Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Προσωπικού Ασφαλείας ΔΕΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,
          Σας γνωστοποιούμε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας που προήλθε από τις εκλογές της 21ης και 22ης Μαΐου 2013:

Η διαμαρτυρία των πιλότων του Σμήνους "Χάριερ"

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ  ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ  ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ !  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ  ΔΕΝ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ  ΕΞΗΓΟΥΜΕ !
ΟΙ  ΑΓΓΛΟΙ  ΠΙΛΟΤΟΙ  ΠΟΥ  ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΤΟΥΣ  < ΧΑΡΙΕΡ >  ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ  (ΔΕΝ  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ,  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ  ΟΙ  ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ) 

Ραχήλ Μακρή: Είμαστε η μόνη φωνή της αντιπολίτευσης που πολεμάμε και δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, πάντα για το δημόσιο συμφέρον

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολεμάμε συνέχεια, με όλες μας τις δυνάμεις την εσωτερική τρόικα και τις δυνάμεις κατοχής

Δεν θα μας σταματήσει κανένας ..  
Είμαστε η μόνη φωνή της αντιπολίτευσης που πολεμάμε και δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, πάντα για το δημόσιο συμφέρον

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους με έργα απτά, με αποτελέσματα και όχι με λόγια και υποσχέσεις...  

Η τρόϊκα αλλάζει το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ...


Δείτε τι λέει η τελευταία αναθεωρημένη έκδοση του μνημονίου του Δεκ. 2012, σχετικά με το ΤΑΙΠΕΔ και το Δ.Σ του..
2.5.4 Διορθωτικοί μηχανισμοί και μηχανισμοί επιβολής κυρώσεων 
Η Κυβέρνηση θα: 
1.Εξασφαλίσει τη συνεχή ισορροπία μεταξύ εισφορών και παροχών, επισπεύδοντας κατά ένα έτος την θέση σε ισχύ του δεσμευτικού μηχανισμού (για τις επικουρικές συντάξεις) που έχει ήδη νομοθετηθεί να τεθεί σε ισχύ το 2015 (Μάρτιος 2013). 
2.Θα ενισχύσει την διακυβέρνηση και ανεξαρτησία του ΤΑΙΠΕΔ και θα εφαρμόσει έναν αυτόματο μηχανισμό διόρθωσης,

Η οικογένεια Στουρνάρα υπεράνω της διαφάνειας;

Αμφιλεγόμενη ανάθεση σε εταιρεία συμφερόντων ...οικογένειας Στουρνάρα και η πληρωμή στο ακέραιο Γερμανών εκβιαστών, την ώρα που ο ΥΠΟΙΚ δημιουργεί μία κοινωνία ...αναπτυσσόμενη!!!
Το "Newsbomb.gr" ήταν από τα ελάχιστα μέσα που ανέδειξε το μέγα σκάνδαλο πληρωμής των δύο «ακούρευτων» ομολόγων ξένου δικαίου, στη σκιά της κακόγουστης οπερέτας γύρω από την ΕΡΤ. Το ότι κάποιοι «επενδυτές» με έντονη οσμή εσωτερικής ενημέρωσης πενταπλασιάζουν τα χρήματα τους ρημάζοντας τον ελληνικό λαό, είναι πρωτίστως θέμα πολιτικής ανηθικότητας.
Η «φωτογραφική» ανάθεση,

Άκομψοι πολιτικοί χειρισμοί στην υπόθεση της ΕΡΤ

Πώς η τακτική που ακολουθήθηκε για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα συνοδευτεί από ενέργειες που πλήττουν κάθε έννοια κοινωνικού κράτους
Μετά το ναυάγιο της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ, το κλείσιμο της ΕΡΤ και η πολιτική αποσταθεροποίηση που ακολούθησε αποδεικνύει ότι πίσω από την οικονομική κρίση διαπιστώνεται σοβαρή ηθική

Εμείς κ. Σαμαρά..γιατί δεν ζητάμε πίσω τα κλεμμένα ;;;


Είμαστε LARGE ;;

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ (ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Όποιος έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι, έστω και για την νομή της εξουσίας, διαφώνησε ο Κουβέλης με τον Σαμαρά, κάνει μεγάλο λάθος ή μάλλον είναι θύμα της υποκριτικής τους…

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Τα μαθηματικά του μνημονίου είναι πολύ απλά.
Του Δημοτικού ....................
 

Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν..

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς...αυτό λέει το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, που θέλει να δείξει την δύναμη του λαού που σιγά σιγά συσπειρώνεται, δυναμώνει και γίνεται τιμωρός και λυτρωτής.
Καμία σχέση με αυτό που έγινε στην πατρίδα μας πριν ένα χρόνο και μετά από δυο εκλογικές αναμετρήσεις μας προέκυψε αυτό το πολιτικό μόρφωμα , το έκτρωμα της τρικομματικής κυβέρνησης.
Μιας κυβέρνησης που υποτίθεται ότι τα κόμματα που την απαρτίζουν, δεν είχαν καμία πολιτική συγγένεια και συνάφεια.

Οι πολτικοί οφείλουν να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα, αναδιαρθρώνοντας την Βουλή

Γιατί άραγε αντί να απολύεται προσωπικό δεν αξιοποιείται; Γιατί οι κυβερνώντες δεν συμβουλεύονται μία σοβαρή Ελληνική ή ξένη ιδιωτική εταιρία Συμβούλων, αφού το πολιτικό προσωπικό στην συντριπτική του πλειοψηφία είτε δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, είτε είναι επαγγελματικά αποτυχημένοι;
Γιατί, για παράδειγμα, δεν αξιοποιείται η εμπειρία και οι γνώσεις  του προσωπικού της ΕΡΤ αλλά και ο ποιοτικός εξοπλισμός του

ΟΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ REAL FM ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έδωσε σήμερα (21.06.2013) στο REAL FM και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο την εξής ραδιοφωνική συνέντευξη:
Π: Καλό μεσημέρι κ. Κουίκ.

Η Μαρία του Συνασπισμού, ο Προξενητής, ο Γαμβρός κι' ο Γάμος (πολιτικός)

Η Νύφη κοιτάζει με δέος τον Γαμβρό κι' ο προξενητής -με δεμένο το χέρι, από κάποιο τραπέζι που κτύπησε....όπως άλλωστε το συνηθίζει- περιμένει εις μάτην, εκδήλωση ευαρέσκειας από την μονίμως "χάσκουσα" πρωθυπουργική "μάσκα", για την επιτυχία του εγχειρήματος!

Πάνος Καμμένος: Οι Έλληνες πλέον δεν φοβόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε..

«Με την γνωστή μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ» και με περιφρόνηση στο δράμα της εξαθλίωσης των Ελλήνων, οι ίδιοι κομπάρσοι, συνέταιροι, συμμαθητές, συνάδελφοι στη διαπλοκή, συγκυβερνώντες, αλλά κυρίως ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας, συνεχίζουν να εκτελούν τις διαταγές της Μέρκελ και της νέας τάξης πραγμάτων.

Για λίγο, για πολύ λίγο ακόμη.

Μανιτάκης: Καταθέτω την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό


Μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να αποσυρθεί από το κυβερνητικό σχήμα, θα καταθέσω σήμερα την παραίτησή μου στον υπουργό, δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Α. Μανιτάκης. 

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα (DAF) αν έχουν υπόλοιπο (επάρκεια λογαριασμού) πληρώνουν, διαφορετικά ....πάπαλα!Γράφαμε πριν λίγες μέρες ΕΔΩ, ότι..Μετά την ΕΡΤ, σειρά παίρνει και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών
Ας δούμε τώρα....
Τι είναι τα χρηματοοικονομικά συμβόλαια - Λογαριασμοί Διαχείρισης Κεφαλαίου (Deposit Administration Funds-DAF).
Αποζημιώσεις συμβολαίων.....

Υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι..


Βρε βρε...ποιοι μας κουνάνε το δάκτυλο...Δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση οι «μίζες» της DB

Η υπόθεση των δωροδοκιών θυγατρικής εταιρείας των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (Deutsche Bahn) προς διασφάλιση ανάθεσης έργων σε διάφορες χώρες επανέφερε στη γερμανική δημοσιότητα το πρόβλημα της διαφθοράς στην οικονομία.
Υπόθεση δωροδοκίας των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (DB) στην Ελλάδα, την Αλγερία, τη Ρουάντα, την Ταϊλάνδη και τη Λιβύη, ερευνά η Εισαγγελία της Φραγκφούρτης,

Οι τύποι, είναι για πολλές φάπες...

