Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Καμμένος: Κάποια κόμματα είναι έτοιμα να αλλάξουν ΑΦΜ για να διαγραφούν τα χρέη τους [βίντεο]

Αιχμές για κόμματα που επιζητούν τρόπους για να διαγραφούν τα χρέη τους άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος λίγο πριν την αποχώρηση των βουλευτών τους.
Διαβάστε τι είπε:


"Φοβούμαι πολύ πως το παιχνίδι αυτό που γίνεται, με κόμματα της συγκυβέρνησης, θα οδηγήσει στην πολιτική λύση της μετονομασίας των κομμάτων. Κάποιων κομμάτων.
Προκειμένου να αλλάξουν Α.Φ.Μ., να διαγραφούν τα χρέη προς τις τράπεζες, που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν, να εμφανιστούν με ένα νέο κόμμα -πιθανώς και από κοινού-, προκειμένου να εισπράξουν και την επιδότηση για τις εκλογές που θα διενεργήσουν για να συγκυβερνήσουν.
Εμείς, με αυτή τη λογική, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να καθόμαστε στη Βουλή και αποχωρούμε."
nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.