Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ροντούλης αγαπάει Καμμένο..για να μην ξεχνάμε..


27-03-2012 
Δείτε τι είπε στην βουλή ο βουλευτής (τότε του ΛΑΟΣ) Αστέριος Ροντούλης ..για τον αντιμνημονιακό κ. Καμμενο όπως τον αποκάλεσε..

Οι Έλληνες που θα πάνε να ψηφίσουν το κόμμα του κ. Καμμένου, θα αντιμετωπίσουν φαινόμενα μπαμπουσκας..κάποιοι θα πανε να ψηφίσουν τον κ. Καμμένο...θα ανοίξει το κουκλάκι και θα προκύξει ο μνημονιακός κ. Σαμαράς ...
Έτσι πάλευε να μαζέψει ψηφαλάκια και να ρίξει λάσπη στον Πάνο Καμμένο ο γυρολόγος της πολιτικής κ. Ροντούλης...
Υ.Γ
Κύριε Ροντούλη εμείς δεν ξεχνάμε .... 
Εμείς ότι λέμε ισχύει για πάντα..Εσείς;;

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.