Πριν λίγο ο κ. Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ δήλωσε:

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Πάνος Καμμένος: Ο αντιπερισπασμός για το επόμενο μνημόνιο απέτυχε....


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ο Κουβέλης θα πάρει τους υπουργούς του.. απλά...

Αλλά θα στηρίζει την ξυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ...και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης...

ΕΠΙΦΑΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ


Με έκπληξη παρακολούθησα την ομιλία του κ.Χρυσόγελου , ευρωβουλευτή των Οικολόγων Ελλάδος, στο Ευρωκοινοβούλιο στις 12 Ιουνίου. 
Η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη προήλθε από την πρώτη μόλις φράση του ευρωβουλευτή που στιγματίζει τις κυβερνήσεις που θεωρούν πως προέχει το συμφέρον.....

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ..;;

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ο Κεδίκογλου «ξέχασε» τον διορισμό του...

Αν και «παιδί της ΕΡΤ», όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, ο... πατροκτόνος Σίμος Κεδίκογου υποστήριζε ότι ουδέποτε είχε διοριστεί στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά ήταν ένας ταπεινός συμβασιούχος Ωστόσο, τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ... πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γ. Κογιάννης, δείχνουν ότι το 1995 ο Σϊμος Κεδίκογλου προσελήφθη με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. «Για να υπογραφεί αυτή η σύμβαση απασχολήθηκε ολόκληρη διυπουργική επιτροπή ώστε να βρει

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφεύγει στο Δικαστήριο κατά της Ελλάδας για τη νιτρορρύπανση

Κατόπιν σύστασης του αρμόδιου για το περιβάλλον Επιτρόπου κ. Janez Potočnik, Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφεύγει στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ελλάδας, επειδή η χώρα δεν έλαβε μέτρα τα οποία να διασφαλίζουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ρύπανσης των υδάτων από νιτρικά άλατα. Παρόλο που η οδηγία για τη νιτρορρύπανση άρχισε να ισχύει το 1991, η Ελλάδα δεν έχει ακόμη καθορίσει μια σειρά από ευπρόσβλητες σε νιτρορρύπανση ζώνες και δεν έχει ακόμη θεσπίσει μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νιτρορρύπανσης στις εν λόγω ζώνες.

Μετά την ΕΡΤ, σειρά παίρνει και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών

Τελικά «το μοντέλο ΕΡΤ», ήτοι η κατασυκοφάντηση των εργαζομένων με όλα τα συμπαρομαρτούντα, όπως η διασπάθιση δημόσιου χρήματος από προνομιούχους υπαλλήλους, θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από την κυβέρνηση στην προσπάθεια της συρρίκνωσης και κατάργησης δημόσιων οργανισμών.
Τα στοιχεία για διασπάθιση του δημόσιου χρήματος είναι υποβολιμαία, εξηγεί

Αύριο μετά τη 1 μ.μ. οι βαθμοί των Πανελλαδικών

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ-Β΄ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
Στην ιστοσελίδα.....

Η Ιρλανδία «γράφει» την τρόικα και δεν πουλά ..τα δάση της!

Παρότι υπήρχε μνημονιακή δέσμευση η κυβέρνηση της Ιρλανδίας αποφάσισε πως δεν θα προχωρήσει το σχέδιο αποκρατικοποίησης των δασών της, όπως είχε συμφωνήσει με την τρόικα.

Τα δάση είχαν μπει στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων με στόχο έσοδα ύψους 3 δις ευρώ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο Δουβλίνο.

'Ελενα Κουντουρά και Μίκα Ιατρίδη για την ασφάλιση ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ
Θέμα: «Ασφάλιση ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων»
Σύμφωνα με διατάξεις στο άρθρο 58 του νόμου 4144/2013 «Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην Αγορά Εργασίας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας», οι οποίες αφορούν στην ασφάλιση ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων

Τα ασφαλιστικά ταμεία βογγούν κι αυτοί πριμοδοτούν τις τράπεζες...

