρει χάμπουργκερ σε φαστ φουντ στο Λουξεμβούργο ;;
Ή μήπως οι Γερμανοί κάνουν τον Κινέζο;;
Ο Γιούνκερ σύμφωνα με το Reuters, δήλωσε στην Γερμανική εφημερίδα General-Anzeiger
ότι :


Η λύση στα προβλήματά μας...

Υπάρχει λύση ...
Μάλιστα φίλοι μου υπάρχει λύση για όλα τα προβλήματά μας.
Λύσεις για μεγαλύτερους μισθούς, συντάξεις , αυξήσεις του εισοδήματος.
Καταπολεμήστε την ακρίβεια και βάλτε φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης...
Πως...;;
Eίναι απλό δείτε...

e-Επιλογές της 17/11/2011

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προοίμιο και οιωνεί περίληψη του νέου βιβλίου του Ν.Καλογεροπούλου-Kaloy,
Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
(Το βιβλίο θα εκδοθεί στις αρχές 2012. Από ELG, Geneva)
From: Nicolas Kaloy
Το κατωτέρω Μνημόνιο εστάλη στους Έλληνες Βουλευτές (Noεμ. 2011)
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA (ELG) της οποίας το κεντρικό ενδιαφέρον είναι η προώθηση της Ιδέας της Ηνωμένης Ευρώπης, έχει ήδη θέσει το πρόβλημα ειδικώς της Ελλάδος στα πλαίσια του μακραίωνος «Ανατολικού Ζητήματος».

Οι 5+1 μαύρες τρύπες του Προϋπολογισμού

Στη δημοσιότητα δίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος τον Προϋπολογισμό του 2012, ο οποίος αποτελεί ιστορικό μνημείο υπερφορολόγησης χώρας στον δυτικό κόσμο μεταπολεμικά. Οι επιλογές του διακρίνονται από ευπειθή υποταγή στις υποδείξεις της τρόικας, από προχειρότητα και κινούνται καθαρά με τη λογική να βγάλουμε την εβδομάδα ή τουλάχιστον τον μήνα. Στον νέο Προϋπολογισμό διακρίνονται έξι μαύρες τρύπες, που ο αντιπρόεδρος θα δυσκολευτεί να καλύψει.
ΑΕΠ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Θα μπορέσουν κάποτε οι πολίτες να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους και όχι σταλμένοι εθνοσωτήρες;


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.
Πολύς αγώνας, πολλές συζητήσεις, πολλά δάκρυα και εκνευρισμοί, σχηματίσθηκε όμως η «ποθούμενη» κυβέρνηση. Όλη η πλάση ήταν στραμμένη πάνω στην Ελλάδα, τι θα γίνει, θα συμφωνήσουν η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση, θα υπάρξει συναίνεση για τη δημιουργία καινούργιας κυβέρνησης; Με την απειλή βέβαια της τρόικας, αν δεν επιτευχθεί συμφωνία να μην γίνει η εκταμίευση της 6ης δόσης (υπάρχει και η 7η). Και τώρα τι έγινε, πρόκειται να αλλάξει κάτι;

Γαλλικές γελοιογραφίες για την κρίση...

Άντε Παπανδρέου πιο γρήγορα το συρτάκι να πάρεις κανένα ευρώ..

Τόβλεπες.. τόπαιξες; ΟΧΙ! Τόπαιξε ο....

                           Ένα ΕΓΚΛΗΜΑ που έχει και... συνέχεια                                         ΜΕΡΟΣ Β'

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Χθες, τα attikanea ανάρτησαν μια .."αποκάλυψη" με τίτλο "Τόβλεπες...τόπαιξες; ΟΧΙ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ... ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 85.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔ"

Για να μην προλάβουν αυτοί που το δημοσίευσαν να αποσύρουν το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα τους, δεν αποκαλύψαμε την πραγματική πηγή... ούτε φυσικά την ημερομηνία της δημοσίευσης. 

Σήμερα, δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος με τα πλήρη στοιχεία...

Χωρίς σχόλια..


