Αύριο μετά τη 1 μ.μ. οι βαθμοί των Πανελλαδικών

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ-Β΄ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
Στην ιστοσελίδα.....
http://results.minedu.gov.gr, οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.
Επίσης, αύριο Παρασκευή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr, αναρτώνται τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των Γενικών Λυκείων, των ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ-Α΄, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.
Από την Παρασκευή 21 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όσοι υποψήφιοι Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.
Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.
Πηγή:ΑΜΠΕ

Σχόλια