Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ...


(Μας το έστειλε με mail αναγνώστης)
Η διαφθορά και η γερμανολαγνεία φταίει για το Δίστομο..
Δεν φταίνε μόνο οι ξένοι φταίμε και εμείς και ο λόγος είναι η γερμανολαγνεία των διεφθαρμένων πολιτικών αυτής της χώρας, οι προδότες που δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα.
Το ελληνικό κράτος που θέλει τα γερμανικά συμφέροντα των δολοφόνων του Δίστομου συνεργάτες, όταν άλλου τους έχουν καταδικάσει για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (ολοκαύτωμα και εξαναγκαστική εργασία)...

εμείς τους δίνουμε συμβάσεις-έργα εκατομμυρίων ευρώ, αυτοί μας εκβιάζουν και εμείς τσακάμε την μέση, ορέ!
Βλέπε συνημμένα εδώ…http://www.scribd.com/doc/64152562 (δικόγραφο του ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ, Ν.Υ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.