Διαβάστε καλά τώρα. Μην μας λέτε μετά «δεν διάβασα».

Εκείνο που εμείς έχουμε να πούμε προς όλους τους πολιτικούς (αρχηγούς και βουλευτές) είναι: «Διαβάστε καλά τώρα όλα τα κείμενα». Μην μας πείτε μετά, όταν θα πηγαίνουμε κατά διαβόλου, ότι δεν διαβάσατε ή ότι είχατε το μαχαίρι στο λαιμό και δεν προλαβαίνατε τάχα να διαβάσετε. Διαβάστε, γιατί είστε απόλυτα υπεύθυνοι για ό, τι συμβεί...
στον ελληνικό λαό.

Μετά τις υπογραφές και την ψηφοφορία στη Βουλή, αδειάστε μας τη γωνιά. Ζητείστε συγνώμη και εξαφανιστείτε αμέσως. Δεν σας έχουμε πλέον εμπιστοσύνη να διαχειριστείτε και την εξαθλίωσή μας.

Αυτή εδώ την ανάρτηση θα σας την προβάλουμε πάντα. Θυμηθείτε το.

Φροντίστε λοιπόν να διαβάσετε καλά τώρα, γιατί μετά δεν θα υπάρχει πολιτική συγχώρεση για κανέναν σας. 

http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/02/blog-post_8232.html

Σχόλια

  1. ΛΙΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...
    http://www.youtube.com/watch?v=A5zceMqgu88&feature=player_embedded

    Και το αντάρτικο που ανέφερε που είναι οτι πιο επίκαιρο σήμερα ...
    http://www.youtube.com/watch?v=OkmRwjHcxBg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.