Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Τί να ζητήσω από τον Θεό; Συγκλονιστική έκθεση μαθητή του δημοτικού!


Τί να ζητήσω από τον Θεό; Συγκλονιστική έκθεση μαθητή του δημοτικού!Παρακάτω ακολουθεί μια πραγματική έκθεση ενός μαθητή του Δημοτικού. Την έδωσε ή ίδια ή μητέρα του, ανώνυμα φυσικά, για να δείξει και στους άλλους γονείς πώς… απέχουν πολύ από τα παιδιά και πώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ή σχέση μεταξύ τους.
Το θέμα της έκθεσης ήταν: «Τι επιθυμώ πολύ και θα ζητούσα από τον Θεό να μου το δώσει». Η έκθεση του μαθητή είναι απλή, περιεκτική και κυρίως συγκλονιστική!

Γράμμα από ακόμα έναν τσουβαλιασμένο τρόφιμο των φυλακών


Ονομάζομαι Σιταράς Αθανάσιος και είμαι κρατούμενος στις Δικαστικές Φυλακές Τρικάλων. Διανύω ήδη τον 16ο μήνα κράτησής μου καθώς και την 7η μέρα απεργίας πείνας. Τον τελευταίο μήνα είμαι μεταγόμενος στην Α’ πτέρυγα Κορυδαλλού αφού ζήτησα απελπισμένα να παραστώ σε δίκη που με αφορά.

Είμαι 50 ετών, πστέρας δύο παιδιών και καταδικασμένος σε 14 χρόνια κάθειρξη. Το αδίκημα μου?

Βασικός μέτοχος καναλιού καταγγέλεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή


Βασικός μέτοχος καναλιού καταγγέλεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγήΘα σκάσει «βόμβα» μεγατόνων όταν βγεί στο φως της δημοσιότητος…
Πρωταγωνιστής αυτής φέρεται να είναι μεγαλοδιαφημιστής ο οποίος κατέχει τη θέση του βασικού μετόχου και διαχειριστή σε ένα «μαγαζί» του κλάδου της επικοινωνίας και της διαφήμισης…
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα

Η ΕΛΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi
Από το 1974 έως το 2009, δηλαδή κατά τη διάρκεια της επάρατης Μεταπολίτευσης, οι δυο πυλώνες στήριξης της σαθρής και φαύλης, κατ΄ όνομα και μόνο Δημοκρατίας μας, ήταν τα δυο κόμματα εξουσίας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών - μεγαλοεκδοτών, που αλληλοϋποστηρίχτηκαν στο μεγάλο φαγοπότι της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και έχουν ακέραια την ευθύνη για την υπαγωγή της πατρίδος

Γίνεται προσπάθεια συκοφάντησης (;) του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καισαριανής (ΝΠΔΔ).

(Να κατονομάσουν τους συκοφάντες ....και να παρέμβει ο Εισαγγελέας ....δεν μπορεί να κλείσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο!)

[ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΔΙΑΎΓΕΙΑ]

ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΊΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ....ΓΙΑ ΕΥΝΌΗΤΟΥΣ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎΣ- ΛΟΓΟΥΣ 

Μ.Χρυσοβελώνη: Δεν υποσχόμαστε. Δεσμευόμαστε!

Σε μια ομιλία που ο περίσσεψε ο ενθουσιασμός και ο παλμός, η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρουσίασε τις αρχές του συνδυασμού της ΘΕΣΣΑΛΙΑ,Η ΓΗ ΜΑΣ στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Αχίλλειον στο Βόλο.
Η κα Χρυσοβελώνη πραγματικά συγκινημένη για την θερμή υποδοχή μίλησε για τις αρχές του συνδυασμού της και για τους στόχους του σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δώστε πίσω τα κλεμμένα…Δεν μας μας φτάνουν οι συγγνώμες..


