Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ανοίξτε τα τρελάδικα...Αποθέωσαν τον ΓΑΠ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!


Απανωτά εγκεφαλικά για τον Βενιζέλο.. Είδε σε live εκτέλεση την κόντρα Βενιζελικών – Παπανδεϊκών με τους δεύτερους να αποθεωνουν τον ΓΑΠ, ο οποίος πήγε αρον αρον στο συνέδριο του κόμματος, μετά τις χθεσινές βολές του Βενιζελου.

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ

Στα μέσα του 19ου αιώνα η Αγγλία μεσουρανούσε ως η θαλασσοκράτειρα δύναμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως και η Αθήνα των κλασικών χρόνων, οι Βρετανοί κυριαρχούσαν στο θαλάσσιο εμπόριο έχοντας τον ισχυρότερο στόλο πολεμικών πλοίων να προστατεύουν τις ωκεάνιες οδούς. Επίσης, όπως η Αθήνα πριν την οριστική της ήττα στους Αιγός Ποταμούς το 404π.Χ., το πανίσχυρο πολεμικό Ναυτικό της Βρετανίας είχε τη δυνατότητα να επιβάλλει την πολιτική των Λόρδων σε όλες σχεδόν τις χώρες της Γης, τη γνωστή σε όλους μας «Πολιτική των Κανονιοφόρων» (gunboat diplomacy). Κυρίαρχη φιγούρα στην υιοθέτηση αλλά και εφαρμογή αυτής της αποικιοκρατικής πολιτικής ήταν ο Υπουργός των Ναυτικών και αργότερα Υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας υποκόμης του Πάλμερστον.

Η Russell υποβαθμίζει την Ελλάδα, από ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη χώρα ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ..
Η εταιρεία Russell εξετάζει να επαναταξινομήσει την Ελλάδα από ανεπτυγμένη, σε αναδυόμενη χώρα στην προσεχή Ετήσια Αναθεώρηση των Δεικτών.
Η αλλαγή της Russell είναι αποτέλεσμα έρευνας της διαδικασίας αναθεώρησης του κινδύνου

Η αναθεώρηση καθοδηγείται από κανόνες που βασίζονται, σε αντικειμενική ανάλυση των μακροοικονομικών και του λειτουργικού κινδύνου...

Η Ελλάδα και Ισπανία βοήθησαν μεταπολεμική Γερμανία ανακάμψει. Σήμερα εντοπίστε την διαφορά...

Εξήντα χρόνια πριν, το ήμισυ των γερμανικών πολεμικών χρεών ακυρώθηκε για να χτίσει την οικονομία της. 
Ωστόσο, σήμερα, το χρέος καταστρέφει τους πιστωτές
 

Εξήντα χρόνια πριν, επετεύχθη συμφωνία στο Λονδίνο για να ακυρωθεί το ήμισυ του χρέους της μεταπολεμικής Γερμανίας. 
Η ακύρωση, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, ήταν ζωτικής σημασίας για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης από τον πόλεμο. 
Βρίσκεται σε έντονη αντίθεση με τα δεινά που προκάλεσαν στους ανθρώπους της Ευρώπης σήμερα στο όνομα του χρέους.

Πάνος Καμμένος: Το μήνυμα που τους στέλνουμε από την Αχαΐα είναι: «μαζέψτε τα τώρα και φύγετε, αλλά δεν θα φύγετε χωρίς να πληρώσετε. Έχουμε βγάλει το λογαριασμό και ο λογαριασμός είναι και ποινικός και αστικός»

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο Δυτικής Ελλάδας-Νοτίου Ιονίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θέμα «Δημόσια Διοίκηση-Τοπική Αυτοδιοίκηση».


