Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Καμμένος:«Μασάτε» κ. Σαμαρά αλλά «μασάτε» στους δανειστές


  
"Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι δεν μασάτε από απειλές. Η ιστορία σας όμως δείχνει κ. Σαμαρά, όχι ότι δεν μασάτε αλλά ότι είναι και περίεργος ο ρόλος σας", είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη δευτερολογία του, προσθέτοντας ότι "μασάτε από τις εντολές των δανειστών και τις καταπίνετε".


«Είμαι 20 χρόνια σε αυτή την αίθουσα πρώτη φορά βλέπω Πρωθυπουργό να φεύγει σαν λαγός κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ενώ υπογράμμισε ότι «είναι πλήρως αναξιόπιστος σε ότι έχει πει μέχρι σήμερα». «Βάζετε στο σπιράλ θανάτου στην Ελλάδα. Λέτε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαρτυριάρη. Εσείς έχετε κάνει μάρτυρες τους Έλληνες».
«Μας λέτε για ανάπτυξη. Ποια ανάπτυξη; Λουκέτα, λουκέτα, λουκέτα παντού», είπε ο κ.Καμμένος, καλώντας τον πρωθυπουργό να σέβεται τη Βουλή και να μη νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και να αφήνει τους εξωκοινοβουλευτικούς του υπουργούς να μην απαντούν στις ερωτήσεις των βουλευτών.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε ειδική αναφορά στο σκάνδαλο Λαυρεντιάδη, ενώ εξαπέλυσε κατηγορίες και για τον κ. Προβόπουλο. «Όσα γράφονται εδώ, θα χρειαστούν ως πρακτικά για μελλοντικά δικαστήρια», είπε ο Πάνος Καμμένος, προειδοποιώντας πως εκεί θα οδηγηθεί εφόσον συνεχίσει στην ίδια πολιτική. Απαντώντας δε, στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα όσα είπε για τις γνώσεις του Αθανάσιου Τσαυτάρη επί των αγροτικών θεμάτων, υποστήριξε με νόημα πως οι γνώσεις του ειδικεύονται στα ...μεταλλαγμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.