Δώστε πίσω τα κλεμμένα…Δεν μας μας φτάνουν οι συγγνώμες..Συγκλονισμένος δηλώνει ο πρόεδρος της Γερμανίας από την πρόσφατη συνάντησή του με τον έλληνα ομόλογό του και με επιζώντες του ολοκαυτώματος. «Ζήτησα συγγνώμη γιατί είναι σημαντικό να μιλάμε για την ενοχή μας».
Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες από τότε που ο πρόεδρος της Γερμανικής Δημοκρατίας Γιόαχιμ Γκάουκ επέστρεψε από την επίσκεψή του στην Αθήνα και στο μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες των Ιωαννίνων,

Συγκλονιστική φωτογραφία : Η ημέρα που η Νίκη της Σαμοθράκης μεταφέρεται στο Λούβρο

Συγκλονιστική φωτογραφία : Η ημέρα που η Νίκη της Σαμοθράκης μεταφέρεται στο Λούβρο Το ιστορικό της κλοπής του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης και η μεταφορά στο μουσείο του Λούβρου.
Στις 15 Απριλίου του 1865, η αρχαιολογική αποστολή του Γάλλου υποπρόξενου Καρόλου Σαμπουαζό, έκανε ανασκαφές στα βόρεια της Σαμοθράκης.Τότε ένας Έλληνας εργάτης αναφώνησε «Κύριε, εύραμεν μια γυναίκα»!

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Ελλάδα, Σλοβακία και Ρουμανία θα αναγνωρίσουν το Κόσοβο...διατείνεται ο Ολλανδός πρέσβης στην Πρίστινα

bosch 
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ…
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό TV channel Sitel, ο Ολλανδός πρέσβης στην Πρίστινα, Robert Bosch ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα, Σλοβακία και Ρουμανία θα αναγνωρίσουν το Κόσοβο

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΕΓΔΥΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΟΠΛΟ!

Σοβαρότατες καταγγελίες απαράδεκτης συμπεριφοράς Ρουμάνων συνοριοφυλάκων εις βάρος Ελλήνων ομογενών από την Ρωσία, διερευνά ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ με Ερώτηση που κατέθεσε στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Κυβέρνηση τσίρκο...Υπουργός αποσύρει τροπολογία Υφυπουργού του...(βίντεο)

Αποσύρθηκε τελικά την τελευταία στιγμή και λίγο πριν από την ψηφοφορία ολόκληρο το άρθρο 19 του νομοσχεδίου, προκειμένου να επανέλθει για «καλύτερη και ενδελεχότερη συζήτηση την επόμενη εβδομάδα». Αυτό είπε από τα κυβερνητικά έδρανα ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, που έκανε και τη σχετική ανακοίνωση
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος 

Ο Ερντογάν έκλεισε το Twitter..


Ο Ερντογάν έκλεισε το Twitter..Το όργανο εποπτείας των τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας BTK ανακοίνωσε σήμερα ότι η πρόσβαση στο Twitter αποκλείσθηκε με δικαστικές αποφάσεις έπειτα από αγωγές πολιτών για παραβίαση της ιδιωτικότητας από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Προηγουμένως, το BTK είχε ζητήσει από το Twitter να αποσύρει μέρος του περιεχομένου του, χωρίς ανταπόκριση, αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τουρκικού οργάνου εποπτείας.

Πάλι προκαλεί το… πουλέν της Τρόικα «για γέλια να χαλάσει η συμφωνία το γάλα»


Πάλι προκαλεί το… πουλέν της Τρόικα «για γέλια να χαλάσει η συμφωνία το γάλα»«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην περάσει η συμφωνία από την Βουλή» εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Θα ήταν για γέλια, αφού περάσαμε όλα όσα περάσαμε, η συμφωνία να σταματήσει για το αν το γάλα είναι πέντε ή δέκα ημερών, και θα έλεγα το ίδιο και για τα φάρμακα αν

Πολιτική αλητεία!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο πολιτικό γραφείο του κ. Κ. Μητσοτάκη κι απ’ έξω χαμός. Είδε το κοτσιδάκι του καθηγητή ο παλικαράς των ΜΑΤ κρυμμένος στην πανοπλία και την ανωνυμία του, ερεθίστηκε κι άρχισε τις γροθιές, κλωτσώντας σαν γαϊδούρι.
ΔΕΝ προσυπογράφουμε την πρακτική των καταλήψεων.

Μη βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας...

Δεδομένης της εύθραυστης κατάστασης στο εσωτερικό ενόψει των ευρωεκλογών, μπορεί να δείξει κανείς κατανόηση για το ηρεμιστικό αυτό χάπι για τους πολίτες

"Δεδομένης της εύθραυστης κατάστασης στο εσωτερικό ενόψει των ευρωεκλογών, μπορεί να δείξει κανείς κατανόηση για το ηρεμιστικό αυτό χάπι για τους πολίτες"
Ο ισχυρισμός του επιτρόπου Όλι Ρεν ότι η χώρα είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον κίνδυνο ακούγεται σαν να προσπαθεί κανείς να δώσει κουράγιο στον εαυτό του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έγιναν πράγματα στην Ελλάδα. Η Τρόικα επιβεβαίωσε (…) το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2013.

