Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αρκαδίας

Κύριοι βουλευτές,
Ως εδώ και μη παρέκει. Τα μέλη του θλιβερού κυβερνητικού θιάσου που εξακολουθείτε να στηρίζετε, την στιγμή που δέχονται την χλεύη των Ευρωπαίων "εταίρων" στα διεθνή φόρα, τολμούν και μας μιλούν για "σκληρές διαπραγματεύσεις" που ουδέποτε έκαναν. Συμφωνούν με τη λήψη νέων σκληρών μέτρων που θ' αποτελέσουν το τελειωτικό χτύπημα για την πατρίδα μας. Οι πρόσφατοι θεατρινισμοί των ολίγιστων ηγετίσκων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, οι ξαφνικές μεταλλάξεις, παραιτήσεις, οι κλαυθμοί και οδυρμοί βουλευτών αυτή την ύστατη στιγμή, μαρτυρούν την συντελούμενη ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.

Μα θέλουμε να ζήσουμε το χάος ! Το θέλουμε! Έχετε δικαίωμα να μας το στερήσετε;

Τα παλικάρια δεν φοβούνται τις συνέπειες και παίρνουν την ευθύνη, ακόμη και για τον θάνατο
Μας φοβέρισαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, που ζήτησαν κομματική πειθαρχία, με τις συνέπειες της χρεοκοπίας. Μα σας το 'παμε χίλιες φορές ρε! Θέλουμε να το ζήσουμε! Θέλουμε το χάος, δεν μας τρομάζουν όλα αυτά που λέτε. Τις πρακτικές συνέπειες τις..

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΧΤΥΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 12:45 - 13:00 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΧΙ και από τον Μιχάλη Γιαννάκη…

Τον Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ.

Οι μάσκες έπεσαν. Με Αγγλικό δίκαιο και το PSI και η νέα δανειακή...Τώρα πέστε μας θα το ψηφίσετε;;;


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, που κατατέθηκε χθες στην Βουλή για ψήφιση την Κυριακή.
Διαβάστε την σελίδα 28 του Παραρτήματος Ι...
Εφαρμοστέο Δίκαιο και Αρμόδια Δικαστήρια

Ανοιχτή επιστολή-ενημέρωση προς κ.κ. Wolfgang Schaeuble και λοιπούς Ευρωπαίους πολιτικούς.

Γ.Δημ
Ανοιχτή επιστολή-ενημέρωση προς κ.κ. Wolfgang Schaeuble και λοιπούς Ευρωπαίους πολιτικούς.
Αν δεν έχετε ακόμα ενημερωθεί κ.κ.Schaeuble, μάθετε ότι την Ελλάδα κυβερνάει-εδώ και χρόνια- μια επικίνδυνη ομάδα αγράμματων και συντεχνιαζόμενων συνδικαλιστών -όλων των παρατάξεων-, που ανήκει στην "ανώτατη βαθμίδα" του ανθρωπίνου είδους, των HOMO RAXATIOUS.
-Παρακαλώ, ενημερώστε σχετικά και τους άλλους Πολιτικούς στην Ευρώπη, τους Αξιωματούχους στην ΕΕ, την ΕΚΤ, το IMF,κλπ, ΤΩΡΑ !
ΕΠΕΙΓΟΝ,

Ζώης: Γιατί λέω "όχι" στο νέο μνημόνιο

«Κύριε Πρόεδρε τον Μάιο του 2010 σας ζήτησα να μην ψηφίσουμε το Μνημόνιο Ι. Τότε είμασταν μαζί και δικαιωθήκαμε. Ελπίζω ειλικρινά στο 2ο Μνημόνιο εσείς να δικαιωθείτε και εγώ να διαψευσθώ. Παρά το γεγονός ότι συμμερίζομαι και κατανοώ το σταυρό που σηκώνετε πρέπει να είμαι έντιμος μαζί σας. Δεν θα έχουν την ψήφο μου τα μέτρα που προτείνονται στο λαό! Ό,τι γίνει πρέπει να γίνει μόνο αφού έχουν μεσολαβήσει εκλογές και έχει ακουσθεί ο λαός». Με τα λόγια αυτά ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Ζώης γνωστοποίησε στην ΚΟ της ΝΔ την απόφασή του να πει «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο Βενιζέλος στα όρια του «εγκεφαλικού»-Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή


