Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Οι διαπραγματεύσεις (!!!) ολοκληρώθηκαν – Ολοταχώς για νέο μνημόνιο

Οι διαπραγματεύσεις (!!!) ολοκληρώθηκαν – Ολοταχώς για νέο μνημόνιοΗ αισιοδοξία της Κυβέρνησης δεν αντικατοπτρίζεται στην πραγματικότητα. Εκτός αν οι νέες δεσμέυσεις της προς την Τρόικα συνιστούν επιυχία. Οι διαπραγματεύσεις (;) ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκαν και όπως όλα δείχνουν οδεύουμε στην υπογραφή νέου μνημονίου. Μεγάλη επιτυχία!!!
Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς
πραγματοποιεί αυτή την ώρα σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο, ενόψει της επικείμενης υπογραφής συμφωνίας με την τρόικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικούς παράγοντες, πιθανόν να ακολουθήσουν δηλώσεις του πρωθυπουργού, σχετικά με τη συμφωνία και τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος. «Κλεισμένη» θεωρούν πλέον τη συμφωνία κοινοτικοί παράγοντες.
Τα νέα που θα προκύψουν δεν θα είναι καλά, ωστόσο από την Κυβέρνηση θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο… γλυκιά έτσι ώστε να μην υπάρξουν μεγάλες απώλειες ενόψει ευρωεκλογών.
Μία από τα ίδια και προσεχώς νέα… ζόρια για την Ελλάδα

http://www.hellasforce.com/?p=4237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.