Frankfurter Allgemeine Zeitung «Η Ελλάδα παραμένει ασθενής»

«Η Ελλάδα παραμένει ασθενής» είναι ο τίτλος εκτενούς άρθρου στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung που αναφέρεται στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα. «Αυτή τη φορά η Τρόικα χρειάστηκε έξι μήνες για να ολοκληρώσει την - κανονικά τριμηνιαία - αξιολόγησή της στην Αθήνα. Η μεγάλη διάρκεια της διαδικασίας καταδεικνύει ότι στην Ελλάδα ελάχιστα είναι έτσι όπως έπρεπε να είναι (…).

Προ της ενάρξεως της πτώχευσης, η χούντα αποκαθιστούσε τη τάξη των δικαστικών…


— Μια φορά κι΄ έναν καιρό, και όχι στη μακρινή και ξωτική Botsovalia, και πριν την έναρξη των συμποσίων των ΠαγκαλοΠαπαντρέουδων μετά των ΣαμαροΚαραμανλήδων, το πρώτον, πήδηξον στα κοκορέτσια και τα παϊδάκια και στους μέλανας ζωμούς, και προσκάλεσον την άλφα τάξη των δικαστικών, ενεργών τε και συνταξιούχων.
 — Εξήκοντα επτά μασέλες ραγίστηκαν και 666 γουνάκια

GLOBAL NECESSITY: The creation of an Orthodox Intervention Force


GLOBAL NECESSITY: The creation of an Orthodox Intervention Force Obscurantism and ferocity are galloping cover with darkness all mainlands of the supposed ‘ civilized ‘ mankind. Humanity that was civilized on the immortal Greek values, now days mutes these values, as Hellenism overtime was a mound of inhuman pursuits of the authoritarians.

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Μετά την Κριμαία «περίεργο» δημοσίευμα από την «Berlik» για την… Θράκη


Μετά την Κριμαία «περίεργο» δημοσίευμα από την «Berlik» για την… Θράκη Με το που ξέσπασε το θέμα της Κριμαίας και της αυτοδιάθεσης της που την οδήγησε στο «πόδια» του Κρεμλίνου η Άγκυρα επιχειρεί να βάλει σε εφαρμογή τα σκοτεινά της σχέδια για την Ελληνική Θράκη.
Η τουρκόφωνη εφημερίδα «Berlik» ξεκίνησε να δημιουργεί εντυπώσεις. Στην ηλεκτρονική της έκδοση θυμήθηκε ξαφνικά

Στην αντεπίθεση η Ρωσία: «Θα ανταποδίδουμε σε κάθε εχθρική ενέργεια»


Στην αντεπίθεση η Ρωσία: «Θα ανταποδίδουμε σε κάθε εχθρική ενέργεια»Η Ρωσία απάντησε στις κυρώσεις που της επέβαλαν οι ΗΠΑ ανακοινώνοντας ότι θα απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός της σε εννέα Αμερικανούς αξιωματούχους και βουλευτές και προειδοποιώντας τη Δύση ότι θα ανταποδίδει «σε κάθε εχθρική ενέργεια».
«Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία:

“Ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 του Ν. 2773/1999” και παραβίαση συμβάσεων από το κράτος - οι απόψεις των ιδιοκτητών Φ/Β στέγης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (https://www.facebook.com/archoncnc) απέστειλε Ανοιχτή Επιστολή σε όλους τους βουλευτές για το Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΚΑ: “Ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 του Ν. 2773/1999”. Τα σημαντικότερα σημεία της επιστολής ήταν:
  • Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης αντιπροσωπεύει μόνο ιδιοκτήτες μικρών Φ/Β στέγης (40.000 νοικοκυριών) – δεν αποτελείται από επαγγελματίες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ: Δημιουργία Ορθόδοξης δύναμης ταχείας επέμβασης


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ: Δημιουργία Ορθόδοξης δύναμης ταχείας επέμβασης Ο σκοταδισμός και η θηριωδία προελαύνουν καλπάζοντας σκεπάζοντας με σκότος ολόκληρες ηπείρους της υποτιθέμενης «πολιτισμένης» ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα που εκπολιτίσθηκε από τις αθάνατες Ελληνικές αξίες, τώρα αποκόπτεται από αυτές αφού διαχρονικά ο Ελληνισμός αποτελούσε ανάχωμα των απάνθρωπων επιδιώξεων των εξουσιαστών.

