Μ.Χρυσοβελώνη: Δεν υποσχόμαστε. Δεσμευόμαστε!

Σε μια ομιλία που ο περίσσεψε ο ενθουσιασμός και ο παλμός, η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρουσίασε τις αρχές του συνδυασμού της ΘΕΣΣΑΛΙΑ,Η ΓΗ ΜΑΣ στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Αχίλλειον στο Βόλο.
Η κα Χρυσοβελώνη πραγματικά συγκινημένη για την θερμή υποδοχή μίλησε για τις αρχές του συνδυασμού της και για τους στόχους του σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Υποστήριξε ότι προτεραιότητά της είναι ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα φέρει σε πρώτο πλάνο τον πολίτη και θα αναδείξει με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που εγγυώνται την ευημερία και την ανάπτυξη τις δυνατότητες της Θεσσαλίας.
’’Τώρα ήρθε η ώρα μαζί να αγωνισθούμε για την οικονομία που παραπαίει, για τους αγρότες που υποφέρουν, για τον τουρισμό που βαλτώνει, για την βιομηχανία που αποδυναμώνεται, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κλείνουν η μια μετά την άλλη, για τους ανέργους και τους ανασφάλιστους, για τα νοικοκυριά που δίνουν καθημερινά την μάχη της επιβίωσης.  Ερχόμαστε με νέες ιδέες και διαφορετικές πολιτικές για την αλλαγή που άμεσα χρειάζεται ο τόπος. Η Θεσσαλία δεν έχει ανάγκη από φιέστες. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη από έναν περιφερειάρχη που θα έχει βαθύ το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Για μας αυτή είναι η μόνη αποστολή στην πολιτική: ο πολίτης και οι ανάγκες του. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. Για την Θεσσαλία που αγαπάμε και αξίζουμε. Γιατί πάνω απ όλα η Θεσσαλία είναι η Γη που μας γέννησε και που θα μας ενώνει για πάντα! Γιατί η Θεσσαλία είναι η Γη μας!’’ είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.




Σχόλια