Τώρα μιλάνε όλοι για το Ελληνικό Γένος...

Πρόγραμμα Ανεξάρτητων Ελλήνων
Επειδή πολλοί...μέχρι και το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου..ξαφνικά θυμήθηκαν το θέμα της απαίτησης-προαπαιτούμενου του Ελληνικού γένους για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές..
Σας θυμίζουμε απλά ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν αυτός που τον Απρίλιο του 2010 είχε καταργήσει ως αντισυνταγματική την
προϋπόθεση όχι μόνο της ελληνικής ιθαγένειας αλλά και του ελληνικού γένους των υποψηφίων.
Διαβάστε τι γράφαμε ΕΔΩ


Σε ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ με Θέμα:
"Σχέσεις ΥΠΕΘΑ και Συνήγορου του Πολίτη-Προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων", μεταξύ των άλλων αναφέρεται:
Σειρά ζητημάτων αρμοδιότητας του ΥΠΕΘΑ συζητήθηκαν σε κοινή συνάντηση στελεχών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Συνηγόρου του Πολίτη, που πραγματοποιήθηκε χθες, με αντικείμενο τις εκθέσεις του ΣτΠ.
Ήδη, στην προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπέγραψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση όχι μόνο της ελληνικής ιθαγένειας αλλά και του ελληνικού γένους των υποψηφίων. Εξισώνεται κατά τον τρόπο αυτό η μεταχείριση όλων των Ελλήνων πολιτών, καθώς η ύπαρξη ελληνικής καταγωγής από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται συνταγματικά μόνο για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και για καμία άλλη δημόσια θέση.
Υ.Γ
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο πρόγραμμα Άμυνας που κατέθεσα στην Θεσσαλονίκη κάναμε σαφή την πάγια μας θέση, που είναι:
"Επαναφορά της πρόνοιας στους κανονισμούς και στο Νόμο, ότι υποψήφιοι προς φοίτηση στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα πρέπει να είναι Έλληνες Πολίτες"

 Δείτε και το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας μου

Σχόλια