Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Το FBI δίνει στη δημοσιότητα τον φάκελο του Steve Jobs

Ερώτημα: Γιατί ο Steve Jobs είχε φάκελο στο FBI; Γιατί κάποια στιγμή, περί το 1991, θα συναντούσε κάποιο άτομο από την προεδρία των ΗΠΑ. Ευθύνη του FBI ήταν να εξετάσει την ασφάλεια του Steve Jobs, την αξιοπιστία του και το ενδεχόμενο μήπως κάτι στο παρελθόν του θα εξέθετε την προεδρία των ΗΠΑ από την συνάντηση μαζί του. Επίσης, φέρεται πως η προεδρία του George Bush, εξέταζε το ενδεχόμενο ο Steve Jobs να αναλάβει κάποια κυβερνητική θέση. Έτσι, οι πράκτορες του FBI προχώρησαν σε μία σειρά συνεντεύξεων, βγάζοντας...
όλα τα άπλυτα του Steve Jobs στη φόρα. Από την χρήση παράνομων ουσιών στα νιάτα του, μέχρι και νύξεις για την αξιοπιστία, το ήθος και την ειλικρίνιά του. Ή ακόμα και το πώς είχε συμπεριφερθεί στην πρωτότοκη κόρη του και την μητέρα της. Φυσικά, δεν παρέμειναν μόνο εκεί. Παρακολούθησαν κλήσεις αλλά και αλληλογραφία του Steve Jobs, όπως θα δείτε και ανέφεραν τα συμπεράσματά τους.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι γιατί το FBI έβγαλε στη δημοσιότητα τον φάκελο του Steve Jobs. Όσο κι αν έχουν διαγραφεί τα ονόματα των συνεντευξιαζόμενων, δεν παύει τα πράγματα που αναφέρονται να είναι μέσα στη σφαίρα του ιδιωτικού για τον Steve Jobs. Ακόμα και μετά τον θάνατό του, καλό θα ήταν, κάποια πράγματα να μένουν στη σφαίρα της διακριτικότητας.

Το πλήρες κείμενο, για όποιον ενδιαφέρεται, είναι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.