Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ζορίστηκε η Μέρκελ...κάνει έκκληση στο αίσθημα ευθύνης των ιταλών πολιτικών..

Έκκληση στο αίσθημα ευθύνης των ιταλών πολιτικών να λάβουν τώρα τις σωστές αποφάσεις και να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το οριακό αποτέλεσμα της κάλπης, απηύθυνε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής της ομάδας και σύμφωνα με συμμετέχοντες που επικαλείται το dpa, η Α. Μέρκελ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξη ότι «η Ιταλία θα βρει το δρόμο της». 

Απέρριψε πάντως τις εκτιμήσεις ότι η εκλογική συμπεριφορά των Ιταλών συνιστά μεταξύ άλλων αντίδραση στην πολιτική λιτότητας του Μάριο Μόντι, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μια συνετή πολιτική περικοπών είναι βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη. 
Υγιή δημοσιονομικά και ανάπτυξη είναι απλώς οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, φέρεται να είπε η γερμανίδα καγκελάριος, επικαλούμενη στο σημείο αυτό το παράδειγμα της Τουρκίας την οποία επισκέφτηκε το τελευταίο διήμερο. Τα τελευταία χρόνια η Τουρκία κατάφερε μέσα από μια σωστή οικονομική πολιτική και τις ιδιωτικοποιήσεις να μειώσει σημαντικά το χρέος της και παράλληλα να επιτύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, φέρεται να σχολίασε η καγκελάριος. Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.