Έναν άλλο Βενιζέλο, στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης αντίκρυσαν οι βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπου ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα σε ιδιαίτερα εκρηκτικό κλίμα,  η επεξεργασία του νέου μνημονίου.  
Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Υπουργός Οικονομικών έσπευσε σε δραματικούς τόνους να εξηγήσει την κατεπείγουσα διαδικασία  για  λόγους, όπως είπε,  «εθνικά υπαρξιακούς και  βαθύτατα ιστορικούς και πολιτικούς» ζητώντας από τα μέλη της επιτροπής  να εγκρίνουν το νέο μνημόνιο γιατί αλλιώς « χώρα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και αδιέξοδο» . Μάλιστα κατέστησε σαφές ώστε

ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κύριοι,
Αφού έχετε διαπιστώσει ότι τα μέχρι τώρα μέτρα δεν έχουν αποδώσει.
Αφού έχετε ομολογήσει πως και τα καινούργια μέτρα δεν έχουν αποτέλεσμα.
Αφού γνωρίζετε ότι μετά από αυτά τα μέτρα θα έρθουν κι άλλα.
Αφού με τη στάση σας έχετε οδηγήσει τον κόσμο στα συσσίτια της Εκκλησίας.
Αφού με τις ενέργειες σας έχετε δημιουργήσει χιλιάδες αστέγους.
Αφού με τη στάση σας έχετε φτάσει την ανεργία στο 20% (επίσημο).
Αφού με τις ενέργειες σας έχετε κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις και έχουν μείνει χιλιάδες άνεργοι, σε όλη την Ελλάδα.

Zώης,Τζίμας, Σταμάτης, Βλάχος, Μαρία Κόλλια (σερρών),Μαρκόπουλος, Μελάς και Βαγιωνάς θα ψηφίσουν ΟΧΙ...

Την αρνητική του θέση για το νέο μνημόνιο, που θα τον οδηγήσει στην καταψήφιση της συμφωνίας, ανακοίνωσε ο βουλευτής Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας. Αντίστοιχη θέση πήρε και ο βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Ζώης, λέγοντας: «Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αντίθεσή του με το αγγλικό δίκαιο που θα διέπει την δανειακή σύμβαση λέγοντας, αν

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛEΒΑΔΕΙΑΣ: Προς τούς Βουλευτές του νομού Βοιωτίας

Αγαπητοί Βουλευτές,
εδώ και περίπου ένα χρόνο ο εμπορικός κόσμος και οι κάτοικοι της Λιβαδειάς (όπως και ολόκληρης της χώρας) βρίσκονται σε μία απίστευτα τραγική οικονομική κατάσταση.
Γνωρίζουμε ότι το γνωρίζετε.
Όπως επίσης γνωρίζουμε και ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό!
Δυστυχώς είστε και εσείς μεταξύ των υπευθύνων.
Με την υπόσχεση ότι θα μας σώζατε και με την δύναμη που σας έδινε η ψήφος της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, καταφέρατε να αφήσετε άνεργους ένα σημαντικό μέρος από αυτούς, να γεμίσει λουκέτα η Λιβαδειά, και να οδηγήσετε στην υποβάθμιση, στη φτώχεια και στο κοινωνικό περιθώριο ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι συμπολιτών μας! 

Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα ....!!!

Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα...

e-Επιλογές της 10/02/2012

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο «ρεαλισμός» των δωσίλογων: Ήρθε η ώρα να σαρωθεί


Ο «ρεαλισμός» είναι το φιλοσοφικό βάθρο της πολιτικής ανικανότητας και προδοσίας.
«Ο «ρεαλιστής» είναι ανίκανος να κοιτάξει πέρα από τα πόδια του. Παρατηρεί μόνο τα εμπόδια, τις ελλείψεις, τα αυλάκια από τους τροχούς, τις στραπατσαρισμένες μπότες και τα σπασμένα πιατικά… Γι’ αυτό η πολιτική του είναι φοβισμένη, φευγαλέα, οπορτουνιστική, καταφαγωμένη από το σκεπτικισμό, επεισοδιακή» (Τρότσκι).

Αυτός ο «ρεαλισμός» αποτελεί, σήμερα, το κυρίαρχο πολιτικό χαρακτηριστικό της λεγόμενης «αριστεράς» και της πλούσιας και πολύχρωμης ποικιλίας των «αντιμνημονιακών»....

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ :Καρατζαφεύγεις

Ενα τρίωρο στον αέρα με την τρόικα προς Βρυξέλλες!

