Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

E.TΩΜΑΔΑΚΗΣ:"Ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε αντιμετωπίσουμε τις ανελέητες επιθέσεις από τους υπηρέτες της τρόικας"


Ανοικτή επιστολή του Νέου Γενικού Γραμματέα της ΕΤΕ-ΔΕΗ, Εμμανουήλ Τωμαδάκη
Συνάδελφοι

Την ώρα που συνεχίζεται να  χάνονται κατακτήσεις και νόμιμα δικαιώματα ετών, την ώρα που οι κυβερνήσεις επιμένουν να διαλύουν το κοινωνικό κράτος, εμείς ως Συνδικαλιστικό Κίνημα οφείλουμε να αναδιοργανωθούμε και να  ανασυνταχθούμε αφήνοντας  πίσω τις ιδεολογικές μας διαφορές και όσα μας χωρίζουν διότι μόνο ενωμένοι και αλληλέγγυοι  μπορούμε αντιμετωπίσουμε τις ανελέητες επιθέσεις που δεχόμαστε από τους υπηρέτες της τρόικας.

   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Η ΕΤΕ-ΔΕΗ δεν είναι απλά ένα ακόμα μαχητικό συνδικαλιστικό σωματείο που απλά διεκπεραιώνει το ρόλο της. Η ΕΤΕ –ΔΕΗ είναι κτισμένη από εργαζόμενους του μόχθου, του κινδύνου, της σκληρής δουλειάς  που παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα –γράμματα για να  φωτίζονται τα σπίτια, τα καταστήματα και τα χωριά όλης της χώρας.

Οι δεκάδες νεκροί συνάδελφοί μας που χάθηκαν άδικα την  ώρα του καθήκοντος και το αίμα τους έχει ποτίσει ετούτη την ιερή γη πρέπει να αποτελούν τον οδηγό για νέους αγώνες, αντίσταση και ανατροπές.

Έχουμε την ιστορική ευθύνη αλλά και την υποχρέωση απέναντι σε όλους τους τεχνίτες και εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ(ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΝΑΕΩΣΙΜΕΣ) να τους υπερασπιστούμε και να ξανανιώσουν ότι έχουν δίπλα τους ένα ισχυρό σύλλογο που θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις σύσσωμο και ενωμένο για να αναδείξει με συνεπή τρόπο την αγωνιστικότητα αλλά κυρίως την αποτελεσματικότητα του.

Συνάδελφοι σας ευχαριστώ ειλικρινά και είμαι συγκινημένος για την τιμή που μου έκανε το Δ.Σ. της ΕΤΕ-ΔΕΗ  να με εκλέξει νέο Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου μας. Το φορτίο της ευθύνης είναι βαρύ και δύσκολο όμως πιστεύω ακράδαντα στην δυναμική και στην ιστορική συνέχεια  αυτού του συλλόγου και θα δώσω όλη μου την ψυχή να πολεμήσουμε με σθένος και αποφασιστικότητα για να ανακτήσουμε όσα μας στέρησαν οι πολιτικές του μνημονίου.

Πιστεύω ότι με την χρήσιμη βοήθεια του Δ.Σ. της ΕΤΕ-ΔΕΗ αλλά και την πολύτιμη συνεργασία των απλών μελών μας θα παλέψουμε να αλλάξουμε σελίδα και να κερδίσουμε τις νέες μάχες που έρχονται.

Καλό μας αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.