Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Ο Βασίλης Καπερνάρος για την δολοφονία ατυνομικού

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
«Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο βωμό του καθήκοντος. Ο Γεώργιος Ανδριτσόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, είναι ένας από τους πολλούς ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας που ,παρά τις άθλιες συνθήκες, έμειναν πιστοί στον πόλεμο κατά της εγκληματικότητας που έχει λάβει δραματικές διαστάσεις.


Εκφράζω τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου.

Καλώ την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αγκαλιάσει τα παιδιά του και να κάνει ότι είναι δυνατό για τη σύλληψη των δολοφόνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.