Μεγάλος μάγκας, δεν υπάρχει δεύτερος

Ξεχάσαμε και τη λέξη ΠΑΣΟΚ ! Λες και άλλος μας έφτασε ως εδώ!
 
Την ώρα που όλοι οι Έλληνες είναι εξοργισμένοι, κατόρθωσε να στρέψει τους προβολείς στον Σαμαρά. Εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο κι οι πρωτοκλασάτοι! Ακούτε τίποτε για Πάγκαλο; για Παπακωνσταντίνου; Όλοι όσοι...
μας έβαλαν στο μνημόνιο, μας φόρτωσαν τις ευθύνες τους με το "μαζί τα φάγαμε", "το μνημόνιο είναι ευτυχία" κλπ, εξαφανίστηκαν ήσυχα, ήσυχα και αφήνουν τον Σαμαρά να παλεύει να αποδείξει ότι είναι "διαφορετικός" και "διαπραγματεύεται" και θα επανέλθουν όταν περάσει η μπόρα, κύριοι και ατσαλάκωτοι.
Όλη η κουβέντα στρέφεται γύρω από τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη !
Μάθημα πρώτο στην πολιτική: Ο λαός ξεχνάει πολύ εύκολα.
Μάθημα δεύτερο: όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες
Αν δεν τα ξέρεις αυτά, δεν κάνεις για πολιτική...
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.