Όχι άλλη τόσο μαχητική δημοσιογραφία, δεν την αντέχουμε!

Γράφει ο Πέτρος Κυριακίδης Ορμώμενος από 2 πρόσφατες εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM, αποφάσισα να γράψω σήμερα διότι αισθάνθηκα πως υπάρχουν ορισμένοι κύριοι που νομίζουν πως οι νοήμονες και σκεπτόμενοι άνθρωποι τελούμε υπό εξαφάνιση. Ε λοιπόν δεν είναι έτσι. Στις 7 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν, στην πρωϊνή ραδιοφωνική του εκπομπή, ο κ. Χατζηνικολάου έγινε έξω φρενών και επιτέθηκε σφοδρά στην διεύθυνση του ΕΣΡ διότι ο σταθμός Real FM
εδέχθη το τελευταίο διάστημα πολλά πρόστιμα (για λόγους που δεν θα αναφερθούν εδώ). Ο κ. Χατζηνικολάου λοιπόν, χρησιμοποίησε βαρύτατη γλώσσα και έντονα αυστηρό και εκνευρισμένο τόνο διότι θεώρησε ότι τα πρόστιμα και οι λογοκρισίες στις οποίες προβαίνει το ΕΣΠ, θίγουν τον ίδιο αλλά και τον ραδιοφωνικό του σταθμό. Εάν θέλετε την γνώμη μου, πολύ καλά έκανε και χρησιμοποίησε αυτού του είδους την γλώσσα. Όλοι πρέπει να αντιδρούμε όταν αδικαιολόγητα μας θίγουν και μας προσβάλλουν με τον οποινδήποτε τρόπο.

Το βασικό θέμα είναι το εξής: Θίγεσαι τόσο εύκολα όταν προσβάλλουν τα οικονομικά σου συμφέροντα με πρόστιμα, όσο και όταν σου προσβάλλουν τα ΕΘΝΙΚΑ θέματα και συμφέροντα, που σήμερα εν πολλοίς καταπατούνται; Για πάμε να δούμε το ζήτημα λίγο καλύτερα.

Λίγες μέρες έπειτα από το συμβάν και τον σαματά με το ΕΣΡ, στις 14 Φεβρουαρίου 2013, ο κ. Χατζηνικολάου - ομού με τον κ. Δελατόλα - "ανέκριναν" στον Real FM τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο κ. Κεφαλογιάννης κατά την διάρκεια της ομιλίας του έκανε λόγο για προώθηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιοποίησης, της διαδικασίας δηλαδή κατά την οποία εμείς - αλλά και λοιπές χώρες - αναγκαστικά θα απωλέσουμε στοιχεία της Εθνικής μας ταυτότητας, των Εθνικών μας χαρακτηριστικών, ίσως και των Ιστορικών και Πολιτιστικών χαρακτηριστικών, όπως και των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, χάριν μίας Ευρώπης που θα μπορεί να διοικείται ευκολότερα, με αυστηρή επιρροή πάντοτε των ισχυρών και αυταρχικών κρατών του Βορρά. Έγινε λόγος λοιπόν για Ομοσπονδιοποίηση, για μία μίνι Παγκοσμιοποίηση εντός της Ευρώπης εν ολίγοις και αυτό μάλιστα υποστηρίχθηκε σθεναρά από τον κ. Κεφαλογιάννη, παρουσιάζοντας αυτό το σχέδιο ως επιτακτική ανάγκη για την χώρα, ως μόνο δρόμο για την σωτηρία μας και τον ορθό βιοπορισμό της Ευρωζώνης.

Δέχομαι λοιπόν ότι ο κ. Κεφαλογιάννης είναι βουλευτής της ΝΔ και κατά συνέπεια υποστηρίζει το έργο, τις προτάσεις αλλά και τα νομοθετήματα μιας κυβέρνησης που ως μόνο σκοπό έχει να παραδώσει την Πατρίδα μας και τον πλούτο μας εις τους ξένους δανειστές. Στηρίζει μία κυβέρνηση η οποία αδιαφορεί για τα Εθνικά μας θέματα. Οι 2 κύριοι όμως που άκουγαν τον κ. Κεφαλογιάννη να κάνει διαφήμιση αυτών των ύπουλων σχεδιασμών, γιατί δεν αντέδρασαν; Γιατί δεν κτύπησαν το χέρι στο τραπέζι; Γιατί ο κ. Χατζηνικολάου παρέμεινε νηφάλιος και δεν μίλησε καθόλου; Τα Εθνικά μας θέματα που υποθάλπτονται μεθοδευμένα, είναι λιγότερο σημαντικά από ένα πρόστιμο ή μία λογοκρισία του ΕΣΡ; Νομίζει ο κ. Χατζηνικολάου ότι απευθύνεται σε άβουλα όντα που ακούνε το οτιδήποτε χωρίς να το επεξεργαστούν στο μυαλό τους; Γιατί κ. Χατζηνικολάου δεν αναφέρατε ποτέ τίποτε περί της Παγκοσμιοποίησης την οποία υφιστάμεθα; Γιατί δεν αναφέρεσθε ποτέ στους πραγματικούς κυβερνήτες αυτού του τόπου; Ομολογώ πως σας περίμενα λίγο πιό ευαίσθητο απέναντι σε τέτοιου είδους ζητήματα αλλά εσείς, δυστυχώς για εσάς και τους ακροατές σας, αρκεσθήκατε στην ΣΙΩΠΗ.

Σας παραθέτω και τα 2 ηχητικά αποσπάσματα των εκάστοτε περιπτώσεων για να τα παρακολουθήσετε και να κρίνετε και εσείς οι ίδιοι κατά πόσο ανταποκρίνονται οι σκέψεις μου στην πραγματικότητα:

Χατζηνικολάου - ΕΣΡ:                               

  http://www.youtube.com/watch?v=O1lNE8x3SZE

Κεφαλογιάννης - Ομοσπονδιοποίηση:       
   http://www.youtube.com/watch?v=7x88nJnmi-0&feature=player_embedded

Αυτά όλα για την αποκατάσταση της αλήθειας, της αντικειμενικότητας και της ηθικής διότι ένιωσα πως υποτιμάται η νοημοσύνη μου ακούγοντας 2 "μαχητικούς(;)" δημοσιογράφους να μην έχουνε λέξη να πούνε έναντι ενός ανθρώπου που άρχισε πλέον να αποκαλύπτει τα υποχθόνια και δόλια σχέδια των κυβερνώντων.
petroskiriakidis@gmail.com 

Σχόλια