Μόνο αν είσαι τράπεζα σε αυτή τη χώρα σώζεσαι! Ούτε ο νόμος, ούτε ο δικαστής φαίνεται να στέκονται εμπόδια στις ορέξεις της τράπεζας να βγάλει στο σφυρί τα ακίνητα των οφειλετών που χρωστούν.
Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος έχει προειδοποιήσει τόσο τους οφειλέτες όσο και το Υπουργείο Οικονομικών να λάβει τα μέτρα του ώστε να υπερασπιστεί την προτεραιότητα των απαιτήσεων του έναντι των απαιτήσεων των τραπεζών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ VULTURE FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Τα ακούτε υπερασπιστές – συνέταιροι (;) του Παπανδρέου;


Γι’ αυτό η Τρόικα δεν έφερε αντιδράσεις στην μη επίτευξη στόχων και εκταμιεύει την δόση κανονικά… τα χρήματα τα παίρνουν οι “συνεργάτες” της!

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2013

Η 14η χρόνια εκδηλώσεων του Ελληνικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι με όραμα, πάθος και αλληλεγγύη, τα θαύματα μπορούν να συμβούν.
Η φετινή διοργάνωση αναδεικνύει μια εθνική συνεργατική προσπάθεια, που ίσως είναι η πιο σημαντική από την αρχή του θεσμού στην Ελλάδα το 1999, και έχει σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό.

Τις φορολογικές σας δηλώσεις, κ. κ. «χρυσοκάνθαροι»!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΜΑΖΕΨΑΜΕ σ’ ένα…ασκί ό,τι ακούστηκε. Για το θέμα που «καίει», τυραννάει και διχάζει. Λόγια πολλά, περί το θέμα και αποπροσανατολιστικά, όσο να (τους) ξεχάσουμε. Εμείς ως «θύματα», αυτούς (κι αυτές) ως δράστες και ολετήρες. Και μόνο ένα κανάλι, σε ψεσινή εκπομπή του (μας) έβαλε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων. Με στοιχεία και φωτό. Με τα χιλιάρικα που τσέπωναν ετησίως ή (εξα)μηνιαίως.
ΓΝΩΣΤΕΣ οι «φίρμες»,

Μίζες Γερμανών σε «αρμόδιους» στο μετρό Αθήνας;

Μέσω φορολογικών παραδείσων δόθηκαν οι «μίζες» των γερμανικών σιδηροδρόμων προς τους «αρμοδίους» για την επέκταση του αθηναϊκού μετρό, δηλώνει ο γερμανός δημοσιογράφος Κλάους Οττ.
Ο Οττ υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, επικαλούμενος πηγές της εισαγγελίας της Φραγκφούρτης. Η εφημερίδα κάνει λόγο για συνολικό ποσό 315.000 ευρώ, το οποίο,

Η Κατάρρευση Της Εθνικής Άμυνας

Αλήθεια οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι, ένας οργανισμός που υφίσταται επειδή τον συγκροτούν οι Στρατιωτικοί που τον απαρτίζουν ή μήπως η ύπαρξη τους απλά είναι το αποτέλεσμα της δράσης της πολιτικής τάξης, αφού αυτή σύμφωνα με τον νόμο φέρει την ευθύνη της Άμυνας της χώρας;

Σοβαρή μόλυνση του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή Μπούκα – Βελίκα του Ν. Μεσσηνίας.

Επείγον –Ευρήματα ΙΓΜΕ
Σοβαρή μόλυνση του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή Μπούκα – Βελίκα του Ν. Μεσσηνίας.


Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

"Με το στίγμα της πολιτικής φαυλότητας η Κεντροαριστερά".

[ Δημοσίευμα  της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ" στις 23 Νοεμβρίου 1997 - ΦΩΤΟ ]
Το άρθρο αναφέρεται στις μεταπηδήσεις-αποσκιρτήσεις στελεχών[ιδε Δαμανάκη] του Συνασπισμού προς το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.
Ως δέλεαρ των αποσκιρτήσεων, αναφέρει η εφημερίδα, χρησιμοποιούνται θέσεις του κρατικού μηχανισμού....[ευρηματικό το ένθετο  σκίτσο στο δημοσίευμα ....με την καρέκλα γραφείου δόλωμα και τον και τον Σημίτη ....ψαρά με την απόχη]
Σήμερα τα πράγματα έχουν αντιστραφεί και οι ψηφοφόροι πλέον του ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον Γιώργο Προβόπουλο -για την ιδιωτική σύνταξη και περίθαλψη- έσκασε μύτη και ο Κώστας ο Μίχαλος!