Λένε ότι στα ταξίδια, ειδικά στα αεροπλάνα, οι άνθρωποι χαλαρώνουν. Χαρακτήρες αποκαλύπτονται, αδυναμίες φανερώνονται, προθέσεις φαίνονται, μύχιοι πόθοι εξωτερικεύονται…
Φανταστείτε, λοιπόν, πόσα είδαν τα μάτια όσων βρέθηκαν στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» χθες νωρίς το πρωί όταν -ελάχιστη ώρα μετά το Συμβούλιο Αρχηγών και την άκαρπη σύσκεψη του Λ. Παπαδήμου με την τρόικα- άρχισαν να

Και για αυτούς που ΔΕΝ παραιτούνται...

Αφιερωμένο σε όσους παραιτούνται...

H KYBEΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ «ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ»

Η Κυβέρνηση των πενήντα υπουργών και υφυπουργών με τα όσα τεκταίνονται αυτές τις ημέρες εφαρμόζει ακριβώς την τακτική «ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ». Αντί να φροντίσει να νοικοκυρεύει το Κράτος, να εξαλείψει ή τουλάχιστον να περιορίσει τις σπατάλες και ν΄ αποφασίσει ότι θα θέσει τέλος στο καθεστώς τις μίζας και της ρεμούλας, το μόνο που πράττει είναι πως θα επιβάλει νέα φορομπηχτικά μέτρα και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην εξαθλίωση. Δεν είναι σε θέση να αξιώσει από την υπουργό της Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, την έκδοση μιας απλής υπουργικής αποφάσεως που προβλέπεται από την διάταξη της παραγράφου 7 του άρθρου 2 του Ν. 15661985 και η οποία ορίζει ότι:

Ο Καρατζαφέρης τους παραίτησε όλους...


"Παραίτησε" τους υπουργούς του ο Καρατζαφέρης , με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό και τους θέτει στην διάθεσή του!

Εδώ το Μνημόνιο, εκεί το Μνημόνιο, που είναι το Μνημόνιο;


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ:
Ενόψει της ψηφοφορίας της Κυριακής για το νέο μνημόνιο η κοινωνία βρίσκεται αγανακτισμένη και εξεγερμένη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να βρει την επίσημη πληροφόρηση σε σχέση με το ακριβές κείμενο που επιδιώκουν να δεσμεύσει τη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες. Οι ίδιοι οι βουλευτές, όσοι εξ αυτών συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και το συνεπαγόμενο βάρος της ευθύνης τους, αναζητούν το κείμενο που καλούνται από την κυβέρνηση της ‘ανίερης συμμαχίας’ να ψηφίσουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής απαντούν ότι δεν έχει καν φτάσει σε αυτές.

Παραιτήθηκε ο Ροντούλης

Μόλις υπέβαλλε την παραίτηση του στον κ. Παπαδήμο, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Α. Ροντούλης από την θέση του  Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Άθλιες μεθοδεύσεις-περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις..Μήπως οδηγούν την Ελλάδα σε ένα νέο 1897 ;;


Γράφαμε εδώ  ότι σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο, και την 4η Μετάφραση Επικαιροποιημένου Προγράμματος  , το 2015 οι λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων δυνάμεων θα ανέρχονται σε 234 εκατ. ευρώ, από 1.112 δις ευρώ που ήταν το 2009.
Οι δαπάνες θα είναι δηλαδή μειωμένες κατά 79 % σε σχέση με το 2009 και 69 % σε σχέση με το 2011.
Μόλις προχθές και προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του 2012, περικόπτονται κατά 400 εκατ. ευρώ οι δημόσιες επενδύσεις, κατά 300 εκατ. ευρώ τα εξοπλιστικά προγράμματα, κατά 1,1 δισ. ευρώ οι φαρμακευτικές δαπάνες. (διευκρίνηση δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα δεν υπάρχουν..)
Ας έρθουμε όμως στο σήμερα

ΔΝΤ: Έχουμε πολλούς τρόπους για τις διαβεβαιώσεις ...(Βίντεο)


Αυτά που δεν δείχνουν τα κανάλια...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι απάντησε χθες, ο Gerry Rice (Director, External Relations Department, International Monetary Fund) σε ερώτηση του Μιχάλη Ιγατίου για τις γραπτές διαβεβαιώσεις των ελλήνων πολιτικών αρχηγών..
SPEAKER: One follow-up, please. On the assurances by the Greek parties, are you going to seek and ensure the assurances for the Greek parties?