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Διονύσης Σαββόπουλος: Δεν ήμουν πάντοτε δημοφιλής. Και ξέρετε, είμαι περήφανος για αυτό το πράγμα. O Dylan έλεγε ότι «τροβαδούρος που δεν τον προγκάνε, δεν είναι άξιος λόγου»…

Savvopoul_frontpage«Σ’ αυτή την ηλικία ή μιλάς της καθεμιάς γενιάς, καινούριας και παλιάς, ή κλείνεις και σιωπάς», τραγουδάει στο “Εμείς Του ’60”. Απ’ όλους τους χώρους της Αθήνας, λοιπόν, ο Διονύσης Σαββόπουλος επέλεξε το Gagarin για τις επερχόμενες συναυλίες του υπό τον τίτλο Παράξενα Κι Ατόφια, στις 8 και 9 Μαρτίου (ημέρες Παρασκευή και Σάββατο). Μεταδοτικά κεφάτος, ποτέ βαρετός, πάντα ειλικρινής και ανθρώπινος, παραμένει ένας διανοούμενος με λαϊκό ένστικτο αλλά κι ένας συναρπαστικός συνομιλητής. Κι όλα αυτά ακριβώς μισόν αιώνα μετά τον ερχομό του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, επιβάτης σε εκείνο το περίφημο φορτηγό που αλωνίζει την Ελλάδα με μια κενή θέση για όσους αναζητούν τον βαθύτερο εαυτό τους...

Γ. Μπουτάρης: Θεωρώ τον εαυτό μου αδελφό με τους Τούρκους


Προσβλητικό αίτημα του Τούρκου Υπουργού Τουρισμού προς το δήμαρχο! Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Άγκυρα.
 Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα στο πλαίσιο του
«Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού» και είχε, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με τον τούρκο υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού.

Απαλλαγή απ τους πουλημενους

olympiada
..είπα να διαβάσω λίγο τα νέα…αυτό που για άλλη μια φορά συμπερανα είναι ότι ουτε οι απεργίες,ουτε οι διαδηλώσεις,ουτε οι διαμαρτυρίες πιάνουν τόπο με αυτά τα πουλημένα κι αλαζονικά καθάρματα που χουμε μπλέξει. Το μόνο μας,ειρηνικό,πλέον όπλο είναι να μη δεχόμαστε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Να μην τους εξυπηρετούμε,να μην τους παρέχουμε υπηρεσίες,να μην τους δεχόμαστε στις επιχειρήσεις μας,να μην τους πουλάμε τίποτα,να μην τους εφοδιαζουμε με καύσιμα….

Το αυριανό ΧΩΝΙ

Αγώνας πολιτικής απελευθέρωσης της Ελλάδας από τους «ΑΝ.ΕΛ.»


Δημιουργούμε δίκτυο επικοινωνίας, συντονισμού και δράσης για την απελευθέρωση της πατρίδας μας
Άρθρο του Μπάμπη Παπασπύρου*
Αναπληρωτή του τομέα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Αμύνης των ΑΝ.ΕΛ.
Ξεκινήσαμε πριν από έναν χρόνο ιδρύοντας με τον Πάνο Καμμένο ένα Κίνημα στο οποίο συμμετείχαν απλοί καθημερινοί πολίτες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετέχουμε όλοι μας σε ένα Κίνημα, που κορυφαία στελέχη είναι οι πολίτες.

Γεωστρατηγικές ισορροπίες και η θεωρία του Νικολάι Κοντρατίεφ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΟΡΙΣ
Σε μια χιλιο τυρρανισμένη χερσόνησο, όπως η δική μας, το να μπούμε στην διαδικασία να εξηγήσουμε το πως και το γιατί έχει χυθεί τόσο πολύ αίμα και έχουν γίνει τόσες γεωπολιτικές και κοινωνικοοικονομικές αλλαγές, δια μέσου των αιώνων, αν μη τι άλλο το θεωρω περιττό. Ποσο δε μαλλον,όταν απο την αρχη της κρίσεως που μαστίζει τον λαό μας,εχουν γίνει αναλύσεις επι αναλύσεων και εχουν χυθεί τόνοι μελανιών στην αποτύπωση πάσης φύσεως ιδεών.

ΑΠΕ, οικολογία και συμφέροντα.

Γιατί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα καλύπτουμε μόνο το 5% των ενεργειακών μας αναγκών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας; 
Απλό... γιατί υπάρχουν συμφέροντα.
Συμφέροντα που θέλουν τις ΑΠΕ όσο ακριβές ή και πιο ακριβές από τις συμβατικές τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας.
 
