«Μόνη λύση η διαθεσιμότητα της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου»


Μετά τα νέα επεισόδια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με προπηλακισμούς γιατρών από τον υπό απομάκρυνση διοικητή του, Α. Ζαχαρόπουλο, η Αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη ενημέρωσε σχετικά τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδέχθηκε την πρόταση της Μ. Χρυσοβελώνη να προβεί το Κίνημα σε όλα τα αναγκαία διαβήματα προς το υπουργείο Υγείας και προσωπικά προς τον Α. Λυκουρέντζο, προκειμένου το πρόβλημα κακοδιοίκησης του Γ.Ν. Βόλου να λυθεί άμεσα και οριστικά.

Μετά την συνάντησή της με τον Πάνο Καμμένο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυτό που δείχνει αδύναμο να πράξει το υπουργείο Υγείας. Πριν από ακριβώς ένα μήνα, με αφορμή πανομοιότυπο περιστατικό προπηλακισμού εργαζόμενου από τον τότε διοικητή του Γ.Ν. Βόλου, ο κ. Λυκουρέντζος δεσμεύθηκε στην Βουλή να απομακρύνει άμεσα τον κ. Ζαχαρόπουλο.

Πέρασε ένας μήνας και όχι μόνο δεν συνέβη τίποτα τέτοιο αλλά αντίθετα απτόητος ο κ. Ζαχαρόπουλος προέβη σήμερα και σε νέους προπηλακισμούς. Καθώς ο κ. Λυκουρέντζος δείχνει αδύναμος να απομακρύνει έναν καταφανώς ακατάλληλο δημόσιο λειτουργό, παίζοντας κορώνα-γράμματα την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου στο Βόλο, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε την άμεση θέση σε διαθεσιμότητα του κ. Ζαχαρόπουλου. Ο Πρόεδρος μας συμφώνησε πως η αυτόφωρη διαδικασία, η οποία ακολουθήθηκε σήμερα, δεν είναι παρά ένα ημίμετρο καθώς δεν δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Υπογραμμίζω πως κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την υγεία των πολιτών της Μαγνησίας και κανείς βέβαια δεν μπορεί να τους αγνοεί. Για αυτό η Συγκυβέρνηση αντί να θέτει σε διαθεσιμότητα χωρίς κριτήρια 2000 δημόσιους υπάλληλους, οφείλει να εφαρμόσει άμεσα το μέτρο αυτό στην εν λόγω ακραία περίπτωση που από μόνη της το επιβάλλει».

Σχόλια