Μαγκούφης: Καλύτερα φτωχός παρά σκλάβος...

Ο Μαγκούφης δεν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση ..
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης σημείωσε πως οι ευρωπαίοι εταίροι και ειδικότερα η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να κατανοήσουν πως η επιβίωση της Ευρώπης είναι ένα συνολικότερο ζήτημα που εμπεριέχει πρωτίστως την επιβίωση της Ελλάδας.
Πρόσθεσε ότι «λεφτά υπάρχουν και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό», και κάλεσε
την Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημα της και να διεκδικήσει τα χρήματα που χρωστούν στην Ελλάδα, οι γερμανοί.
Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, απάντησε πως «προτιμά την φτώχεια από τον εξευτελισμό και την σκλαβιά».

Να δείτε που σε λίγο θα κάνουν και αντίσταση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ..
Να δεις που κάποτε θα μας πουνε και μακάκες..να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς...

Σχόλια

  1. Βημα1 Τυπώστε μια λιστα απο τους Βουλευτές των κομματων στη Βουλή
    Βημα2 Στις εκλογές που ερχονται οπου τους βρείτε μαυριστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσικές ΠΑΣΟΚιές .... "να ορθώσει το ανάστημα της"..... "να διεκδικήσει"... "λεφτά υπάρχουν".... " να κατανοήσει η Μέρκελ" Τίποτα για εμάς; Εμεί πρέπει να κάνουμε τίποτα; εκτός από το να διεκδικήσουμε. Να οργανωθούμε μήπως; Να δουλέψουμε καλύτερα; Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας;
    Προφανώς δεν κατάλαβε ο κ Μαγκούφης ότι κανείς δεν του ζητά να επιλέξει μεταξύ φτώχιας και σκλαβιάς. Το δίλημμα είναι "φτώχια και σκλαβιά ή περισσότερη φτώχια και περισσότερη σκλαβιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί κύριοι,
    Τον Χρήστο Μαγκούφη τον ξέρω προσωπικά χρόνια τώρα. Ένα έχω να σας θυμίσω, ...είναι αυτός που αποκάλεσε μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης τη μαϊμού τo Σημίτη "πολιτικό νάνο" έξω από το σπίτι του... γι' αυτό βέβαια και δεν υποργοποιήθηκε ποτέ!
    Με απλά λόγια, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ έχουν πέσει οι ίδιοι θύματα της πολιτικής των εκάστοτε άθλιων αρχηγών τους!
    Συνεπώς μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ...δεν είναι όλοι ίδιοι κι ας μας βολεύει αυτό τώρα που καίγεται ο τόπος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.