Γιατί... η οικολογία πρέπει να στοιχίζει για να είναι σικ! Και εμείς το έχουμε δεχτεί.
Είναι όμως έτσι;
Θα σας δύο μόνο παραδείγματα:

Το προσυνέδριο Δυτικής Ελλάδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων LIVE

Τα έσπασαν σε ομιλία του Βορίδη στην Καβάλα

 
Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν νωρίτερα σε αίθουσα ξενοδοχείου στην Καβάλα λίγο πριν ξεκινήσει συνέντευξη Τύπου με τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.
Ομάδα περίπου 100 εργαζομένων στην Kavala Oil έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, εισέβαλαν στο χώρο και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Kατώτατος μισθός 8,5€ την ώρα...στην Γερμανία

Το ζήτημα του κατώτατου μισθού στη Γερμανία συζητήθηκε σήμερα στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, όπου εκπροσωπούνται τα γερμανικά κρατίδια.Το σχέδιο νόμου προβλέπει κατώτατο μισθό 8,5€ την ώρα.
Ως δεύτερο θεσμικό σώμα που έχει τη δυνατότητα να υποβάλει νομοθετικά σχέδια, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο των 16 γερμανικών κρατιδίων

Κόλαφος ο Χάρρυ Κλυνν για Στουρνάρα.

ΔΝΤ 25.000 απολύσεις τους τρεις επόμενους μήνες !

Απόσπασμα από την τελευταία ενημέρωση του εκπροσώπου τύπου του ΔΝΤ
QUESTIONER: There are a lot of reports in Greece that the Troika asked the Greek government to fire 25,000 people in the next 3 months. Do you want to comment on this?
MR. MURRAY: Yes, I do want to comment on this. I'm glad you brought that up. The numbers are all over the place, too, first of all, so that that number is in the ether, but I'm not sure how accurate it is.

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Όποιος δεν έχει δουλειά, να πάει στον κ. Σαμαρά (βίντεο)


Να πάει στον Σαμαρά ο άνεργος...

Να πάει μιας και αμέσως μετά την νίκη της Ν.Δ, ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε δουλειές, ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της βασανιστικής-τεράστιας, όπως είπε, υπόθεσης της ανεργίας... 
Δείτε το βίντεο..

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ...

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...


     Η πρόσληψη των επιτυχόντων 8κ/2008 του ΑΣΕΠ, με τον τρόπο που επιχειρείται να γίνει, είναι καθόλα ΠΑΡΑΝΟΜΗ!
Ενώ όλες οι προκηρύξεις του Ασέπ βρίσκονται παγωμένες λόγω του Νόμου που επιβάλει 1 πρόσληψη στις 5 αποχωρήσεις, ξαφνικά και αυθαίρετα μόνο η προκήρυξη 8κ/2008 ΞΕΠΑΓΩΝΕΙ
!!!. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ως άνω διάκριση της συγκεκριμένης προκήρυξης αντιβαίνει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών 2310/2012, σύμφωνα με την οποία δεν γίνεται δεκτό το αίτημα των επιτυχόντων της προκήρυξης αυτής να εξαιρεθούν από τον μνημονικό νόμο του παγώματος! (Άρθρα 10 και 11, Νόμος: 3833/15.03.2010).
    Και όμως
!

Το Δικαστήριο επιβεβαιώνει το κύρος της απόφασης της Επιτροπής, κατά την οποία η Ελλάδα όφειλε να ανακτήσει τις ασύμβατες προς την κοινή αγορά ενισχύσεις που είχαν χορηγηθεί στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά

Η Συνθήκη επιτρέπει στα κράτη μέλη να λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των ουσιωδών συμφερόντων της ασφάλειάς τους, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνονται οι όροι του ανταγωνισμού σε σχέση με προϊόντα που δεν προορίζονται για στρατιωτικούς ειδικά σκοπούς

H Ελληνικά Ναυπηγεία AE (ΕΝ) είναι ένα από τα σημαντικότερα ναυπηγεία της Ελλάδας, το οποίο αγοράστηκε το 1985 από την κρατικής ιδιοκτησίας Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Ανάπτυξης ΑΕ (ΕΤΒΑ).