Το σχέδιο: η στοχευμένη και προμελετημένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων

Το σχέδιο: η στοχευμένη και προμελετημένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα λόγω, της μακροχρόνιας έλλειψης δημοσιονομικής πειθαρχίας, της προσχεδιασμένης έλευσης και πλήρους παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ, των λανθασμένων επιλογών των ασυντόνιστων ενεργειών της τελευταίας θητείας του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης των πρόθυμων στις προσταγές της τρόικας, έχουν διαμορφώσει ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα τοπίο.

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Boeing από τα ευρήματα στην Αυστραλία


Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Boeing από τα ευρήματα στην Αυστραλία Τις πρώτες φωτογραφίες από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στον Ινδικό Ωκεανό, δυτικά του Περθ, και εκτιμάται πως είναι πιθανό να ανήκουν στο χαμένο αεροσκάφος των Malaysia Airlines έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το βρετανικό δίκτυο Sky News.

Τον βάφτισε ο Ανδρέας! Τον Ανδρέα Ψυχάρη της Ν.Δ.

Α! Ρε άσχετε ψηφοφόρε Έλληνα!

Σύμφωνα με την wikipedia....Ο Ανδρέας Ψυχάρης (γεν. 22 Αυγούστου 1967) είναι Έλληνας διπλωμάτης, πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του Σταύρου Ψυχάρη.

Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί – Μόνιμη η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος


Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί – Μόνιμη η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος
Η κυβέρνηση δέχθηκε τη μονιμοποίηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία με την τρόικα, ενώ καταργούνται και οι φοροαπαλλαγές και οι φόροι υπέρ τρίτων που θα ενσωματωθούν στον κρατικό προϋπολογισμό. Κατά τα άλλα δεν θα ελάμβανε κανένα νέο μέτρο σε βάρος των πολιτών.
Από την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες Ουάσιγκτον,

Ο Πούτιν και οι «στρατηγικοί ηλίθιοι»

«Η ακλόνητη ψυχρότητα, με την οποία ο Πούτιν ενέταξε την Κριμαία στην ρωσική αυτοκρατορία και χάραξε νέα σύνορα στην Ευρώπη, δεν έχει προηγούμενο και βρίσκει θαυμαστές, όχι μόνο στη Ρωσία», παρατηρεί σε σχόλιό της η Frankfurter Allgemeine Zeitung και διευκρινίζει:

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Χωρὶς πολλὰ πολλὰ λόγια… … Ἡ ….Εὐρώπη «μας»!

Λίγες εἰκόνες, πρὸ κειμένου νὰ γνωρίζουμε μὲ τὸ τὶ ἀκριβῶς ἔχουμε νὰ κάνουμε…
Τί; Τρομάξατε; Κακῶς… Αὐτὸς εἶναι ὁ κατὰ κύριον λόγο πρωτεργάτης αὐτοῦ ποὺ σήμερα βιώνουμε. Ὄχι ἀκριβῶς πρωτεργάτης γιὰ τὴν ἀκρίβεια…

Ὄχι δῆλα δὴ ἐμπνευστής… Ἄλλοι εἶναι οἱ ἐμπνευστὲς τοῦ βασικοῦ σχεδίου ἀλλὰ αὐτὸς στάθηκε ἕνας ἀπὸ τοὺς πρώτους, μαζὺ μὲ τὸν …«πατερούλη Στάλιν» ποὺ ἐπεχείρισαν νὰ τὸ ὑλοποιήσουν!!!

Λάθος ο δρόμος των κυρώσεων…


Λάθος ο δρόμος των κυρώσεων…Ο πρώην επίτροπος για τη Διεύρυνση της ΕΕ Γκ. Φερχόιγκεν θεωρεί ότι η Ευρώπη θα έπρεπε να είχε αναζητήσει εγκαίρως το διάλογο με τη Μόσχα, λαμβάνοντας υπόψη της τα ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή της Κριμαίας.
Ο Γκίντερ Φερχόιγκεν υπογράμμισε σε συνέντευξή του στη γερμανική ραδιοφωνία DLF ότι οι δυτικές απόπειρες να προσεγγίσουν το ρώσο πρόεδρο Πούτιν έγιναν αφού η κρίση στην Ουκρανία