Να δούμε τι λέει....
-Ο κ. Κώστας Μίxαλος(ΚΜ) χαρακτηρίζει την ληστεία της κοινωνικής ασφάλισης ως  "....αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια...."
[ " Έλεος, δεν είναι τόσο ηλίθια -όσο κάποιοι νομίζουν- η κοινωνία,  ....για κλεψιά πρόκειται!]
-"....H ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι τώρα, χαρακτηρίζεται από έλλειψη ασφαλιστικής κουλτούρας και συνείδησης...." 

Καμμένος: Κάποια κόμματα είναι έτοιμα να αλλάξουν ΑΦΜ για να διαγραφούν τα χρέη τους [βίντεο]

Αιχμές για κόμματα που επιζητούν τρόπους για να διαγραφούν τα χρέη τους άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος λίγο πριν την αποχώρηση των βουλευτών τους.
Διαβάστε τι είπε:


"Φοβούμαι πολύ πως το παιχνίδι αυτό που γίνεται, με κόμματα της συγκυβέρνησης, θα οδηγήσει στην πολιτική λύση της μετονομασίας των κομμάτων. Κάποιων κομμάτων.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ "ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ" ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;

olympiada 

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΑ;


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ, ΕΡΜΑΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;


ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ “ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ”;


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ;

Put the -ντοματ- down!

γραφει ο αρισταρχος
“Put the –κοτ- down”. Θυμάστε; Τώρα κάπου θα επεκταθεί και θα γίνει “… and don’t touch the –ντομάτ και πέπερ-! ” Ξερίζωμα και άρπαγμα απ’ την ταράτσα τις ντοματιές που τόλμησε ο παράνομος να καλλιεργήσει και βασανιστήρια να πει που κρύβει τον… παραγωγικό σπόρο. Κι αν σας φαίνεται υπερβολή θυμηθείτε πως στην Αμερική έγινε νόμος του κράτους (S-510), η Αστυνομία τροφίμων.

Η Χ.Α δηλώνει ότι: είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ...

Διαβάστε τι αναφέρεται μεταξύ άλλων σε άρθρο της Χ.Α, στην ιστοσελίδα της...
Σε πανικό βρίσκεται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης τρέμουν ακόμα και να μιλήσουν για εκλογές. Τα ίδια και ο dear Alexis που στην ομιλία του στο Σύνταγμα δεν τόλμησε να προφέρει ούτε μία φορά τη λέξη "Εκλογές". Τι συμβαίνει όμως και τα ανδρείκελα του κατεστημένου φοβούνται ακόμα και να αναφέρουν τη λέξη αυτή, ενώ μέχρι χθες ήταν η μόνιμη καραμέλα τους; Μήπως θα έρθει κάποιος και θα τους βάλει...

Η νομική αποκρυπτογράφηση των “χρησμών” από το ΣτΕ!

Τον λαβύρινθο του τι μέλλει γενέσθαι με το καθεστώς λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αλλά και τους απολυμένους εργαζομένους μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) προσπαθούν να λύσουν νομικοί και δικαστικοί κύκλοι. Χθες, με εκ νέου διευκρινίσεις από το ΣτΕ,

«Καύσωνας» (!) για τα Ταμεία

Η τρύπα των 2,5 δισ. ευρώ που άνοιξε στα ασφαλιστικά ταμεία και στον ΕΟΠΥΥ προοιωνίζεται πρόσθετα μέτρα εφέτος αλλά και το 2014!  
Στη χθεσινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τους επικεφαλής της τρόικας εξετάστηκε η διόγκωση των ελλειμμάτων στα ασφαλιστικά ταμεία και στον ΕΟΠΠΥ. Οι τροϊκανοί, που δεν αποκλείουν νέες παρεμβάσεις σε μισθούς και συντάξεις, ζήτησαν από τον Γιάννη Στουρνάρα να παρουσιάσει άμεσα τα πρόσθετα μέτρα που θα καλύψουν τα ελλείμματα των 2,5 δισ. ευρώ.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ
ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Εξηγήσεις για την παράνομη και αντισυνταγματική απόλυση υπαλλήλου του Δήμου Αθηναίων που είχε τεθεί από το Νοέμβριου του 2012 σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ζητά με Ερώτησή του από τους Υπουργούς Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Ραχήλ Μακρή: «Έγκλημα η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ με συνταγή ΕΡΤ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ


