Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης.. (Βίντεο)

Πριν λίγο και στον αέρα μέσω της τηλεόρασης του ΜΕΓΚΑ, παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης.
"Δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ.
Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση", υποστήριξε.
Ο κ. Μανώλης τόνισε επίσης ότι : "Εγώ αυτά τα μέτρα δεν μπορώ να τα στηρίξω", αναφέροντας πως το πακέτο που εγκρίθηκε "οδηγεί σε μισθούς σχεδόν Βουλγαρίας, με τιμές Βρυξελλών".

Σχόλια

  1. Χε...κε η φοράδα στ' αλώνι αν παραιτήθηκε ο Μανώλης. Προσπαθεί να το παίξει ήρωας αλλά δεν του βγαίνει. Καιρός να μας αδειάζει την γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.