Τι σου κάνουν οι ευρωεκλογές… Δίνουν λίγα για να έχουν να λαμβάνουν πολλά


Τι σου κάνουν οι ευρωεκλογές… Δίνουν λίγα για να έχουν να λαμβάνουν πολλάΤις παροχές, που αν προσέξει κανείς είναι μόνο για ορισμένους, άρχισε η Κυβέρνηση, έτσι ώστε να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της κλίμα ενόψει των ευρωεκλογών. Παροχές, που το μεγαλύτερο μέρος τους, θα επιστρέψουν ξανά στα κρατικά ταμεία, με τη μορφή φόρων. Αφού από την κρίση θα βγούμε το 2020, όπως είπε και ο Πρθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Πάρε κόσμε

Στον βωμό της… Πολιτικής Σωτηρίας και της Παγκοσμιοποίησης – Και η Ελλάδας ας καεί


Στον βωμό της… Πολιτικής Σωτηρίας και της Παγκοσμιοποίησης – Και η Ελλάδας ας καείΧαράς ευαγγέλια στην κυβέρνηση… Γιατί άραγε; Αυτοί ξέρουν πολύ καλά. Εμείς οι απλοί πολίτες γιατί να χαιρόμαστε μαζί τους; Αυτοί ακολουθούν τις εντολές της Παγκοσμιοποίησης, δίνουν τα πάντα για την πολιτική τους σωτηρία και απολαμβάνουν τις παροχές των αξιωμάτων τους. Εμείς γιατί; Επειδή χθες, λόγω των ευρωεκλογών, αποφάσισαν να πετάξουν στον λαό μερικά ψίχουλα για να… κλέψουν την ψήφο του.

Πούτιν:Πάλι καλά που θυμήθηκε η δύση ότι υπάρχει διεθνές δίκαιο


Πούτιν:Πάλι καλά που θυμήθηκε η δύση ότι υπάρχει διεθνές δίκαιοΑποσπάσματα από την ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν χθες στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση.
«Τι ακούμε από τους συναδέλφους από τη δυτική Ευρώπη και τη βόρεια Αμερική; Ότι εμείς καταπατούμε το διεθνές δίκαιο. Πρώτα από όλα πάλι καλά που θυμήθηκαν ότι υπάρχει διεθνές δίκαιο… Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και δεύτερον: το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των λαών που ορίζει ο ΟΗΕ χρησιμοποιήθηκε από την Ουκρανία μετά την περίοδο της ΕΣΣΔ.

ΔΝΤ:Τεράστιο λάθος πρόβλεψης το πρόγραμμα της Ελλάδας…Τι τους κοιτάμε ρεεεε..;;


ΔΝΤ:Τεράστιο λάθος πρόβλεψης το πρόγραμμα της Ελλάδας…Τι τους κοιτάμε ρεεεε..;; Διαβάστε τι αναφέρεται στην μελέτη του Independent Evaluation Office του ΔΝΤ, BP/14/04, » On the Accuracy and Efficiency of IMF Forecasts: A Survey and Some Extensions», που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις προχθές..

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Την ίδια κασέτα έπαιξε ο Πρωθυπουργός – Πότε θα σταματήσει η κοροϊδία;


Την ίδια κασέτα έπαιξε ο Πρωθυπουργός – Πότε θα σταματήσει η κοροϊδία;Δεν υπάρχει σωτηρία. Το μεσημέρι της Τρίτης ακούσαμε τη γνωστή κασέτα που παίζει τα τελευταία χρόνια μετά από κάθε ολοκλήρωση συμφωνίας με την Τρόικα. Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενθουσιασμένος από το deal με τους δανειστές (οι οποίοι σύμφωνα με το Ευρωκοινοβούλιο δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, κυρίως στη χώρα μας), μίλησε πάλι για παροχές, για ανάπτυξη, για Νέα Ελλάδα….

Μ***κα Έλληνα, χρεώσου να σώσεις το τραπεζικό σύστημα !!! Επενδυση... πρόκληση της ΕΤΕ !!!