Κατά τα άλλα πάμε καλά...Ανεργία στο 27%


ΕΣΡ προς ΜΜΕ όχι εικόνες εξαθλίωσης...... XAMOΓΕΛΑΣΤΕ ! !!


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Όσο η πατρίδα μας θα βουλιάζει στην κρίση και όσο κάποιοι εξ υμών θα αρνούνται να αναδείξουν με πράξεις την πραγματική κατάσταση, τόσο η εικονική απεικόνιση της πρόωρης μπόρας και ουχί ενός Παγκόσμιου Οικονομικού Πολέμου, θα επιφέρει τεράστια πλήγματα στην συνοχή του κοινωνικού ιστού με πάρα πολλά θύματα. Πρέπει η προσοχή να στραφεί στην Ελλάδα...

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ»

Μανόλης Μαυροζαχαράκης
Κοινωνιολόγος – Πολιτικός Επιστήμονας
Σε περιόδους κρίσης προτάσσεται η αναγκαιότητα περιστολής των δαπανών και όχι η αναγκαιότητα του αναδιανεμητικού κράτους. Καμία κρίση εντούτοις δεν διαρκεί στο διηνεκές. Χρειάζεται συνεπώς ένα απόθεμα δυνάμεων που θα αναδείξουν προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο μέσα από την αναζήτηση ενός άλλου προτύπου οργάνωσης του κράτους αντλώντας συμπεράσματα από την δική μας δεινή εμπειρία αλλά και από τα διεθνή παραδείγματα.

Άλλος ένας Έλληνας πρωθυπουργός – μεσίτης θα επισκεφθεί την Τουρκία.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να λέμε ο έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Τουρκία, το σωστό είναι να λέμε σύσσωμο το μεσιτικό γραφείο του πρωθυπουργού θα επισκεφθεί την Τουρκία. 
Κάποτε πρέπει να μάθουμε ως υπεύθυνη και ώριμη κοινωνία να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν είναι φίλοι μας οι Τούρκοι και ούτε θέλουν το καλό μας. 
Βέβαια, ούτε εμείς είμαστε φίλοι με τους Τούρκους και ούτε εμείς θέλουμε το καλό τους. 

Δείτε τι είπε ο άνθρωπος...


Δείτε τι είπε ο Καμπουράκης σήμερα το πρωί για το τραγικό συμβάν που στοίχισε την ζωή σε δυο νέα παιδιά...
Απλά απίστευτο...
Δείτε το βίντεο

Και τώρα τι κάνουμε;

Μπορεί η συνδικαλιστική γραφειοκρατία να εμφανιζόταν ικανοποιημένη μετά την πρόσφατη απεργία, αλλά το ερώτημα που υπάρχει  στα χείλη των περισσότερων εργαζομένων και ανέργων, του ευρύτερου κόσμου της Αριστεράς, μετά από τις μεγάλες όντως αλλά νωθρές διαδηλώσεις στην τελευταία απεργία, ήταν «και τώρα τι κάνουμε;»
 Η αίσθηση ότι παρά τις μεγάλες ή πολύ μεγάλες αντιδράσεις του λαού

Ραχήλ Μακρή:«Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ “ΦΑΓΗΤΟ Η’ ΘΕΡΜΑΝΣΗ;”»

Οι αποτυχημένες πολιτικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και των συνιστωσών της, οδηγούν σε απόγνωση την ελληνική οικογένεια. Ειδικά στο τομέα της ενέργειας η πεφωτισμένη δεσποτεία του Πρωθυπουργού οδήγησε σε εκτίναξη την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης συμπαρασύροντας και το σύνολο των τιμών των υπόλοιπων μέσων θέρμανσης. Παράλληλα το κράτος στερήθηκε σημαντικά έσοδα καθώς η ζήτηση ειδικά του πετρελαίου σχεδόν μηδενίστηκε και το παραεμπόριο καυσίμων άνθισε.
Ανεξάρτητη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών πιστοποιεί ότι

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των τριών νεαρών

Μεγάλη μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί των δύο νοσοκομείων της Λάρισας
Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε διαμέρισμα της πόλης αναίσθητοι από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, δίπλα στους δύο νεκρούς φίλους τους, σπουδαστές του ΤΕΙ από τα Χανιά.

