Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν ξέραμε τίποτα» κατέθεσαν πρώην συνεργάτιδες του Παπακωνσταντίνου...

Στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, κατέθεσαν οι δύο πρώην συνεργάτιδες του γραφείου του, Δήμα και Κιουλταλίδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη «λίστα Λαγκάρντ» ούτε ήταν παρούσες στην παράδοση του πρωτότυπου cd με τα ονόματα των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών,

που είχε σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.
Στην κατάθεση της στην Προανακριτική Επιτροπή, η πρώην ιδιαιτέρα του κ. Παπακωνσταντίνου Χρύσα Χατζή φέρεται να είπε ότι, αν θυμάται καλά, πρέπει να ήταν παρούσα η υπάλληλος του γραφείου, κ. Δήμα. Κάτι όμως που διέψευσε σήμερα η ίδια η κ. Δήμα.
Το απόγευμα, η Προανακριτική Επιτροπή θα συνεχίσει τις εργασίες της με την κατάθεση του διευθυντή του ΣΔΟΕ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος διερευνά φορολογικά τους καταθέτες που υπάρχουν στη λίστα Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.