Ποιοι θα συμμαχούσαν και με τον διάολο ;;;(Βίντεο)

Για το καλό της πατρίδας...βέβαια
Δείτε ποιοι θα πήγαιναν και με το διάολο...

Η απόφαση για την ονομασία της ΠΓΔΜ στις 5 Δεκεμβρίου ;;

Σύμφωνα με την εφημερίδα των Σκοπίων Ουτρίνσκι Βέσνικ που επικαλείται διπλωματικούς κύκλους αν και επισήμως δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη τίποτα, η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την καταγγελία της πΓΔΜ, ενάντια στην Ελλάδα

Είναι τραγικό να ξεκινάς πατριώτης και να καταλήγεις ΛΑ.Ο.Σ...

Αν υπαρχει ενα κομμα, στο οποιο πραγματικα αρμοζει ο τιτλος ''κομμα-τραβεστι'', αυτο ειναι το ΛΑ.Ο.Σ..
Η Εθνικη Παραταξη του 1977, γνωριζαμε οτι ηταν κομμα βασιλοφρονων. Ξεκαθαρα.
Η Ε.ΠΕ.Ν. γνωριζαμε οτι ηταν κομμα φιλοχουντικων.
Η Χρυση Αυγη, γνωριζουμε οτι ειναι....η Χρυση Αυγη.
Το ΛΑ.Ο.Σ. δεν γνωριζει κανεις τι ειναι.

Με τον καλύτερο τρόπο τιμά η ΠΑΣΟΚάρα την επέτειο του Πολυτεχνείου: Καμαρώνουν που πήρε τηλέφωνο ο Ομπάμα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Βγήκε λοιπόν επίσημη ανακοίνωση από το Μαξίμου, σύμφωνα με την οποία ο Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τηλεφώνησε* με δική του πρωτοβουλία στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για να τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ και να του ζητήσει να κρατήσουν επαφή!
Πέραν του κωμικού του πράγματος, θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να μας εξηγήσει ποιά υπηρεσία προσέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου στις Ηνωμένες Πολιτείες; Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο ένας πρόεδρος των ΗΠΑ να ευχαριστεί προσωπικά πρωθυπουργό άλλης χώρας. Συνέβει λίγες φορές στην παγκόσμια ιστορία σε προσωπικότητες όπως…

Καταγγελία-βόμβα Καρατζαφέρη για τον ΣΚΑΪ

Τόβλεπες.. τόπαιξες; ΟΧΙ ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.....ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 85.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔ

ΜΕΡΟΣ  Α'              
Γράφει η Πόπη Σουφλή
"Τόβλεπες.. τόπαιξες; ΟΧΙ...Ας πρόσεχες..."
Πόσο ακριβά θα το πληρώσουμε αυτό το... ΟΧΙ.... Αυτή την ανυπψίαστη ματιά... Αυτό το..."βλέπω, αλλά το προσπερνάω...".
Σ΄αυτό το επιφανειακό.. που μας χαρακτηρίζει σαν λαό, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες, στηρίχτηκαν και οι μεταπράττες της εξουσίας και έβγαλαν στο σφυρί τα "ασημικά" της  Δημόσιας Περιουσίας... της περιουσίας της Ελλάδας, δηλαδή...  της δικής σου και της δικής μου.. 

Τεχνοκράτες: Ο τρίτος δρόμος προς την καταστροφή

Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη
Αν εδώ στην Ελλάδα δεν είχαμε την ειδική περίπτωση που ακούει στο όνομα Γ. Παπανδρέου, ο οποίος συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του – χθες μίλησε με τον Μπαράκ Ομπάμα και ανέλυσε μαζί του τα των διεθνών οικονομικών εξελίξεων και τα της Αραβικής Άνοιξης, βεβαίως – θα μπορούσαμε να πούμε ότι ισχύει το «una faccia, una razza».
Και ισχύει, διότι η περίπτωση Παπανδρέου αποτελεί προφανώς την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα – αν και έχει ξεπεράσει και αυτόν τον κατασυκοφαντημένο Μπερλουσκόνι,