Το παρασκήνιο από τις Βρυξέλλες για τις απολύσεις Δημοσίων υπαλλήλων

Δείτε πώς το newsbomb "ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ" σήμερα την μαύρη προπαγάνδα της κυβέρνησης και διαβάστε την ΤΡΙΠΛΗ ΓΚΑΦΑ που έκανε χθες ο Στουρνάρας. 
Σε κατάσταση αλλοφροσύνης βρίσκονταν από χθες το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ τα κυβερνητικά στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου και το Υπουργείο Οικονομικών. Η αιτία ήταν γιατί ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος- και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Euro Working Group Τόμας Βάιζερ-

Οι μεγαλύτεροι καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ


Κατάλογο με ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ και εμφανίζουν τις μεγαλύτερες καταθέσεις, έδωσε στην προανακριτική επιτροπή ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Μαντούβαλος, ο οποίος είναι ο κατεξοχήν χειριστής ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ. 
Σύμφωνα με τα όσα είπε, τα άτομα αυτά εμφανίζουν καταθέσεις  από 3 έως 550 εκατομμύρια ευρώ και έχουν ήδη κληθεί από το ΣΔΟΕ, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις εν λόγω καταθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως κάτι περισσότερο, τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό σημείο.
Η λίστα:

Καμμένος: Τα παίρνανε από την Siemens


Ποιος είναι τελικά ο Μπέπε Γκρίλο;

Ο Μπέπε Γκρίλο είναι ο αντι-Μπερλουσκόνι της Ιταλίας, ο οποίος όμως μπόρεσε να συγκινήσει και ένα μεγάλο μέρος του κεντροαριστερού φάσματος της ιταλικής πολιτικής σκηνής.
«Στο τέλος θα συσταθεί κυβέρνηση της κεντροαριστεράς με τον Μπερλουσκόνι. Σε ένα χρόνο θα πάμε σε εκλογές και θα τις κερδίσουμε», δήλωσε χθες ο νέος αστέρας της ιταλικής πολιτικής σκηνής Μπέπε Γκρίλο, επιμένοντας στην θέση της μη συμμετοχής σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα.

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Τάξη Πραγμάτων και Τρόικα.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος*. 
 Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), Αμερικανιστί New World Order, (N.W.O.), σκοπό έχει τη παγκόσμια κυριαρχία, διά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.  Η λέξη «Τρόϊκα» είναι Ρωσική και σημαίνει τριμερής. 
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα, που στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, μέσω τοπικών πολέμων, πείνας και χρεοκοπίας των κρατών, εμβολιασμού της ανθρωπότητας, άμβλωσης, αποστείρωσης, εγχειρίσεων, την ...

Ραχήλ Μακρή: σφοδρή επίθεση στον Υπουργό ΠΕΚΑ με αφορμή την σύμβαση της KAVALA OIL"Μην γίνεστε από Υπουργός, απλός πουργός δηλαδή βοηθός που κουβαλά την λάσπη στο οικοδόμημα της εξαθλίωσης των Ελλήνων και του ξεπουλήματος του συνόλου της δημόσιας περιουσίας"
Σήμερα επρόκειτο να ψηφισθεί το σχέδιο νόμου “Κύρωση της από 31.10.2012 Πρώτης Τροποποιητικής Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των Αναδόχων εταιριών KAVALA OIL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και ENERGEAN OIL & GAS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ. 
Για άλλη μια φορά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκαναν όχι μόνο αισθητή την παρουσία τους αλλά ανάγκασαν την συγκυβέρνηση σε άτακτη φυγή... 

Νεκροί δύο φοιτητές στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν

Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. 
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τα πέντε νεαρά άτομα βρισκόταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν.
Λίγο μετά τις 18:00

Ο Ροντούλης αγαπάει Καμμένο..για να μην ξεχνάμε..


27-03-2012 
Δείτε τι είπε στην βουλή ο βουλευτής (τότε του ΛΑΟΣ) Αστέριος Ροντούλης ..για τον αντιμνημονιακό κ. Καμμενο όπως τον αποκάλεσε..