Προτάσεις για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων

Χθες, ο βουλευτής και μέλος της Σ.Ε. της Ενωτικής Κίνησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, παρευρέθη σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε το «Εθνικό Συμβούλιο Γερμανικών Αποζημιώσεων» με ομιλητή το Μανώλη Γλέζο.
Κατά την παρέμβασή του ο κ. Π. Κουρουμπλής, πρότεινε στην επερχόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων - κατόπιν σχετικού αιτήματος με πρωτοβουλία του ίδιου και τη συνυπογραφή 27 Βουλευτών - να ζητηθεί από τον Πρόεδρο της ελληνικής βουλής να μιλήσει για το ζήτημα αυτό τόσο στο Γερμανικό, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μήνυση στην FTC για να σταματήσει το Google

To EPIC, το αμερικανικό μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και άλλων ελευθεριών, επιχειρεί να σταματήσει την εφαρμογή της ενιαίας πολιτικής απορρήτου για το σύνολο των υπηρεσιών της Google χωρίς την συναίνεση εκατομμυρίων χρηστών στις ΗΠΑ την 1η Μαρτίου 2012. Το EPIC επιχειρεί να υποχρεώσει την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ, FTC να δράσει πριν μπουν σε έναν κουβά και επεξεργαστούν ποικιλοτρόπως όλα τα δεδομένα των Αμερικανών χρηστών όλων των υπηρεσιών της Google.

Το FBI δίνει στη δημοσιότητα τον φάκελο του Steve Jobs

Ερώτημα: Γιατί ο Steve Jobs είχε φάκελο στο FBI; Γιατί κάποια στιγμή, περί το 1991, θα συναντούσε κάποιο άτομο από την προεδρία των ΗΠΑ. Ευθύνη του FBI ήταν να εξετάσει την ασφάλεια του Steve Jobs, την αξιοπιστία του και το ενδεχόμενο μήπως κάτι στο παρελθόν του θα εξέθετε την προεδρία των ΗΠΑ από την συνάντηση μαζί του. Επίσης, φέρεται πως η προεδρία του George Bush, εξέταζε το ενδεχόμενο ο Steve Jobs να αναλάβει κάποια κυβερνητική θέση. Έτσι, οι πράκτορες του FBI προχώρησαν σε μία σειρά συνεντεύξεων, βγάζοντας...

Να συλληφθούν οι τροϊκανοί και να παραπεμφθούν στο αυτόφωρο!

Προς εκπροσώπους: Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σερβάζ Ντερόουζ
                                Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Πόουλ Τόμσεν....

Νέο τριήμερο θρίλερ, ενόψει άλλης μιας «συννεφιασμένης Κυριακής»

Σοφία Βούλτεψη
Με το βλέμμα στραμμένο στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο μεγάλων κομμάτων και στη συμπεριφορά τους κατά την ψηφοφορία της Κυριακής συνεχίζονται οι κραδασμοί που επέφερε η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών επί της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου μετά από πολυήμερη διελκυστίνδα.
Με δεδομένο ότι τα κόμματα ενδέχεται να θέσουν ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, οι βουλευτές κινούνται μεταξύ προβληματισμού, δηλώσεων ότι δεν θα ψηφίσουν και…

Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΠΌΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Με αφορμή τις εγγυήσεις που ζητά η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, από το Δήμο Αθηναίων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέμα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ήταν οι εγγυήσεις που ζητάει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, από το Δήμο της Αθήνας, για το δάνειο που του έχει χορηγήσει.

Χ. Ζώης στο larissanet.gr: «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση»

Του Λευτέρη Παπαστεργίου
«Θα ψηφίσω με βάση τη συνείδησή μου. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από άλλους, ούτε να επικαλούμαι την κομματική πειθαρχία σε τόσο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Ότι έχω να πω θα το πω δημόσια με την ομιλία μου στη βουλή. Έχω μάθει ν’ αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν». Με τη δήλωσή του αυτή στο larissanet.gr, μια δήλωση που αφήνει όλα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της καταψήφισης της νέας συμφωνίας, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Ζώης δημιουργεί έναν επιπρόσθετο πονοκέφαλο στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ «βράζει» σε ολόκληρο το νομό.

Θα γίνει μεγάλη έκρηξη στην Ελλάδα..

