Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Αφιέρωμα"(1) της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ, 4-4-2000" στην κα Α. Διαμαντοπούλου: "Σιδηρά κυρία ή ταύρος εν υαλοπωλείω;..."

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟ  -ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ-  ΆΡΘΡΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΊΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ -ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ- ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΠΑΣΌΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,  ΠΟΥ "ΑΜΕΤΡΟΈΠΕΙΑ"  ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΊΖΟΥΝ ΟΙ ΣΎΝΤΡΟΦΟΊ ΤΗΣ ....ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΛΑΒΈΣ" ΙΔΈΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΗΣ ΆΠΟΨΗΣ  ....ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ.
 
ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ  ....ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΌΛΙΆ ΣΑΣ. 
 
....ΠΛΑΝΤΑΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΩΛΟ-ΙΔΈΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΎ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΞΈΦΡΑΖΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΒΓΉΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΈΣ ....ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΕΣ ΝΑ ΉΤΑΝ !...
ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΉΚΩΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΜΑΣ ....Η ΗΛΊΘΙΑ ΑΝΟΧΉ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΑΥΤΗΣ  ....ΔΗΛΑΔΉ ΤΗΣ κας ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΊΩΝ ΤΗΣ....ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!...
ΚΙ΄ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ....ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΗΤΌ -ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ- ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ....ΠΟΥ ΑΔΩΝΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ "ΤΣΙΡΙΧΤΉ" ΦΩΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ  ....ΚΑΙ Μ' ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΙ .... ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ....ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ   ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΉΖΕΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ....ΤΟ ΣΥΚΏΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΈΝΕΣ.
 
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΝΤΩΝΗ.   ΔΙΩΞΤΟΝ, ΤΩΡΑ !.... 
 
ΟΤΙ:   (Αρχαία Ελληνική Γραμματεία)"  
"Τους φλυαρούντας και τους θορυβούντας μάτην, εν τιμή πολλή τάττουσιν άνδρες μωροί"     ....κι' εσύ Αντώνη δεν δείχνεις να είσαι....
 
Εκτός κ΄'αν θεωρείς ....ότι είναι ο λαός  ....ότι δηλαδή εξακολουθεί να τρώει κουτόχορτο ....θα την πατήσεις ....για καλό στο λέω.
 
Γ.ΔΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.