Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ένοχος ο B. Παπαγεωργόπουλος για υπεξαίρεση των ταμείων του δήμου Θεσσαλονίκης

1898106.jpgΈνοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, για την υπόθεση υπεξαίρεσης των ταμείων του δήμου.  
Ο δικαστής χαρακτήρισε τον κ. Παπαγεωργόπουλο… μηχανή υπεξαιρέσεων,
καθώς όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο «Γνώριζε και ενέκρινε τα πάντα αλλά άφηνε τον χειρισμό στον Μ. Λεμούσια». Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασιστεί και η ποινή του.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην δίκη
Εν τω μεταξύ, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η δίκη του.  Ο πρώην δήμαρχος έφτασε στο δικαστήριο... χαμογελαστός (όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες) με την σύζυγό του στο πλευρό του και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Βέβαια στην συνέχεια το χαμόγελο του κόπηκε, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η ποινή θα είναι βαριά.
Ένοχος και ο Σαξώνης
1898112.jpg
1898107.jpgΤο δικαστήριο πρότεινε επίσης την ενοχή του Π. Σαξώνη για την υπεξαίρεση του ποσού των 17.962.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.  Ο κ. Σαξώνης κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά sites εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη για αυτά που έκαναν.Τέλος, αθώοι κρίθηκαν οι αντιδήμαρχοι καθώς και οι υπόλοιποι υπάλληλοι που φαίνονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, αφού όπως αναφέρθηκε από τη θέση τους δεν μπορούσαν να αποτρέψουν την υπεξαίρεση. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.