Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Μας δουλεύουν και μας εκβιάζουν οι "εταίροι" μας...

Ο Σόιμπλε είπε χθες στο Εurogroup, "αν δεν ήμουν εγώ δεν θα αποφάσιζαν..."
Τόνισε επίσης ότι αν δεν είχε συγκληθεί το Eurogroup δεν θα υπήρχε το σχέδιο για την εξεύρεση των 325 δισ. ευρώ, που παρουσίασε ήδη η Ελλάδα. Ο βασικός λόγος για τον οποίο τελικώς συνεδρίασε χθες το Eurogroup στις Βρυξέλλες ήταν
για να αντιληφθούν οι πολιτικοί αρχηγοί της Ελλάδας το μέγεθος της ενόχλησης που έχει προκαλέσει η ακατανόητη σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες συμπεριφορά τους.

Για να πάρουμε το νέο δάνειο σύμφωνα με τον Γιουνκέρ θα πρέπει:
• Να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση από τη Βουλή.
• Να εξευρεθούν πρόσθετες περικοπές, ύψους 325 εκατ. ευρώ για το 2012 και
• Να παράσχουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση «ισχυρές δεσμεύσεις» για την εφαρμογή του προγράμματος.
Ο επικεφαλής του Eurogroup διεμήνυσε ότι καμία δόση του νέου δανείου δεν θα εκταμιευθεί εάν δεν υπάρχει πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.