Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Το κείμενο της τρόικας..με κούριερ σε Ν.Δ και ΛΑ.Ο.Σ

Πριν λίγα λεπτά απεστάλει από το Μέγαρο Μαξίμου μέσω κούριερ, το κείμενο της τρόικας στα γραφεία της Ν.Δ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Γιώργος το είχε στον υπολογιστή του από παλιά...
Στην ουσία πρόκειται για τα κύρια σημεία της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση, ένα "προμνημόνιο", που θα πρέπει οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί καλούνται να εγκρίνουν ή απορρίψουν.
Σιγά μην το απορρίψουν...

1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΑΠ τα έχει συμφωνήσει όλα και τώρα μέσω εκβιασμών οδηγεί όλους στον καιάδα.
    Ο ΓΑΠ θα κάνει ταμείο πριν η μετά τις εκλογές και οι υπόλοιποι θα πάνε άκλαυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.