Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Η Russell υποβαθμίζει την Ελλάδα, από ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη χώρα ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ..
Η εταιρεία Russell εξετάζει να επαναταξινομήσει την Ελλάδα από ανεπτυγμένη, σε αναδυόμενη χώρα στην προσεχή Ετήσια Αναθεώρηση των Δεικτών.
Η αλλαγή της Russell είναι αποτέλεσμα έρευνας της διαδικασίας αναθεώρησης του κινδύνου

Η αναθεώρηση καθοδηγείται από κανόνες που βασίζονται, σε αντικειμενική ανάλυση των μακροοικονομικών και του λειτουργικού κινδύνου...


Η ετήσια αναθεώρηση θα γίνει στα τέλη Ιουνίου.
Η Russell Investments ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του 2013 για ετήσια διαδικασία ανασύστασης του δείκτη, με σκοπό να περιλάβει και να αντανακλά την παγκόσμια αγορά μετοχών ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι επενδυτές εξακολουθούν να έχουν την πιο ακριβή μεσολάβηση για τις παγκόσμιες αγορές.
Μια σημαντική αλλαγή στην αναθεώρηση του τρέχοντος έτους είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μεταφερθεί από μια ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη αγορά.
Χρειάζονται τρία χρόνια συνεχών αλλαγών σε οικονομικά κριτήρια για μια χώρα που πρόκειται να μεταφερθεί, και η αναταξινόμηση μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους.
Μεθοδολογία του Russell αναδεικνύει ότι οι ανεπτυγμένες αγορές, σε γενικές γραμμές, είναι λιγότερο επικίνδυνες και πιο αποτελεσματικές στο εμπόριο, σε σχέση με τις αναδυόμενες αγορές .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.