κ. Παπακωνσταντίνου, για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σε επιστολή του προς τον βουλευτή Πάνο Καμμένο αναφέρει μεταξύ άλλων:
Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας”.
Διαβάστε τώρα τι είχε δηλώσει ο κ. Καρατζαφέρης, στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο στις 9/6/2011.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2011


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ 9

«Έχω πει και στη Βουλή 2-3 φορές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν συνεργάτης της Goldman Sachs, και ουδέποτε απάντησε ο ίδιος, ή κάποιος συνεργάτης του ότι είναι λάθος η πληροφορία αυτή.
Όταν έλαβα αυτήν την πληροφορία τη χρησιμοποίησα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξηγήσω ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει την "λογική" μιας μεγάλης μονάδας η οποία επιδρά στα γεγονότα. Αυτή ήταν η έννοια μου, ότι δηλαδή, έχει την "λογική" της Goldman Sachs, εφόσον ήταν άνθρωπος της.
Έβαλε στην διαχείριση του χρέους έναν επίσης "ομοϊδεάτη", τον κ. Χριστοδούλου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή, η Goldman Sachs είναι μέσα στη καρδιά της πληροφόρησης για την Ελλάδα.
Ως εκ τούτου, μπορεί τα προϊόντα της να έχουν καλύτερη πρόσβαση, ενδεχομένως, από οποιονδήποτε άλλον».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο.

Υ.Γ
Εμείς θέλουμε να απευθύνουμε μια ερώτηση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου..
Για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;
Εδώ και έξη μήνες έκανε την πιο πάνω δήλωση ο κ. Καρατζαφέρης.
Του ζητήσατε με επιστολή να ανακαλέσει ;
Ανακάλεσε ο κ. Καρατζαφέρης  ;
Αν δεν έχει ανακαλέσει θα προσφύγετε νομικά εναντίον του ;;

Σχόλια

  1. Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη προσφύγει νομικά κατά του Καρατζαφέρη. Να διαταράξει την κυβερνητική συνοχή; Τόση στήριξη του προσέφερε ο άνθρωπος να τον τραβάμε και στα δικαστήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.