Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Το σχέδιο: η στοχευμένη και προμελετημένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων

Το σχέδιο: η στοχευμένη και προμελετημένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα λόγω, της μακροχρόνιας έλλειψης δημοσιονομικής πειθαρχίας, της προσχεδιασμένης έλευσης και πλήρους παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ, των λανθασμένων επιλογών των ασυντόνιστων ενεργειών της τελευταίας θητείας του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης των πρόθυμων στις προσταγές της τρόικας, έχουν διαμορφώσει ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα τοπίο.

Η κατάσταση αυτή, δημιουργεί ιδιαίτερες απαιτήσεις για τον τομέα Εθνικής Άμυνας και τις Ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες καλούνται να παρέξουν το αγαθό της ασφάλειας υπό λίαν αρνητικές συνθήκες.
Πέραν της οικονομικής κατάστασης και των εξωτερικών απειλών, οι ΕΔ της χώρας πρέπει να λειτουργήσουν σε ένα κλίμα μεθοδευμένης απαξίωσης που έχει δημιουργηθεί από επανειλημμένες επιθέσεις (φραστικές ή όχι) στελεχών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο…..
Το ζητούμενο και κύριος στόχος υψίστης προτεραιότητας πρέπει να είναι η άμεση αποκατάσταση στο πληγωμένο κύρος και η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας του Ελληνικού λαού, και οι υπόλοιπες παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να καταφέρουν αναπόσπαστες να οδηγήσουν τη χώρα σε ταχύτερη έξοδο από την κρίση.

Δείτε στην συνέχεια τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και χαρακτηριστικές δηλώσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ..
ed1
ed2

ed3
ed4
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝ..
ED5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.