Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα (DAF) αν έχουν υπόλοιπο (επάρκεια λογαριασμού) πληρώνουν, διαφορετικά ....πάπαλα!Γράφαμε πριν λίγες μέρες ΕΔΩ, ότι..Μετά την ΕΡΤ, σειρά παίρνει και το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών
Ας δούμε τώρα....
Τι είναι τα χρηματοοικονομικά συμβόλαια - Λογαριασμοί Διαχείρισης Κεφαλαίου (Deposit Administration Funds-DAF).
Αποζημιώσεις συμβολαίων.....
DAF εγγυημένης ή μη παροχής ή εισφοράς,  που καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στο προσωπικό τους ή στο προσωπικό τρίτων επιχειρήσεων, συνδεομένων με τέτοια συμβόλαια.(ομαδικά ή ατομικά).

Τι είναι τα χρηματοοικονομικά συμβόλαια - Λογαριασμοί Διαχείρισης Κεφαλαίου (Deposit Administration Funds-DAF)
  
Αποζημιώσεις συμβολαίων DAF εγγυημένης ή μη παροχής ή εισφοράς,  που καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στο προσωπικό τους ή στο προσωπικό τρίτων επιχειρήσεων, συνδεομένων με τέτοια συμβόλαια.(ομαδικά ή ατομικά).

ΟΡΙΣΜΌΣ:
Είναι η ομαδική ασφάλιση με την οποία συμφωνείται επενδυτική διαχειριστική ασφάλιση (λογαριασμός διαχείρισης κεφαλαίου) όπου η παροχή του ασφαλιστή καταβάλλεται είτε με την, για οποιοδήποτε λόγο, αποχώρηση του ασφαλισμένου-μέλους της ομάδας από την εργασία του είτε με την συμπλήρωση ορισμένης ηλικίας. Η ασφαλιστική εταιρία καταβάλλει στο μέτρο της επάρκειας του λογαριασμού διαχείρισης κεφαλαίου. Σε περίπτωση μη επάρκειας του λογαριασμού, ο δικαιούχος δεν έχει αξίωση κατά της ασφαλιστικής. Η διαχείριση του λογαριασμού γίνεται είτε από την εταιρεία κατά την ελεύθερη βούλησή της ή με υπόδειξη του λήπτη της ασφάλισης.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ' ΑΝ ΟΡΊΖΕΤΑΙ ΆΛΛΩΣ....


[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
Δείτε τώρα το άρθρο 9 συνταξιοδοτικού συμβολαίου  -εν ισχυϊ-    άλλου οργανισμού   ....όπου αναφέρεται ότι η λήξη του επέρχεται και....
" Όταν ο λογαριασμός Διαχείρισης Κεφαλαίου έχει εξαντληθεί "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.