Δείτε τι φέρνουν στη Βουλή για να βαφτίσουν την παρανομία ως νόμιμη... .Σήμερα επρόκειτο να ψηφισθεί το σχέδιο νόμου “Κύρωση της από 31.10.2012 Πρώτης Τροποποιητικής Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των Αναδόχων εταιριών KAVALA OIL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και ENERGEAN OIL & GAS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ. 
Για άλλη μια φορά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκαναν όχι μόνο αισθητή την παρουσία τους αλλά ανάγκασαν την συγκυβέρνηση σε άτακτη φυγή... 
Τόνισαν ότι θα το καταψηφίσουν, κατέθεσαν αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας, κατήγγειλαν την διαδικασία και ανέφεραν στην βουλή :

Σπάει το άδυτο της ΤτΕ

Μονόδρομος η αποκάλυψη των θαλασσοδανείων πίσω από τις «Bad Banks» του μνημονίου μετά τις καταγγελίες Καμμένου.
Ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των πολιτών αποκάλυψε χθες από το βήμα της βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Πίσω από την αιφνίδια μόδα των «Bad Banks» κρύβεται ίσως το μεγαλύτερο μυστικό και συγκάλυψης σκανδαλωδών δανειοδοτήσεων που ισοδυναμούν πλέον με κατάχρηση δημοσίου χρήματος, αφού τα σπασμένα καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός.

Κύριοι Αρχηγοί παραιτηθείτε...κάντε το τουλάχιστον για την υστεροφημία σας και την ιστορία σας.

παραιτηθείτε τώρα πριν είναι αργά...
Κύριοι Αρχηγοί πως είναι δυνατόν να παραμένετε ασυγκίνητοι και απαθείς μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους σας;
Πως ανέχεσθε να ηγείσθε σχηματισμών και να είστε υπεύθυνοι χιλιάδων ψυχών, που είναι σε απόγνωση, που έχουν απαξιωθεί και που το ηθικό τους έχει καταρρακωθεί;
Πόσο πιο κάτω περιμένετε να φτάσουν οι μισθοί και οι συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ)...

Έκθεση ΣΟΚ της τρόικας: Ιδιωτικές εφορίες με καλά αμοιβόμενους κυνηγούς κεφαλών ...

Η  τέταρτη κοινή αποστολή τεχνικής βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕπ) πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα από την 21 η ως την 31 η Ιανουαρίου 2013 . Επικεφαλής ήταν ο κ. Thomas Story από τη Διεύθυνση Δημοσιονομικών Υποθέσεων (ΔΔΥ) του ΔΝΤ, συμμετείχαν δε στελέχη του ΔΝΤ και της ΕΕπ, καθώς και ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα διαχείρισης εσόδων . 
Οι επιδιώξεις της αποστολής ήταν

Η Μοναξιά του νέου Βουλευτή...


Δακρύβρεχτο e-mail από τον Θεοχάρη!

Στα 500.000.000 με 600.000.000 ευρώ υπολογίζεται η «μαύρη τρύπα» του Προϋπολογισμού στα τέλη Φεβρουαρίου, λόγω της κατάρρευσης των εσόδων.
Σε κατάσταση απόγνωσης, ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης (που, όπως έχει πει, δεν έχει και ο ίδιος χρήματα για να πληρώσει τα χαράτσια του...) καλεί σε γενική... «συστράτευση» εφοριακούς και τελωνειακούς για να εισπράξουν ό,τι μπορούν ώστε να μη βουλιάξει ο Προϋπολογισμός.

Τη σκηνή του Βοναπάρτη για το χρέος της Ελλάδας ..

