Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Λαφοντέν: "Η κα. Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί οδηγούν τους Έλληνες ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση"

Δριμεία επίθεση στους Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Όσκαρ Λαφοντέν. «Η κα. Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί οδηγούν τους Έλληνες ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση.
Η άγνοια της οικονομίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο οδηγεί σε περιπέτειες», δήλωσε προς την PassauerNeuePresseο επικεφαλής της Κ.Ο. της Αριστεράς. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας ενώ τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου.
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.