Τα αυτονόητα είπε ο Ιταλός Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στο ΔΝΤ καλώντας το να ακολουθήσει πιο ήπια τακτική έναντι της Ελλάδας.
Μιλώντας σε ένα από τα πιο γνωστα think tank της Αμερικής το Ινστιτούτο Πέτερσον ανέφερε πως υπάρχει κίνδυνος μεγάλης έκρηξης η οποία πρέπει να αποφευχθεί:

'Εμποροι Λαμίας προς βουλευτές Φθιώτιδας:"Είσαστε προδότες μην γίνετε & εγκληματίες" .."Διαλέξτε, σκεφτείτε και ψηφίστε αλλά να ξέρετε ότι η μέχρι σήμερα αδιαφορία, ή άγνοια σας, ήταν προδοσία ενώ από δω και στο εξής θα είναι έγκλημα" τονίζουν σε επιστολή τους προς τους βουλευτές της Φθιώτιδας, οι έμποροι της Λαμίας, με σκληρή ανακοίνωσή τους, που τους καλούν να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο.

Επί ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 10-2-2009 Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο ΤΑ ΝΕΑ όταν η Ελλάδα είχε ίσως την χαμηλότερη ανεργία στην ιστορία της 7.5%, αυτοί πότε θα λογοδοτήσουν ;


Μας δουλεύουν και μας εκβιάζουν οι "εταίροι" μας...

Ο Σόιμπλε είπε χθες στο Εurogroup, "αν δεν ήμουν εγώ δεν θα αποφάσιζαν..."
Τόνισε επίσης ότι αν δεν είχε συγκληθεί το Eurogroup δεν θα υπήρχε το σχέδιο για την εξεύρεση των 325 δισ. ευρώ, που παρουσίασε ήδη η Ελλάδα. Ο βασικός λόγος για τον οποίο τελικώς συνεδρίασε χθες το Eurogroup στις Βρυξέλλες ήταν

e-Επιλογές της 09/02/2012

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Λαφοντέν: "Η κα. Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί οδηγούν τους Έλληνες ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση"

Δριμεία επίθεση στους Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Όσκαρ Λαφοντέν. «Η κα. Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί οδηγούν τους Έλληνες ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση.

To διάγγελμα Σαμαρά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: "ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ"..."Ε, ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ"!!

olympiada 

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

Ενώ όλοι έχουν τα μάτια στραμμένα στη Νέα Δημοκρατία για τις διαρροές, η βόμβα μεγατόνων φαίνεται ότι σκάει στο ΠΑΣΟΚ, με την απάθεια (αν όχι την ανοχή) του Γιώργου Παπανδρέου!!

Δεκάδες λοιπόν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποφασίσει να μην ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση και το πακέτο, σε μία ύστατη προσπάθεια απεμπλοκής τους από την θανάσιμη μέγγενη του μνημονίου!

Παραιτήθηκε ο Κουτσούκος και μιλάει για εκβιασμούς ανοίκειους και ιταμούς..

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
YΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ανακοίνωση Παραίτησης
Αθήνα, 09-02-2012
Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η διαπραγμάτευση για την περικοπή του χρέους και τη νέα δανειακή σύμβαση έγινε με τους πλέον δυσμενείς όρους για τη χώρα μας.
Δυστυχώς, τα μέτρα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης και επίπονης διαδικασίας δεν είναι απλά σκληρά, αλλά οδυνηρά για τους εργαζομένους.
Οι δανειστές μας αγνόησαν τα επιχειρήματα και τις τεκμηριωμένες προτάσεις του Υπουργείου Εργασίας, αλλά και του Υπουργού Οικονομικών

Μεγάλος μάγκας, δεν υπάρχει δεύτερος

Ξεχάσαμε και τη λέξη ΠΑΣΟΚ ! Λες και άλλος μας έφτασε ως εδώ!
 
Την ώρα που όλοι οι Έλληνες είναι εξοργισμένοι, κατόρθωσε να στρέψει τους προβολείς στον Σαμαρά. Εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο κι οι πρωτοκλασάτοι! Ακούτε τίποτε για Πάγκαλο; για Παπακωνσταντίνου; Όλοι όσοι...

Aποκλειστικό : Αυτό είναι το σχέδιο της νέας δανειακής...