Την αγάπη και την αγωνία τους για το μέλλον της Ελλάδας εκφράζουν αγιορείτες μοναχοί και προσπαθούν να διασώσουν τη χώρα με όσα μέσα διαθέτουν. Οι ζηλωτές της Ιερής Μονής Εσφιγμένου αποφάσισαν να παραχωρήσουν στη Γαλλία τη λεγόμενη Σκηνή του Ναπολέοντα, αριστούργημα υφαντουργίας και χρυσοποικιλτικής του 18ου αιώνα, που κατέχουν ως κειμήλιο εδώ και 194 χρόνια. Θέτουν ως όρο να βοηθήσει η γαλλική κυβέρνηση ώστε να μειωθεί το ελληνικό χρέος και να ορθοποδήσει η Ελλάδα.
«Σπαράζει η ψυχή μας όταν βλέπουμε

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την σύμβαση "KAVALA OIL, την κατήγγελε ως παράνομη και επικίνδυνη κρύβοντας δόλο και άνομα συμφέροντα

«Ζήτησα το λόγο, διότι προηγουμένως ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον κύριο Υπουργό να απαντήσει επί της επιστολής της 26ης Φεβρουαρίου της ΚΑΒΑΛΑΣ OIL και αν έχει λάβει γνώση.
Η επιστολή αυτή –και το λέω για να καταγραφεί για τα πρακτικά- εστάλη προς τον κύριο Υπουργό και κοινοποιήθηκε σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στους Βουλευτές της Καβάλας, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου κτλ.

Σε πανικό οι Γερμανοί...ο Στάινμπρουκ, αποκάλεσε «κλόουν» τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μπέπε Γκρίλο

Διπλωματικό επεισόδιο λόγω των «κλόουν»  
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ, ο οποίος αποκάλεσε «κλόουν» τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μπέπε Γκρίλο.
Η δήλωσή του προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και εντός του κόμματός του. «Δεν είναι διπλωματικό να στολίζεις με τέτοια κοσμητικά επίθετα το πολιτικό προσωπικό μιας φιλικής χώρας», σχολίασε η βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών και πρόεδρος της ιταλογερμανικής κοινοβουλευτικής ομάδας Ούλα Μπούρχαρντ μιλώντας στην Passauer Neue Presse.

Ο πατήρ Βαρουφάκης, πρόεδρος στην Χαλυβουργική, υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία. Τι δεν κατάλαβες ρε;

olympiada 

Διαβάστε το άρθρο του (κλικ στην φώτο) με τα απολύτως λογικά επιχειρήματα για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία για λόγους… συμφέροντος!

Αντιπροτείνουμε λοιπόν, να συνεκμεταλλευθούμε την Χαλυβουργική, καταλαμβάνοντας α λα Τούρκα τον περίγυρο του εργοστασίου με τον γνωστό τρόπο καλής γειτονίας. Για το συμφέρον της εταιρείας, βεβαίως – βεβαίως.

Επανέρχεται η κυρία «Εδώ Πολυτεχνείο» για τον κατώτατο μισθό!

Τη δήλωσή της ότι για την Κομισιόν είναι ανοιχτό το θέμα της περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού, επανέλαβε η Ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.

«Δεν είπα τίποτα παράλογο, ούτε τίποτα πρωτότυπο, ούτε κάτι νέο» τόνισε η κ. Δαμανάκη, σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η σταθερή γραμμή που υπάρχει από την Κομισιόν εδώ και ενάμισι με δύο χρόνια». «Αυτό το οποίο είπα είναι ότι δεν αποκλείεται» πρόσθεσε.

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

olympiada

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer

«Δεν υποχωρούμε για το ζήτημα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της υποβάθμισης των ΤΕΙ – Θετικότατη εξέλιξη η παραμονή και ενδυνάμωση του τμήματος Μαιευτικής Πτολεμαΐδας»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ
Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο είχαν Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνάντηση σύσσωμα οι Βουλευτές υπεραμύνθηκαν της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, των προτάσεων των διοικήσεων των ιδρυμάτων και της βούλησης της τοπικής κοινωνίας για παραμονή και ενδυνάμωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπως και για την ενίσχυση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Οι Ενώσεις Αποστράτων με τον Πάνο Καμμένο

1.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων επισκέφθηκε την 26-02-13 τον Αρχηγό του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Π.Καμμένο στο Γραφείο του στην Βουλή , στο πλαίσιο των επαφών με τους Αρχηγούς των Κομμάτων , που ξεκίνησε το Συντονιστικό Συμβούλιο.
2.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ανέπτυξε τα οικονομικά προβλήματα που έχουν τα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. , συνεπεία των συνεχών και άδικων περικοπών , που επεκτείνονται και την περίοδο 2014-2016, για τα οποία ο κος Καμμένος ήταν ενήμερος.

