Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Απαλλαγή απ τους πουλημενους

olympiada
..είπα να διαβάσω λίγο τα νέα…αυτό που για άλλη μια φορά συμπερανα είναι ότι ουτε οι απεργίες,ουτε οι διαδηλώσεις,ουτε οι διαμαρτυρίες πιάνουν τόπο με αυτά τα πουλημένα κι αλαζονικά καθάρματα που χουμε μπλέξει. Το μόνο μας,ειρηνικό,πλέον όπλο είναι να μη δεχόμαστε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Να μην τους εξυπηρετούμε,να μην τους παρέχουμε υπηρεσίες,να μην τους δεχόμαστε στις επιχειρήσεις μας,να μην τους πουλάμε τίποτα,να μην τους εφοδιαζουμε με καύσιμα….
γενικά να μη  μπορούν να σταθούν πουθενά εκτός της βουλής,των υπουργείων τους,των γραφείων τους και των σπιτιών τους. Να χουν χρήματα και να μη μπορούν να ζήσουν…μπας κι επιτέλους μπουν στο πολυπόθητο ελικόπτερο και πάνε στον αγύριστο,αυτοί και οι οικογένειες τους. ώστε να γυρίσουν τα παιδάκια μας από το εξωτερικό.
Ένας και δύο δε μπορούμε να τους φέρουμε σε απόγνωση…8.000.000 όμως μπορούμε!!!! Ο καθένας για τον εαυτό του κι όλοι μαζί για την πατρίδα!
Αυτό είναι εύκολο,αν θέλουμε,επιτέλους μπορούμε!
Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.