Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Κυβέρνηση τσίρκο...Υπουργός αποσύρει τροπολογία Υφυπουργού του...(βίντεο)

Αποσύρθηκε τελικά την τελευταία στιγμή και λίγο πριν από την ψηφοφορία ολόκληρο το άρθρο 19 του νομοσχεδίου, προκειμένου να επανέλθει για «καλύτερη και ενδελεχότερη συζήτηση την επόμενη εβδομάδα». Αυτό είπε από τα κυβερνητικά έδρανα ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, που έκανε και τη σχετική ανακοίνωση
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος 
είχε αποσύρει την τροπολογία που προβλέπει την απέλαση μεταναστών που προβαίνει σε ψευδείς καταγγελίες για ρατσιστική βία και ο Γιάννης Μιχελάκης την επανέφερε από χθες (19/03).
Το σκηνικό επαναλήφθηκε σήμερα (20/03) το πρωί με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο να αποσύρει την τροπολογία στον απόηχο της συντεταγμένης αντίδρασης –και- του ΠΑΣΟΚ πέραν της αξιωματικής και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.
«Δεν την αποδέχομαι και θεωρώ ότι πρέπει να επιμείνει. Δεν θα διαλύσουμε το κράτος όταν γίνεται μάχη στα σύνορα και όταν στα κέντρα πόλεων δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα όργανα για τη νομιμότητα», είπε ο κ. Μιχελάκης επαναφέροντας επί της ουσίας την τροπολογία και πυροδοτώντας «μάχη» στην Ολομέλεια της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.