ΕΚΤΑΚΤΟ! Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων με ελικόπτερο…

Ανανέωση: Πιθανόν! το ελικόπτερο να έπεσε μέσα στο χώρο των φυλακών από σφαίρες!
Μέρες Παλαιοκώστα έζησαν το απόγευμα της Κυριακής κρατούμενοι και φύλακες στις φυλακές Τρικάλων, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Βλαστός επιχείρησε να αποδράσει με ελικόπτερο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βαρυποινίτης, που έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, επιχείρησε να ανέβει στο ελικόπτερο από την ανεμόσκαλα που του πέταξαν αλλά δεν τα κατάφερε. Το ελικόπτερο προσέγγισε τις φυλακές την ώρα του προαυλισμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr πριν από λίγο ενώ επιχειρήθηκε  να γίνει απόδραση κρατουμένων με ελικόπτερο, οι φρουροί των Φυλακών από 2 σκοπιές γάζωσαν το ελικόπτερο…
με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν μέσα στο χώρο της φυλακής  Αυτή τη στιγμή η κάμερα του trikalaola.gr  μεταβαίνει στο σημείο του συμβάντος για να καταγράψει τις πρώτες εικόνες τις οποίες θα μεταδώσει στο διαδίκτυο.
b444081dc21deac4a22b669efac2922c_MΈχει τραυματιστεί επίσης ο πιλότος καθώς και τρεις Αλβανοί. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις, δυο μελών του πληρώματος και δυο Αλβανών.
Ο Παναγιώτης Βλαστός είχε προσπαθήσει να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 12 Δεκεμβρίου του 2011, όταν είχε κρατήσει ομήρους και τρεις δεσμοφύλακες.

Σχόλια