«Η κυβέρνηση συνεχίζει να παραδίδεται, άνευ όρων, στις απαιτήσεις της τρόικα για επίσπευση των διαδικασιών αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, οι οποίες εκφράζονται με τον πιο αδίστακτο τρόπο, όπως φανερώνει το παράδειγμα της ΕΡΤ.

Ζητείται Θησέας να σκοτώσει το…Μνημόνιο

Του Αθανάσιου Κατσίμπελη*

Το «μαύρο» στις οθόνες της ΕΡΤ μου θυμίζει τα μαύρα πανιά με τα οποία επέστρεφε το πλοίο από τη Μινωική Κρήτη στην Αθήνα ως ένδειξη πένθους για τις ανθρωποθυσίες των νέων της Αθήνας και το βαρύτατο φόρο που πλήρωναν, οι Αθηναίοι, στο Μίνωα. Είχαν διαπράξει κι αυτοί ένα σοβαρό έγκλημα και υποχρεώθηκαν τότε, όπως εμείς σήμερα, να θυσιάζουν τους νέους τους στο φοβερό τέρας Μινώταυρο. (Μνημόνιο το λέμε εμείς σήμερα!)

Ρύθμιση για τα χρέη προς το Δημόσιο σε έως και 100 δόσεις

Αιτήσεις για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών τους προς το Δημόσιο έως και σε 100 δόσεις θα μπορούν να υποβάλουν από αύριο 20 Ιουνίου 2013 μέχρι και τις 18 Ιουλίου σε εφορίες και τελωνεία οι οφειλέτες του Δημοσίου για χρέη τους που προέκυψαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012. Μετά τις 18 Ιουλίου 2013 οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο Taxisnet. Με τη ρύθμιση οι μικροοφειλέτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μόνοι τους το ποσό της μηνιαίας δόσης που δύνανται να καταβάλουν, με το ελάχιστο ποσό δόσης να είναι τα 15 ευρώ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!! Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών αλά Ελληνικά!

Το δαχτυλίδι το ήθελε διακαώς ο …Χομπιστ που τα κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός…

20130618-221110.jpg

Βαρουφάκης: το ξαφνικό, αυταρχικό κλείσιμο της ΕΡΤ είναι ένα έγκλημα της κυβερνητικής τρόικας εναντίον των δημόσιων ΜΜΕ

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung δημοσιεύει άρθρο του γνωστού οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη. Ο Έλληνας επιστήμονας εξηγεί σε αυτό γιατί κατά τη γνώμη του «δεν επιτρέπεται να πεθάνει η ΕΡΤ». Σχολιάζοντας την ξαφνική διακοπή της εκπομπής λέει ότι «για όσους από εμάς μεγάλωσαν στην Ελλάδα του νεοφασιστικού καθεστώτος των συνταγματαρχών,

Ραχήλ Μακρή: Να διώξουν τους κουμπάρους πρώτα απ την ΕΡΤ..


Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Αποχώρηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από την βουλή..

 ...μετά την άρνηση της κυβέρνησης να συζητήσει την τροπολογία  του Κινήματος για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ 


Τα παιδιά πληρώνουν την κρίση

Φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός 
Πληθαίνουν τα παιδιά που απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε ευρωπαϊκές χώρες. Ιδιαίτερα δραματική χαρακτηρίζει την κατάσταση στην Ελλάδα η Υπηρεσία της Ε.Ε. για την Προστασία των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων. Τα τελευταία τρία χρόνια στη Δυτική Ελλάδα καταγράφηκε αύξηση και των παιδοψυχιατρικών περιστατικών ως απόρροια της κρίσης.
Η Υπηρεσία της Ε.Ε. για την Προστασία των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRA),

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο “ΣΦΑΓΕΑΣ” ΤΗΣ ΕΡΤ; Μία ΝΔ τρέχει να υπερασπισθεί τους εκλεκτούς του Παπανδρέου…

olympiada 

Μέσα στο κακόγουστο τσίρκο γύρω από τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, πέρασε στα ψιλά η παρέμβαση του παμμέγιστου Παπανδρέου, ο οποίος… καταδίκαζε τις κυβερνητικές ενέργειες. Τι και αν αυτές αποτελούσαν υλοποίηση του δικού του σχεδιασμού.

