Δείτε τι φέρνουν στη Βουλή για να βαφτίσουν την παρανομία ως νόμιμη... .



Σήμερα επρόκειτο να ψηφισθεί το σχέδιο νόμου “Κύρωση της από 31.10.2012 Πρώτης Τροποποιητικής Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των Αναδόχων εταιριών KAVALA OIL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και ENERGEAN OIL & GAS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ. 
Για άλλη μια φορά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκαναν όχι μόνο αισθητή την παρουσία τους αλλά ανάγκασαν την συγκυβέρνηση σε άτακτη φυγή... 
Τόνισαν ότι θα το καταψηφίσουν, κατέθεσαν αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας, κατήγγειλαν την διαδικασία και ανέφεραν στην βουλή :
"Σας λέμε ότι αυτή τη διαδικασία δεν την αναγνωρίζουμε. Τη θεωρούμε παράνομη, επικίνδυνη και πιστεύουμε ότι υποκρύπτει δόλο και άνομα συμφέροντα"
Ασύλληπτο...Δείτε επίσης τι έλεγε η εισηγητική έκθεση της βουλής για την σύμβαση "ΚAVALA OIL" ...αυτή την που πήγε να περάσει σήμερα με επείγουσες διαδικασίες η συγκυβέρνηση..


Στην έκθεση επί του νομοσχεδίου της Σύμβασης "KAVALA OIL" και στην σελίδα 2, αναφέρονται ως ισχυρισμός-επιχείρημα για την παράταση της σύμβασης, χρηματοδοτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές και αδυναμία επίτευξης εύλογου κέρδους... !!!!!

Σχόλια