Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

"Με το στίγμα της πολιτικής φαυλότητας η Κεντροαριστερά".

[ Δημοσίευμα  της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ" στις 23 Νοεμβρίου 1997 - ΦΩΤΟ ]
Το άρθρο αναφέρεται στις μεταπηδήσεις-αποσκιρτήσεις στελεχών[ιδε Δαμανάκη] του Συνασπισμού προς το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.
Ως δέλεαρ των αποσκιρτήσεων, αναφέρει η εφημερίδα, χρησιμοποιούνται θέσεις του κρατικού μηχανισμού....[ευρηματικό το ένθετο  σκίτσο στο δημοσίευμα ....με την καρέκλα γραφείου δόλωμα και τον και τον Σημίτη ....ψαρά με την απόχη]
Σήμερα τα πράγματα έχουν αντιστραφεί και οι ψηφοφόροι πλέον του ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπό αυτή την έννοια, το άρθρο έχει ενδιαφέρον.
 
ΣΗΜΕΊΩΣΗ
Δεν πρέπει να υπάρχει εχέφρων άνθρωπος, που ν' αμφιβάλει ότι ....ο Συνασπισμός "χάρισε" -το 2000- την δεύτερη τετραετία στον Σημίτη ....που υπήρξε -στον ευρύτερο δημόσιο τομέα του "παππού" του- πολύ γενναιόδωρος προς τους "συνασπιστές  " ....στις κρίσεις, τις προαγωγές, τις τοποθετήσεις, τα επιδόματα, στην εύνοια εν γένει .  Τα ζήσαμε, τα έχουμε δει με τα μάτια μας!
Αυτές -και όχι μόνον αυτές- τις ανώμαλες πολιτικές συνευρέσεις του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ ....συγγνώμη με το Συνασπισμό ήθελα να πω ....μαζί με τις καταστροφικές και ύποπτες πολιτικές ενέργειες των άλλων δυνάμεων, πληρώνουμε σήμερα και για πολλά χρόνια, εμείς και τα παιδιά μας.
Γ.Δη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.