Θα ήταν άλλο ένα παραλήρημα εάν δεν υπήρχε ένα λεπτό σημείο. Η χειρουργική ακρίβεια με την οποία κινήθηκε ο πολιτικός σφαγέας της ΕΡΤ,

Συζητείται στην βουλή η τροπολογία των ΑΝ.ΕΛ. για την ΕΡΤ

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΟ

Πρωτοβουλία για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, έχουν αναλάβει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας

«Ο ΣΟΙΜΠΛΕ PERSONA NON GRATA»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΙΜΠΛΕ
Έληξε σήμερα το μεσημέρι (18/6/2013) η διήμερη περιοδεία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τη Σάμο, με την καταγραφή πολλών προβλημάτων που ζητούν άμεσες λύσεις, όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και για τους τουρίστες επισκέπτες του νησιωτικού αυτού συμπλέγματος του Βορείου Αιγαίου.

Λύση (;) από ΣτΕ: Ανοίγει η νέα «ΕΡΤ»!

«Σολομώντεια λύση» έδωσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνος Μενουδάκος, με την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε αργά χθες το βράδυ, καθώς είπε «ναι» στην επαναλειτουργία όλων των μέσων που ανήκουν στην ΕΡΤ έως, ωστόσο, τη σύσταση του νέου φορέα! Επτά ημέρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κατεβάσει τους διακόπτες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνος Μενουδάκος,

Ραχήλ Μακρή: Οι στρατηγικής ενεργειακής σημασίας δημόσιες επιχειρήσεις, που έχει χρηματοδοτήσει ο Ελληνικός Λαός, θα επιστραφούν στον φυσικό ιδιοκτήτη τους.

Ύστερα από την αποτυχία της Συγκυβέρνησης να ξεπουλήσει την ΔΕΠΑ βάζει στο στόχαστρο την ΔΕΣΦΑ. Το Reuters μεταδίδει τη δήλωση του πρόεδρου της SOCAR Ρ. Αμπντουλάγιεφ ότι «Είμαστε κοντά στην εξαγορά του ΔΕΣΦΑ».
Ο κ. Σαμαράς και οι εταίροι του αντί να μεριμνούν για την είσπραξη 472 εκ ευρώ από τις συνολικές οφειλές ιδιωτών προς την ΔΕΠΑ πωλούν την θυγατρική της ΔΕΣΦΑ προς αντίτιμο, που δημοσιεύματα το φέρουν σε 430 εκ ευρώ.

Εκτός από την ΕΡΤ ετοιμάζονται να κλείσουν και τα σπίτια μας!

Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε χαμπάρι, τόσο το καλύτερο: το λουκέτο της ΕΡΤ λειτούργησε ως μία τέλεια επιλογή προπαγάνδας με την οποία κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα σημαντικά και τα σοβαρά που αποφασίζουν εις βάρος του χωρίς να τον ενημερώσουν ποτέ. 
Μέσα στο καλοκαίρι θα ανοίξει διάπλατα το θέμα της άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων από την Τρόϊκα αλλά και την κυβέρνηση. 
Το «γλωσσικό ολίσθημα» του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά

Οι “Βάνδαλοι”

Ο Gaiseric λεηλατεί την Ρώμη 455 μ.Χ
Οι Βάνδαλοι ήσαν γερμανικό φύλο του οποίου οι συγκρούσεις με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία είχαν βαρύ ιστορικό αντίκτυπο κυρίως από πλευράς σφοδρότητας. Η ακραία βία θα οδηγούσε την ιστορία να ταυτίσει το όνομά τους με την απόλυτη καταστροφή.