Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

"Πόλεμο κηρύσσει" σύσσωμο το Δ.Σ. της Κόνιτσας για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του τάγματος.

-Προειδοποιεί με παραίτηση το Δημοτικό Συμβούλιο της Κόνιτσας σε περίπτωση κατάργησης του τάγματος. 
-Ανεπιθύμητοι στην περιοχή όσοι συμφωνήσουν και υπογράψουν παρόμοιες αποφάσεις. 
- Άμεση παράσταση διαμαρτυρίας σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Βουλής,  Κόμματα,  Βουλευτές της Ηπείρου,  Περιφερειάρχη και Γ.Γ. της  αποκεντρωμένης.
Δείτε το ψήφισμα του Δ.Σ. έπειτα από την έκτακτη συνεδρίασή του:...

Σήμερα 16/06/2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο της Κόνιτσας συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κόνιτσας, παρουσία του Μητροπολίτη Κου Ανδρέου, εκπροσώπων των φορέων της περιοχής και πλήθους πολιτών, με θέμα: «Η σχεδιαζόμενη Κατάργηση του 583 Τάγματος Πεζικού».

Μετά από συζήτηση και κατάθεση προτάσεων ομόφωνα αποφασίστηκε:
1. Να διατυπώσουμε με αποφασιστικότητα την ...καθολική αντίθεσή μας στην κατάργηση του ιστορικού 583 Τ.Π., καθώς αυτό θα έχει άμεση και καθοριστική επίπτωση στην ασφάλεια της περιοχής και των πολιτών της, αλλά και θα επηρεάσει αρνητικά την τοπική οικονομία.

2.Να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση και κατάργηση δημοσίων οργανισμών, δομών και υπηρεσιών του Δήμου μας, οδηγώντας την περιοχή στην ερημοποίηση και τη φτωχοποίησής της.

3.Να χαρακτηρίσουμε ανεπιθύμητους στον τόπο μας όσους συμφωνούν και υπογράφουν ανάλογες αποφάσεις.

4.Να κινηθούμε με κάθε θεσμικό, νομικό και αγωνιστικό μέσο προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να προστατεύσουμε τα ζωτικά συμφέροντα του τόπου μας και των Δημοτών μας

Να προβούμε:
• Σε άμεση παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στα Κόμματα, στους Βουλευτές της Ηπείρου, στον Περιφερειάρχη και στον Γ.Γ. αποκεντρωμένης Διοίκησης.

• Σε υποβολή αιτήματος για άμεση συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα: «Κατάργηση του 583 Τ.Π.»

• Τέλος, σαν έσχατο μέτρο αντίδρασης, παραίτηση ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Κόνιτσας και αποχή από όλες τις επερχόμενες Εκλογές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ


http://www.epirus-ellas.gr/2013/06/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.