Δράση για την διατήρηση του αεροδρομίου της 110 ΠΜ στην Λάρισα

Πάνω από 200 Λαρισαίοι βρέθηκαν χθες στο ξενοδοχείο "Διόνυσος", για να παρακολουθήσουν ενημέρωση για τη διατήρηση σε λειτουργία του αεροδρομίου της 110 ΠΜ.
Η κατάργηση του αεροδρομίου ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία και αποτελεί πρόσφατη απόφαση του ΣΑΓΕ, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και κατάργησης στρατιωτικών μονάδων.


Κεντρικός ομιλητής και εμπνευστής της πρωτοβουλίας ήταν ο Αντιπτέραρχος ε.α. Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Στη ομιλία του ο κ. Πρεζεράκος επεσήμανε ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να κλείσει και απαξιωθεί το αεροδρόμιο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις προοπτικές λειτουργίας του ως πολιτικό.

"Το αεροδρόμιο της 110 ΠΜ είναι το παλαιότερο και και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, με  έκταση 11.000 στρεμμάτων και με  μεγαλύτερο τον μεγαλύτερο μακράν διάδρομο, μήκους 12.500 ποδών (περίπου 4.170 μέτρα).

Υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι απεργάζονται σχέδια που σαν στόχο έχουν την πλήρη απαξίωσή του, ώστε τελικά να ξεπουληθεί αντί πινακίου φακής¨" τόνισε ο κ. Πρεζεράκος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν  ερωτήσεις και συζήτηση που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον..
Το επόμενο βήμα είναι μια ανοιχτή συγκέντρωση με συμμετοχή τόσο των τοπικών αρχών και φορέων, όσο και  των Λαρισαίων πολιτών.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί στις 14 Δεκεμβρίου στο «Χατζηγιάννειο».

Σχόλια

  1. ¨κουκουλοφόρος¨ bloggerΠέμ Νοε 17, 02:57:00 μ.μ. 2011

    Οι εθνικοί μειοδότες σε δράση. Ξεπουλούν κάθε δυνατότητα/ικανότητα, που διαθέτει η Ελλάδα για να αντιδράσει στα δεινά που έρχονται. Πιστεύω ότι, πιο δόκιμος όρος, στην προσπάθεια - αγώνα των Ελλήνων πολιτών της Λάρισας, είναι Αντίδραση (δράση - αντίδραση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.