κ. Σαμαρά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

κ. Σαμαρά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...
Στις 12 Απριλίου του 2012 ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.
Κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά πως «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα δώσουμε
μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί τους έχουμε ανάγκη ως Έθνος, αλλά και γιατί κι εκείνοι πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει πρόνοια για αυτούς», επισημαίνοντας παράλληλα πως η Πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά για την Ελλάδα.
Ο κ. Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός και μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο οι Στρατιωτικοί είδαν τους μισθούς και τις συντάξεις τους, να κατακρεουργούνται, να μειώνονται κατά 60 % σε σχέση με το 2010 και να φτάνουν μετά και τις πρόσφατες νέες διπλές περικοπές στα 1000 ευρώ.
Τώρα τι έχετε να μας πείτε κ. Σαμαρά;;
Ποιες άραγε ήταν οι μάχες που θα δίνατε για να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές των στρατιωτικών ;;
κ. Σαμαρά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...

Σχόλια