Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Προ της ενάρξεως της πτώχευσης, η χούντα αποκαθιστούσε τη τάξη των δικαστικών…


— Μια φορά κι΄ έναν καιρό, και όχι στη μακρινή και ξωτική Botsovalia, και πριν την έναρξη των συμποσίων των ΠαγκαλοΠαπαντρέουδων μετά των ΣαμαροΚαραμανλήδων, το πρώτον, πήδηξον στα κοκορέτσια και τα παϊδάκια και στους μέλανας ζωμούς, και προσκάλεσον την άλφα τάξη των δικαστικών, ενεργών τε και συνταξιούχων.
 — Εξήκοντα επτά μασέλες ραγίστηκαν και 666 γουνάκια
εξώκοιλαν ένεκα πάχους και εσχίσθη το καταπέτασμα το καταβροχθησμένο και εγένοντο χαψιές 666!!! Και έκτοτε ουδείς εσκέπτετο την της δικαιοσύνης απονομήν, και αναπαύονταν στο Χωνευτικό και στη χέστρα με τα χρυσά τα πόμολα…. — Κι΄ εβγήκεν ψευδοπροφήτης εις, και νομισματοκόπτης έτερος, και σπαταλοποιός εκάτερος και έκραξαν ομού φοράς τρεις και εκερμάτησαν, φοράς χίλιας δέκα τρεις, εν έτη 1998 τα κάτωθι, με γράμματα χρυσά και αργύρια τριάκοντα.
— «Aυξάνονται έως 30% οι συντάξεις των δικαστικών λειτουργών, μετά την καθιέρωση του ειδικού μισθολογίου και τον υπερδιπλασιασμό των αποδοχών των εν ενεργεία συνάδελφων τους. H αναπροσαρμογή των αποδοχών των συνταξιούχων δικαστικών, προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργού Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και η επιβάρυνση του κρατικού πρϋπoλογισμού ανέρχεται σε 5,5 δισεκατομμύρια δραχμές, καθώς αντίστοιχες αυξήσεις θα λάβουν οι ιατροδικαστές και το προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. (Σελ. 19) — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ»
 — Και απεκοιμήθη έκτοτε η Θεμιστοκλού και εξεχάσθη από τον λαό σύμπαντα ως αυτοσχολασμένη αλλ’ αμοιβόμενη….

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.