Προσέξτε εμείς το ετοιμάσαμε (η Ελληνική κυβέρνηση) και το υποβάλλουμε στην κα Λαγκάρντ...
Mε τις ευλογίες των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση...oι οποίοι υποστηρίζουν τους σκοπούς και τις πολιτικές του, και έχουν υποδηλώσει ότι δεν θα επιδιώξουν (ακολουθήσουν) πολιτικές που είναι ασυνεπείς με αυτά !!!
Διαβάστε

Pinterest: H νέα μόδα στο διαδίκτυο!

Το σχετικά νέο κοινωνικό δίκτυο διαμοιρασμού φωτογραφιών, Pinterest, μπορεί να μην είναι ακόμα διαδεδομένο στην Ελλάδα όμως πολύ σύντομα θα γίνει...
To Pinterest επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους συνθέσεις φωτογραφιών από πράγματα που τους ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να τις μοιραστούν με άλλους χρήστες με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Κάλεσμα του Πάνου Καμμένου στους βουλευτές: Η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ είναι τώρα!

Η αναγνώριση του τοκογλυφικού επαχθούς και απεχθούς χρέους που αν ψηφιστεί θα δεσμεύσει παράνομα τίς γενιές που έρχονται.
Η προδοτική αντισυνταγματική και ανθΕλληνική παράδοση τής Εθνικής Κυριαρχίας.
Η κατάργηση τής δικαιοδοσίας τής Ελληνικής δικαιοσύνης και ολική εφαρμογή του Αγγλικού δικαίου.
Η παραχώρηση του συνόλου τής ιδιοτικού ,δημόσιου,εδαφικου ,θαλάσσιου,εναέριου, ορυκτού πλούτου.
ΔΈΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΘΈΜΑ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Ο Παπουτσής τα πυροσβεστικά ελικοπτερα και οι... προσλήψεις

Φοίβος Κλαυδιανός
Δύο ωρολογιακές βόμβες στις οικονομικές σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ενωση έχει τοποθετήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής με το υπό εκκόλαψη σκάνδαλο των πυροσβεστικών ελικοπτέρων και με την εμμονή του σε προσλήψεις εν μέσω άτυπης προεκλογικής περιόδου. Η πρώτη βόμβα, των πυροσβεστικών ελικοπτέρων, θα εκραγεί είτε άμεσα στα χέρια του μεταβατικού πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου και του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου (εσωκομματικού ανταγωνιστή του κ. Παπουτσή) είτε...

Ποιές είναι οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τι διαρρέει η Συγγρού για το παρασκήνιο των συνομιλιών.

- ΔΕΝ μειώνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.
- Η μείωση του 22% αφορά τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας!
- Η διαφωνία αφορά τις επικουρικές.
- Η συμφωνία αφορά στις ΔΕΚΟ, το φορολογικό σύστημα, τις δημόσιες δαπάνες.
- Η διαφωνία τις επικουρικές συντάξεις. Ο Σαμαράς επέμεινε να μην πειραχτούν καθόλου όσες είναι μέχρι 300 ευρώ. Καρατζαφέρης συμφώνησε, οι άλλοι είπαν ότι δε θα περάσει στους Ευρωπαίους…
Αναλυτικά…

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης.. (Βίντεο)

Πριν λίγο και στον αέρα μέσω της τηλεόρασης του ΜΕΓΚΑ, παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης.
"Δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ.

«Αστακός» η γκεστάπο υπό τον φόβο επίθεσης!

Στέφανος Χίος
Αμερικανική πρεσβεία θυμίζει τις τελευταίες τέσσερις πέντε νύχτες το αγαπημένο τρίγωνο του αντάρτικου πόλης. Οι δρόμοι που καταλήγουν ή περιβάλλονται από την οδό Λουίζης Ριανκούρ (όπου στεγάζεται η σύγχρονη γκεστάπο «Task Force» υπό τον Χορστ Ράιχενμπαχ), τα στενά της Πανόρμου και τις παρόδους που καταλήγουν ή τέμνονται από την οδό Σεβαστουπόλεως κοντά στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, μετά τις 9 το βράδυ και ως τις πρώτες πρωινές ώρες...

Η Google θέλει να παρακολουθεί το σερφάρισμα σας επί πληρωμή..

