Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Pinterest: H νέα μόδα στο διαδίκτυο!

Το σχετικά νέο κοινωνικό δίκτυο διαμοιρασμού φωτογραφιών, Pinterest, μπορεί να μην είναι ακόμα διαδεδομένο στην Ελλάδα όμως πολύ σύντομα θα γίνει...
To Pinterest επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους συνθέσεις φωτογραφιών από πράγματα που τους ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να τις μοιραστούν με άλλους χρήστες με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, η ιστοσελίδα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας κατάφερε να ξεπεράσει τους 11 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα τον Ιανουάριο του 2011 όταν το Δεκέμβριο του 2010 είχε μόλις 7,5 εκατομμύρια και το Μάιο του 2010 418.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.
Αυτός ο αριθμός αποτελεί την ταχύτερη ανάπτυξη αυτόνομης ιστοσελίδας στα χρονικά.
Μπορεί οι χρήστες που το επισκέπτονται να μην ξοδεύουν 7 ώρες μήνα όπως γίνεται στο facebook αλλά μόνο 90 λεπτά, όπως και να' χει όμως, το Pinterest είναι φαινόμενο μιας και οι χρήστες του φαίνεται πως δεν ασχολούνται ούτε ενδιαφέρονται και πολύ με την τεχνολογία και τα διάφορα τεχνολογικά δρώμενα όπως συνέβαινε στην περίπτωση του facebook και του Twitter.
Τέλος όσοι θέλουν να κάνουν εγγραφή στο Pinterest δεν έχουν παρά να μπουν στο site και να ζητήσουν πρόσκληση και αυτό ήταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.