Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Ο Κεδίκογλου «ξέχασε» τον διορισμό του...

Αν και «παιδί της ΕΡΤ», όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, ο... πατροκτόνος Σίμος Κεδίκογου υποστήριζε ότι ουδέποτε είχε διοριστεί στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά ήταν ένας ταπεινός συμβασιούχος Ωστόσο, τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ... πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γ. Κογιάννης, δείχνουν ότι το 1995 ο Σϊμος Κεδίκογλου προσελήφθη με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. «Για να υπογραφεί αυτή η σύμβαση απασχολήθηκε ολόκληρη διυπουργική επιτροπή ώστε να βρει “παράθυρο” και να δώσει την έγκρισή της, καθώς απαγορευόταν ρητά η πρόσληψη υπαλλήλων αορίστου χρόνου και δεν υπήρχαν οργανικές θέσεις», έγραψε ο Γ. Κογιάννης σε άρθρο του στον ιστότοπο tvxs.gr.
«Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 2006, όταν και έγιναν οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με το διάταγμα Παυλόπουλου, υπήρχαν στην ΕΡΤ εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί – διοικητικοί, οι οποίοι είχαν συμπληρώσει έως και 25 χρόνια εργασίας ως συμβασιούχοι», πρόσθεσε και επανέλαβε πως: « σύμβαση αορίστου χρόνου ήταν το “διαβατήριο” για να εκδράμει ο κ. Κεδίκογλου, με χρήματα της ΕΡΤ, προς το CNN και να μετεκπαιδευτεί, ώστε επιστρέφοντας να σταδιοδρομήσει, με επιπλέον εφόδια, στο BRAVO Ρούλα, της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA».


matrix24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.