Αυτό δεν είναι σκάνδαλο ? Η ΕΤΕ Εδωσε 303 εκατ. δολάρια για Τούρκικο ουρανοξύστη !  Αφού ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... γιατί τρέχουμε για ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών ? και το κυριώτερο δεν τα επενδύουν στην Ελλάδα !
Η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ της Ελλάδας αγόρασε

Πάνος Καμμένος: Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των φτερών δεν απάντησε σήμερα στους 360.000 υποψήφιους συνταξιούχους, που αναμένουν την έγκριση της σύνταξής τους

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

«Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των φτερών δεν απάντησε

Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚΙΖΕ Η ΝΔ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, (1974-2009) οι δυο πυλώνες στήριξης της σαθρής και φαύλης, κατ΄ όνομα και μόνο Δημοκρατίας μας, ήταν τα δυο κόμματα εξουσίας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών - μεγαλοεκδοτών, που αλληλοϋποστηρίχτηκαν στο μεγάλο φαγοπότι της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και έχουν ακέραια την ευθύνη για την υπαγωγή της πατρίδος μας στα Μνημόνια

Άραγε, το κράτος οφείλει σεβασμό μόνο στις εταιρείες των διοδίων και όχι στους απλούς Έλληνες πολίτες;

Τα τελευταία τέσσερα έτη, τουλάχιστον 40.000 νοικοκυριά εγκατέστησαν στη σκεπή του σπιτιού τους ένα μικρό οικιακό φωτοβολταϊκό (Φ/Β στέγης). Απλοί πολίτες εμπιστεύτηκαν το Κράτος και τοποθέτησαν τις οικονομίες τους ή πήραν δάνειο από τράπεζα ή δανείστηκαν από φίλους και συγγενείς, για δύο λόγους: για να ενισχύσουν το εισόδημά τους, το οποίο έχει μειωθεί λόγω της κρίσης, αλλά και για να συνεισφέρουν στην παραγωγή καθαρής ενέργειας, βοηθώντας το περιβάλλον. Στην εγκατάσταση των 40.000 Φ/Β στέγης απασχολήθηκαν εκατοντάδες νέοι ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί μειώνοντας έτσι την ανεργία σε περίοδο κρίσης.
Το ενδιαφέρον των πολιτών,

Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού στη Χελωνοσπηλιά και στο χωριό του Κολοκοτρώνη.

Στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων για των εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, προχθές Κυριακή 16 Μαρτίου, τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, συμμετείχαν παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων και ο Σύλλογος Λυκουριωτών στη Χελωνοσπηλιά.
Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθος κόσμου για το πρώτο επίσημο επαναστατικό γεγονός των Ελλήνων κατά των Τούρκων στις 16 Μαρτίου 1821, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο, κατάθεση στεφάνων, παραδοσιακοί χοροί, ομιλία από των πρόεδρο Λυκουριωτών και αναπαράσταση των ιστορικών γεγονότων.

Τι ακριβώς συμφώνησαν με τρόικα για γάλα, φάρμακα & προτάσεις ΟΟΣΑ


Τι ακριβώς συμφώνησαν με τρόικα για γάλα, φάρμακα & προτάσεις ΟΟΣΑΣύμφωνα με πληροφορίες  από τις 329 προτάσεις του ΟΟΣΑ συμφωνήθηκαν να εφαρμοστούν το 75%, όπως ακριβώς προτείνει ο ΟΟΣΑ, ένα 15% όπως έχουν προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, ενώ το υπόλοιπο 10% των προτάσεων της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, θα αντιμετωπιστεί αργότερα από την κυβέρνηση. Ενδεχομένως την άλλη εβδομάδα θα παρουσιαστεί το σχετικό νομοσχέδιο

Η πρόεδρος της Αργεντινής καταδίκασε τη θέση της Δύσης για την Κριμαία

Η πρόεδρος της Αργεντινής καταδίκασε τη θέση της Δύσης για την ΚριμαίαΗ Ηγέτιδα της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ υπενθύμισε πως ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών προβλέπει το δικαίωμα όλων των λαών στην αυτοδιάθεση, και αυτός ο κανόνας πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες.
Η Φερνάντες σε μία απόλυτα έξυπνη κίνηση σίγκρινε την κατάσταση στην Κριμαία με το δημοψήφισμα που διεξήχθη στις Νήσους Φώκλαντ.
Περιοχή η οποία θεωρείται

Αποδοκιμασίες σε Βαρβιτσιώτη: «Λαμόγιο φύγε…έξω προδότη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Μάλιστα, την ώρα που πήγαινε να καταθέσει στεφάνι, φώναζαν:

Αυτή είναι η αλήθεια...βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018 !!!Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ" Αυγ.2010, που υπέγραψαν οι προδότες..