Ενώ όλοι προσπαθούμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο αφήνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα ψηφιακά ίχνη, η Google θέλει να κάνουμε το αντίθετο, και μάλιστα να μας πληρώνει γι' αυτό. Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα, το Screenwise Panel, που θα παρακολουθεί τις κινήσεις που κάνετε μέσω του browser σας. Ως αντίτιμο, θα λάβετε μία δωροεπιταγή 5 δολαρίων για το Amazon, κατά την εγγραφή σας, και ένα μικρό ποσό κάθε 3 μήνες.
Φυσικά η συμμετοχή στο Screenwise Panel είναι εντελώς προαιρετική.

Έλεος και ντροπή..

Καλά οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια...
Βγήκε πριν ο κ. Σταικούρας πριν λίγο στην τηλεόραση και είπε ότι η διαπραγμάτευση επικεντρώθηκε στις περικοπές των κυρίων συντάξεων και τις επικουρικές.
Δηλαδή όλες αυτές τις ώρες συζήταγαν μόνο αυτό το θέμα..

Για όλα τα άλλα μέτρα, τα υφεσιακά, τα καταστροφικά, δεν συζήτησαν;;

Υπήρξε ευρύτατη συμφωνία σε όλα τα σημεία του προγράμματος με εξαίρεση ένα...


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν και εξέτασαν σε βάθος το περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος που συνοδεύει τη χρηματο-οικονομική στήριξη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.
Υπήρξε ευρύτατη συμφωνία σε όλα τα σημεία του προγράμματος με εξαίρεση ένα,

e-Επιλογές της 08/02/2012

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητάνε παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου !!!

Η επιστολή των βουλευτών του ΠαΣοΚ...
Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής που καλούνται να υπογράψουν βουλευτές, έχει ως εξής: ...
Προς:
Πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο
Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργο Παπανδρέου
Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά
Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργο Καρατζαφέρη
Κοινοποίηση:
Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
Οι Ελληνες βουλευτές καλούμαστε και πάλι να δώσουμε ψήφο σε νέα, σκληρά και άδικα μέτρα τα οποία περιορίζουν το βιοτικό επίπεδο του λαού και οδηγούν τη χώρα σε διεύρυνση της ύφεσης.

Τρόικα: Μην στεναχωριέστε ρε κουτά το 2013 έρχεται η ανάπτυξη !!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό...
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί..
Η αναφορά-έκθεση της τρόικας εκτός από τα απάνθρωπα, σκληρά, υφεσιακά και αναποτελεσματικά μέτρα, προβλέπει...

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα

Η τελευταία ευκαιρία των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Προς τους Έλληνες βουλευτές των κομμάτων της βουλής που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και στους βουλευτές που τα κόμματά τους συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου
κ. βουλευτές,
το Σύνταγμα της χώρας, σας υποχρεώνει να ενεργείτε με γνώμονα το συμφέρον του Λαού και του Έθνους.
Δυστυχώς όμως τα δύο τελευταία χρόνια έχετε παραβιάσει την εντολή αυτή του Συντάγματος.

Περί Έθνους και Ιστορίας

Αφορμή για το παρόν άρθρο απετέλεσε ανάρτηση ιστοσελίδας
 περιέχουσα αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών
στα οποία διαφαίνεται προσπάθεια να πεισθούν οι τηλεθεατές για την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των ιστορικών γεγονότων του Ελληνικού Έθνους και κατ’ επέκταση την ανάγκη αναθεώρησης των εννοιών Έθνος  – Κράτος  - Ιστορία από την μέχρι τώρα ισχύουσα συμπαγή θεώρηση προς κάτι ευρύτερο – αόριστο – γενικευμένο – σύγχρονο (sic!). 
Θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν η χρονική συγκυρία εκδήλωσης σε μια περίοδο που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν και ποικιλοτρόπως (οικονομικά – πολιτικά – πολιτιστικά – πολιτισμικά). 

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Μυθολογικό κόστοςΑποκλειστικά το κείμενο του νέου Μνημονίου

Δείτε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το κείμενο του Μνημονίου #2 πριν το μεταφράσουν στα Ελληνικά..

Συλβάνα Ράπτη: Παλικάρι ο Γιώργος...(ηχητικό)

Ακούστε τι είπε σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συλβάνα Ράπτη...

Χρειάζεται πολύ μεγάλη και...

Απαγόρευση εξόδου και εγγύηση 150.000 ερώ για τον Άκη

Τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγυοδοσία ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε ο εφέτης ανακριτής Θόδωρος Κανελλόπουλος στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.
Το επίμαχο πόθεν έσχες του 2010 για τη χρήση του 2009 κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την