Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των τριών νεαρών

Μεγάλη μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί των δύο νοσοκομείων της Λάρισας
Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε διαμέρισμα της πόλης αναίσθητοι από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, δίπλα στους δύο νεκρούς φίλους τους, σπουδαστές του ΤΕΙ από τα Χανιά.

Πρόκειται για δύο νεαρούς από τα Χανιά και τα Ιωάννινα αντίστοιχα που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και έναν νεαρό από την Αθήνα που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο.
Όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής ο διοικητής των δύο νοσοκομείων κ. Ηλίας Σκυλλάκος, η κατάσταση της υγείας και των τριών παραμένει σταθερά κρίσιμη, με τους γιατρούς να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τους κρατήσουν ζωντανούς.
Στο πλευρό των παιδιών βρίσκονται ήδη από αργά το βράδυ της Πέμπτης και οι γονείς τους.
Την ίδια στιγμή, η κοινωνία της Λάρισας παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, αποδίδοντας ευθύνες για το τραγικό αυτό περιστατικό σε όσους επιβάλλουν πολιτικές και μέτρα που μας έχουν φέρει δεκαετίες πίσω, αναγκασμένους να επιζητούμε τη θέρμανση σε επικίνδυνα μαγκάλια …
onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.