Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Όσο η πατρίδα μας θα βουλιάζει στην κρίση και όσο κάποιοι εξ υμών θα αρνούνται να αναδείξουν με πράξεις την πραγματική κατάσταση, τόσο η εικονική απεικόνιση της πρόωρης μπόρας και ουχί ενός Παγκόσμιου Οικονομικού Πολέμου, θα επιφέρει τεράστια πλήγματα στην συνοχή του κοινωνικού ιστού με πάρα πολλά θύματα. Πρέπει η προσοχή να στραφεί στην Ελλάδα... Οι συνέπειες της πτώσης μας θα είναι ανεπανόρθωτες σε ανεξέλεγκτο παγκόσμιο βαθμό!!! Νομίζετε ότι θα ξεφύγει κανείς απ' αυτό;;;
Είναι η στιγμή η διεθνής κοινότητα και διεθνείς οργανισμοί να στρέψουν πλήρως την ανθρωπιστική και οικονομική τους βοήθεια στην Ελλάδα μας!! Αύριο προφανώς θα είναι αργά!!! Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια, είναι ντροπή να μη βοηθάς τους συμπατριώτες σου και να πεθαίνουν από αναθυμιάσεις με αυτοσχέδιες πατέντες θέρμανσης... Τα συμπεράσματα δικά σας.. Η παρούσα κοινοποίηση δεν προσφέρεται για διάλογο, γιατί πλέον το μελάνι έχει στεγνώσει!!!
Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στα αδικοχαμένα παιδιά!!! Καλή Δύναμη στους άμοιρους γονείς και οικείους!!! "Μακάρι να είχα το μαγικό κλειδί να τα γυρίσω πίσω, για να ζήσουν τη ζωή που δεν έζησαν και να γελάσουν με τις χαρές που δεν χάρηκαν"!!!..... 
Από την Ορεστιάδα, Ελλάς, 1η Μαρτίου 2013
Με τιμή και προβληματισμό
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τεμπών – Αστυνομικός – Μελός Α’ Βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Δ. Τεμπών

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-935114

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.