Πάνος Καμμένος: Ο Νότος ξεσηκώνεται

Την εκτίμηση ότι αυτά που θα γίνουν στις εκλογές στη χώρα μας, θα είναι αντίστοιχα με αυτά που έγιναν στην Ιταλία, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε σημερινές δηλώσεις του.
 Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Αλφα 9,89» ο κ. Καμμένος είπε ότι «ο νότος της Ευρώπης ξεσηκώνεται» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα κόμματα, λέγοντας πως «από εκεί και πέρα θα δούμε τί συνεργασίες μπορούν να γίνουν».

Αρχίζουν ποινικές διώξεις για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ ...

«Δεν ξέραμε τίποτα» κατέθεσαν πρώην συνεργάτιδες του Παπακωνσταντίνου...

Στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, κατέθεσαν οι δύο πρώην συνεργάτιδες του γραφείου του, Δήμα και Κιουλταλίδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη «λίστα Λαγκάρντ» ούτε ήταν παρούσες στην παράδοση του πρωτότυπου cd με τα ονόματα των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών,

Νότης Σφακιανάκης για εξωγήινους...

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα Μπάχαλο" του Θέμου  Αναστασιάδη και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι εξωγήινοι κάποτε έφτιαξαν τον Παρθενώνα, ενώ τώρα φτιάχνουμε  κοτέτσια.
Δείτε το βίντεο:

«ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ «ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ» ΤΥΠΟΥ «ΑΘΗΝΑ» ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»


ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»
 «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να διαγράψει επί της ουσίας, τα Τμήματα Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων από το χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας, σύμφωνα με το υπό διαμόρφωση σχέδιο «Αθηνά», αφήνοντας στη θέση της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) ,ένα Παιδαγωγικό τμήμα χωρίς ρόλο και πρόγραμμα.

Η... γάτα με το ποντίκι στο Δημόσιο!

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζεται αυτό τον καιρό στο Δημόσιο. Την ώρα που στο Μνημόνιο 3 οι απολύσεις περιγράφονται με τον καμουφλαρισμένο τρόπο του “όσοι δεν μπορέσουν να βρουν μια άλλη θέση σε κρατική υπηρεσία θα χρειαστεί να μεταπηδήσουν στον ιδιωτικό τομέα” οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι μπροστα στο δίλημμα «η μετακινείστε ή πάτε σπίτια σας»! Χθες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, είχε συνάντησή με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που προχθες

Ραχήλ Μακρή: "Εάν δεν είστε ικανοί να διασφαλίσετε το εθνικό συμφέρον της χώρας, καλύτερο είναι να παραιτηθείτε, γιατί είστε επικίνδυνοι. "

"Επικυρώνουν συμφωνία για τον αγωγό ITGI που έχει καταργηθει"
Πριν λίγες μέρες στις 20 Φεβ.2013 συζητήθηκε στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, το Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, για την συνεργασία στον τομέα της ενέργειας που υπογράφτηκε τον Μάιο του 2010 μεταξύ των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας των δύο χωρών.  
Στην ουσία το μνημόνιο αφορά στην συνεργασία των δυο χωρών και στην προώθηση του αγωγού ITGI.
Για την ιστορία σας θυμίζουμε ότι:
20 Φεβρουαρίου 2012 

Brookings, INET. Στα βήματα της συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα, αφού “αθώωσε” τον Παπανδρέου για την λίστα.


Η δημοσκοπική ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ που λογικά θα έπρεπε να “καλπάζει” δεν είναι καθόλου τυχαία. Η κάμψη ξεκίνησε από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινωσε ότι δεν θα συμπεριλάβει τον Γιώργο Παπανδρέου στην πρόταση για εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και στον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Λεμούσια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώ ισόβια και επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν στον πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη. 
Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Για τους δύο πρώην διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου, το δικαστήριο αποφάσισε