Μανώλης: Καλύτερα φτωχοί με αξιοπρέπεια, παρά εξευτελισμένοι. Ας μας αφήσουν να διαλέξουμε τον τρόπο που θα πεθάνουμε

Σήμερα ο κ. Μανώλης μιλώντας στον Βήμα 99,5 ζήτησε ξανά από τον Αντώνη Σαμαρά να αρνηθεί να υπογράψει τα μέτρα.
«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλα όσα παλέψαμε μέχρι τώρα. Θεωρούμε ότι αυτά τα μέτρα, αν ψηφιστούν, θα βυθίσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση. Να πούμε ''όχι'' στα μέτρα που βυθίζουν στην ύφεση και να πούμε ''ναι'' σε άλλα μέτρα» επισήμανε ο κ. Μανώλης.
Χαρακτήρισε το δίλημμα «ή αυτά τα μέτρα ή χρεοκοπία και δραχμή» τρομοκρατικά. «Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο.
Καλύτερα φτωχοί με αξιοπρέπεια, παρά εξευτελισμένοι. Ας μας αφήσουν να διαλέξουμε τον τρόπο που θα πεθάνουμε».
Εξέφρασε τέλος την εκτίμηση ότι ούτως ή άλλως τα χρήματα που δίνουν οι δανειστές είναι για να ξεπληρωθεί το χρέος κι όχι για να ζήσουν οι Έλληνες. Ο ίδιος αντιπρότεινε τη λήψη μέτρων που θα επιτρέπουν την ανάπτυξη της οικονομίας και κατ' επέκταση την αποπληρωμή του χρέους.
«Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ»
«Εάν ο κ. Σαμαράς πιστεύει ότι με αυτό το "ναι", που ενδεχόμενα θα πει, η χώρα θα σωθεί, ας το κάνει. Αλλά να ξέρει ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα κατρακυλήσουν και θα πάνε στα ποσοστά που είναι σήμερα το ΠΑΣΟΚ», δηλώνει από την πλευρά του και ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Ν. Κουτσούκης μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό.
«Εγώ λέω ότι πρέπει να πουν "όχι", γιατί οι αρχηγοί των κομμάτων γίνονται ηγέτες με τα λίγα και στιβαρά "όχι". Όχι, με τα πολλά και υποτακτικά "ναι"», είπε, χαρακτηριστικά.
Υποστήριξε πως αν αρνηθούν οι αρχηγοί το νέο πακέτο μέτρων «δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω, όμως, ακράδαντα ότι μόλις διασφαλίσουν και με τους ειδικούς λογαριασμούς που λέει η κ. Μέρκελ τα χρήματά τους και τόκους των δανείων που μας έδωσαν, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η χώρα θα πάει στην χρεοκοπία».

ethnos.gr

Σχόλια

  1. Μεταξύ μας τώρα ο Μανώλης δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο πρόσωπο η γνώστης των πραγμάτων για να μας καθοδηγήσει. Εξαιτίας του η κυβέρνηση Καραμανλή δεν μπόρεσε να πάρει μερικά απλά μέτρα, που ενοχλούσαν όμως τον εργατοπατέρα Μανώλη, με αποτέλεσμα τώρα να έχουμε πέσει στον Καιάδα. Αυτά που γίνονται τώρα είναι παιχνίδια για άλλους παίκτες και όχι του είδους που αντιπροσωπεύει ο Μανώλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.