Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί…. από το 2013 στο 2014, μετά το 2015 και αν…

Από τότε που μπήκαμε σε καθεστώς μνημονίου, οι δηλώσεις των κυβερνώντων περί εξόδου από αυτό έχουν μετατραπεί σε γαϊτανάκι. Και ενώ διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό, έχουν το θράσος και κάνουν και πάλι προβλέψεις.
Οι οποίες, εντελώς τυχαία (!!!), καταλήγουν όλες στον κάλαθο των απορριμμάτων.
Δεν βγήκαμε ούτε πέρσι όπως ανέφεραν αρκετοί με ύφος χιλίων καρδιναλίων και δεν βγήκαμε ούτε φέτος, όπως διαφήμιζε ο Πρωθυπουργός.
Και τώρα έρχεται να προστεθεί και μια νέα πρόβλεψη, αυτή τη φορά από τον ο υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη «Σε ένα χρόνο θα έχουμε απαλλαγεί από το μνημόνιο».
Πάει λοιπόν και το 2014. Και το πιο πιθανό είναι του χρόνου να κάνουμε λόγο για έξοδο από το μνημόνιο το 2016… Ούτως η αλλιώς τα στοιχεία δεν παρουσιάζουν και κάποιο σημάδι αισιοδοξίας.
Το αστείο της υπόθεσης (που λέει ο λόγος) είναι πως και να βγούμε από το καθεστώς μνημονίου δεν πρόκειται να απαλλαγούμε από τους όρους του. Άντε γεια…
Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί και μας το φωνάζουν με την πρώτη ευκαιρία. Ξυπνήστε Έλληνες. Για το καλό μας
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.